![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy,kolorówka,mazidła ,pielęgnacja...
Nadal jestem chętna na Baby Doll
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam śledzić wątek czy dasz mi znać na pw?
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Moniu dam znać na pw-a jaka jest pojemnosc tej neonaturki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() Najpierw zapytam,czy w ogóle cos Ci się spodoba u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
przykro mi nic dla siebie nie widze w twoim wątku
![]() u ciebie : YSL- PODKŁAD W PŁYNIE TEINT SINGUWE ODCIEŃ NR3 CLINIQUE- PODKŁAD W PŁYNIE STAY TRUE NR 26 CLINIQUE -PODŁAD W PŁYNIE TIENT HYDRATION MAXIMUM NR 04 IVORY.SKÓRA NORMALNA/MIESZANA ASTOR-PODKŁAD W PŁYNIE MATTITUDE(MATOWA CERA,TRWAŁE KRYCIE DO 16 GODZ.)NR 003 DERMIKA-VERITE Maseczka odżywcza .Poprawia jędrność,napięcie i koloryt skóry,działa łagodząco i wygładzająco.Data 07.2008.Poj.60ml.Zawartoś ć 3/4. BOURJOIS- Szminka,odcień 25 Rose Perpetuel (jasny róż,zdj.) Testowana 1x GALENIC-Pur 2w1 Preparat do demakijażu twarzy i oczu,do wszystkich typów skóry,na bazie wyciągu z nostrzyka lekarskiego.NOWY. 1x 30ml. Data 01.2010. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ubytek widać na zdjęciu, wyjściowo to 50 ml ale myślę że połowa spokojnie została
![]()
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Ciebie ![]() )DIOR BRONZE AUTO-BRONZANT-samoopalacz w żelu-pozostało 1/3 z 120 ml DISNEY-FAIRIES-FAIRY SPARKLE BATH AND SHOWER GEL-żel pod prysznic i do kąpieli z brokatem,dołaczona gumeczka do włosów.Nowy 600 m l)ENLIVEN-ALOE VERA BOODY BUTTER-masło do ciała z aloesem.300 ml.nowe Jak widzisz tą wymianę?? Czekam na odp.pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
cos u mnei za to :
2)BABY DOLL YSL-EDT pozostało połowa z 30 ml,pudełeczko jest ? ![]()
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
[quote=mamamichałka;704550 1]Witaj
![]() 13. Sephora – pędzel do różu. Nowy. 3. L'oreal Lash Architect - Carbon Glos. Nowa wersja Lash Architect - długotrwały efekt sztucznych rzęs. Tusz o wyjątkowej trwałości w kolorze "lśniącej czerni". Nowy, parę dni temu kupiony w perfumerii Sephora. Użyłam go 4 razy. Pojemność 7ml 5. Bourjois - lakier do paznokci 1 seconde. Ma bardzo szeroki i super wygodny pędzel. Bardzo szybko zasycha. Odcień nr 4. Śliczny róż z drobinkami. Taki jak na zdjęciu. Praktycznie nowy. Raz pomalowałam nim paznokcie. Pojemność 8 ml nie jestem natomiast przekonana do donny karan.. ![]() niestety mam DKNY oraz niewielką iliść Eternity Moment. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7054469] Cytat:
Niestety |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
3)GUERLAIN ,,DIVINORA,,-liquid radiance complexion highlighter-rozświetlacz-pozostało 60% z 25 ml.bardzo wydajny.
