|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Dot.: *Nowy MEGA WĄTEK u Cheek ! Różne rozmiary ! Firmowe ! Zapraszam !
29. Brązowa kangurka firmy TERRANOVA rozm. S ale na M też ok
Bawełniania bluzeczka z kapturem firmy TRN z kieszenią z przodu. Stan idealny
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-06 o 22:39 |
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
moze sie teraz dogadamy bo kilka miesiecy temu nam wymianka nie wyszla ![]() podoba mi sie 5. Torba SHOWCASE firmy TERRANOVA !- 14. Nowa kurtka TERRANOVA z kolekcji TERRANOVA ROCK ojeeeej bardzo cie przepraszam ze sie wpisalam ale dopiero teraz zauwazylam ze dopiero wątek tworzysz:/
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
32. NOWY zestaw do komputera - bezprzewodowa klawiatura i myszka ( oczywiscie z bazą ) firmy Labtec. W oryginalnym pudełku z instrukcją obsługi. Na stronie firmy Labtec ten sprzęt kosztuje 99 zł. Za coś super.
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 20:41 |
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
33. Śliczna, seksowna bluzeczka w rozmiarze XXL. Moim zdaniem to L, ewentualnie XL.
Odcięta pod biustem, pięknie go uwydatnia. Romantyczna, w retro kwiatuszki, cała mieni się złotą nitką, której niestety nie widać na fotce Zdjęcie nie uwydatnia jej uroku.
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 20:46 |
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
34. Fioletowa bluzeczka na ramiączkach, rozm. S/M. Z elastycznego materiału, obcisła
Stan bardzo dobry
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 20:55 |
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
35. Zielony staniczek z bawełny rozm. C
Stan dobry+, delikatny, miły w dotyku. Na zdjęciu dzwnie wygląda , lepiej wyglądałby na biuście, no ale ja mam B
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 21:04 |
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
36. Kolejna fioletowa bluzeczka
S/MW krateczkę i efektowne romby. Przeszywana srebrną nicią ( widać na drugim zdjęciu ). Stan db- bo jest gdzieś lekko zaciągnięta ale nie widać. Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 21:11 |
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
37. Bojówki moro rozm. 26
Długie spodnie w modny wzór moro , z głębszymi kieszeniami i dodatkowymi na pupie i po bokach. Trochę przetarte nogawki, jak to używane spodnie. Biodrówki. Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 21:27 |
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
38. Bluzeczka nowa ale bez metek OVIESSE pisze S ale to zdecydowanie L bo ja mam s/m i jest na mnie za duża.
A szkoda, bo prześliczna Gdzie niegdzie ozdobione ma kwiaty koralikami widać niewyraźnie na listkach. Za coś fajnego.
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 21:34 |