4)DIORSKIN ULTRA-MAT-podkład matujący,kolor 202,pozostało ok.2/3 z 33 gram 5)DIOR BRONZE AUTO-BRONZANT-samoopalacz w żelu-pozostało 1/3 z 120 ml 12)LUMENE BERRYFUN-błyszczyk do ust,kolor 10 forever love,pozostało 2/3 coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
W takim razie, czy byłabyś zainteresowana wymianą baby doll i płyn disney za moje 3 pozycje:
13. Sephora – pędzel do różu. Nowy. 3. L'oreal Lash Architect - Carbon Glos. Nowa wersja Lash Architect - długotrwały efekt sztucznych rzęs. Tusz o wyjątkowej trwałości w kolorze "lśniącej czerni". Nowy, parę dni temu kupiony w perfumerii Sephora. Użyłam go 4 razy. Pojemność 7ml 5. Bourjois - lakier do paznokci 1 seconde. Ma bardzo szeroki i super wygodny pędzel. Bardzo szybko zasycha. Odcień nr 4. Śliczny róż z drobinkami. Taki jak na zdjęciu. Praktycznie nowy. Raz pomalowałam nim paznokcie. Pojemność 8 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7084471]W takim razie, czy byłabyś zainteresowana wymianą baby doll i płyn disney za moje 3 pozycje:
13. Sephora – pędzel do różu. Nowy. 3. L'oreal Lash Architect - Carbon Glos. Nowa wersja Lash Architect - długotrwały efekt sztucznych rzęs. Tusz o wyjątkowej trwałości w kolorze "lśniącej czerni". Nowy, parę dni temu kupiony w perfumerii Sephora. Użyłam go 4 razy. Pojemność 7ml 5. Bourjois - lakier do paznokci 1 seconde. Ma bardzo szeroki i super wygodny pędzel. Bardzo szybko zasycha. Odcień nr 4. Śliczny róż z drobinkami. Taki jak na zdjęciu. Praktycznie nowy. Raz pomalowałam nim paznokcie. Pojemność 8 ml[/quote] a czy pasowała by ci wymiana baby doll+płyn za pędzel,tusz i podkład Burzuja..?Chyba w tej chwili przydałby mi się bardziej.....Jesli ciue to nie satysfakcjonuje-może coś dobierzesz? Cytat:
narazie się wstrzymam z decyzją bo wiem ze interesował cię samoopalacz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Podobaja mi się u Ciebie Mazidła:
-lipodermina-15 gram - probki oleju z dzikiej roży,oleju z amarantusa,olejowego ekstraktu z rozmarynu,ekstrakt z soi - zestaw farb do szkła/witraży+2 farby do porcelany+3 kontury-większość nowe nieużywane,kilka może ma ubytek 5-10% Olejek lawendowy i melisowy prawie na 100%pójdą do innej Wizażanki.
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Tak, pasuje mi takie rozwiązanie. Czy dodatkowo wymieniłabyś cienie IsaDora? Dołożyłabym może ten lakier dodatkowo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
buty do dokładniej brytyjska siódemka, czyli tak 40/41, ja noszę takie "mocne" 41 także na mnie są ciut za małe, zresztą sama byłaś w UK także na pewno wiesz czy nosisz 7 czy 8
![]() pozdrawiam P.S. jeżeli byłabyś zainteresowana biżuterią to mam kryształki Swarovskiego - nie wiem czy je znasz ale są przepiękne, mogłabym coś ewentualnie zmontować. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Szukam perfum za Addicta,Truth,Flowerbomb, Bright Cristal
Oddam:
1)FLOWERBOMB VICTOR&ROLF-EDP-pozostało ok.22 ml z 50 ml,niestety nie mam już kartonika.Produkt nie tester (bede wybredna) 2)VERSACE BRIGHT CRISTAL-EDT-OK.10/30 ml,nie mam już pudełeczka 3)TRUTH CALVIN KLEIN-EDP-pozostało ok.90/100ml,jest kartonik 4)DIOR ADDICT-EDP-pozostała 1/3 z 20 ml,flakonik ma urwany złoty guzik,ale w niczym to nie uszkadza funkcjonowania atomizera. Szukam czegoś nowego- nowej miłości..proponujcie. Chętnie oddam też: 3)GUERLAIN ,,DIVINORA,,-liquid radiance complexion highlighter-rozświetlacz-pozostało 60% z 25 ml.bardzo wydajny. 4)DIORSKIN ULTRA-MAT-podkład matujący,kolor 202,pozostało ok.2/3 z 33 gram 6)ENIGMA 100X BRONZER WITH HEMP SEED OIL,COQ-10 AND GREEN TEA-specyfik do solarium z dużym efektem tingle i sporą ilością samoopalacza.Bardzo skraca czas korzystania z łóżka,ślicznie pachnie,wydajny.Kosmetyk profesjonalny.Pozostało 2/3 z 245 ml 7)ENLIVEN-VITAMIN E BODY BUTTER-masło do ciała z vit.E.300 ml.nowe 8)ENLIVEN-ALOE VERA BOODY BUTTER-masło do ciała z aloesem.300 ml.nowe 9)DISNEY-FAIRIES-FAIRY SPARKLE BATH AND SHOWER GEL-żel pod prysznic i do kąpieli z brokatem,dołaczona gumeczka do włosów.Nowy 600 ml 10)ISA DORA cienie czwóreczki-kolor 31 gold-zużycie: jasnego ecru-10% mlecznej czekolady-30% złotego brązu-mniej niż 10% złotego-kilka razy 11)DERMACOL-chyba 211 kolorek (starł sie i zostały tylko cyfry 11 ![]() 12)LUMENE BERRYFUN-błyszczyk do ust,kolor 10 forever love,pozostało 2/3 13)podzielę się mazidłami-ilośc podaję-mniej więcej ![]() -structure xl-30 gram-uwaga ważność maj/2008 -lipodermina-15 gram -kwas salicylowy 10 gram -kwas alfa-liponowy 5 gram -kwas ferulowy 10 gram -guma ksantanowa-5 gram -niacynamid-b3-10 gram -mogę zrobić próbkę:kwasu migdałowego,wyciągu z pestek winogron,protein mleka,oleju z dzikiej roży,oleju z amarantusa,d-pantenolu,olejowego ekstraktu z rozmarynu,ekstrakt z soi 14)LEVIS ,,PATTY ANNE,,-jeansy rurki 29/34,dla zainteresowanych zdjęcia i wymiary.Stan świetny. pas 40 cm X2 biodra:49 x 2 stan:19 cm nogawka zewnątrz:103 cm nogawka wewnątrz:82 cm szerokośc nogawki przy kroku,kolano,dół:25 cm/19 cm/16 cm http://www.asos.com/Levis-Patty-Anne...aspx?iid=27301 15)zestaw farb do szkła/witraży+2 farby do porcelany+3 kontury-większość nowe nieużywane,kilka może ma ubytek 5-10% ZDJĘCIA W 2 WĄTKU-TAM TEŻ WISH LISTA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam perfum za Addicta,Truth,Flowerbomb, Bright Cristal
Podobaja mi się u Ciebie Mazidła:
-lipodermina-15 gram - probki oleju z dzikiej roży,oleju z amarantusa,olejowego ekstraktu z rozmarynu,ekstrakt z soi - zestaw farb do szkła/witraży+2 farby do porcelany+3 kontury-większość nowe nieużywane,kilka może ma ubytek 5-10% Olejek lawendowy i melisowy prawie na 100%pójdą do innej Wizażanki.
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
przypominam się z moją propozycją: Napisane przez mamamichałka
![]() a czy pasowała by ci wymiana baby doll+płyn za pędzel,tusz i podkład Burzuja..?Chyba w tej chwili przydałby mi się bardziej.....Jesli ciue to nie satysfakcjonuje-może coś dobierzesz? Tak, pasuje mi takie rozwiązanie. Czy dodatkowo wymieniłabyś cienie IsaDora? Dołożyłabym może ten lakier dodatkowo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
mamomichałka, jesteś? czy nadal jesteś zainteresowana naszą wymianą? przypominam: Twoje Baby Doll (połowa z 30ml) + płyn Disney za: pędzel lub tusz, podkład Bourjois oraz ewentualnie mogę dołożyć lakier Bourjois. Dodaktowo bardzo interesują mnie pozostałe perfumy: FLOWERBOMB oraz TRUTH CALVIN KLEIN. Czy byłabyś zainteresowana DKNY Be Delicious? Jakiego zapachu szukasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- krem z filtrem 20 Lavera 1,5 ml - 2 x podkład Logona kolor 02 - 2x podklad Lavera nr 2 - balsam do ciała dla dzieci Logona 5 ml - fluid brązujący Lotos i biała herbata Sante 1,7 ml - krem do twarzy z pigwy dr Hauschka 5 ml(miniatura)- 2-3 razy użyty Próbki filtrów: - La Roche Posay Anthelios XL Creme Fundante 50 + – z 5 ml została połowa - La Roche Posay Anthelios XLFluide Extereme 50 - 2,5 ml - próbki kremów przeciwzmarszkowych Tokophea i Rosalia ale najbardziej przydał by mi się filtr-widze ze masz na wymianę ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;7101284]znajdziesz coś za dermacol? ![]() Próbki VICHY (podkład matujący odcień 46 i 35 oraz trzy próbki Normadermu) Próbka EFFACLAR K Rimmel Vinyl Gloss błyszczyk do ust odcień 167 (użyty raz, ale trochę przetarły się napisy) [1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7120664]przypominam się z moją propozycją: Napisane przez mamamichałka ![]() a czy pasowała by ci wymiana baby doll+płyn za pędzel,tusz i podkład Burzuja..?Chyba w tej chwili przydałby mi się bardziej.....Jesli ciue to nie satysfakcjonuje-może coś dobierzesz? Tak, pasuje mi takie rozwiązanie. Czy dodatkowo wymieniłabyś cienie IsaDora? Dołożyłabym może ten lakier dodatkowo?[/quote] Niestety nie mam już Baby Doll..płyn mam,cienie też.Nie interesuje mnie jednak Dkny za zapachy ![]() niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Jestem chętna na taką wymiankę jak piszesz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej czy znajdziesz cos u mnie za:
6)ENIGMA 100X BRONZER WITH HEMP SEED OIL,COQ-10 AND GREEN TEA 10)ISA DORA cienie czwóreczki-kolor 31 gold -Farmona-peeling -karmel i cynamon-250/300 ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.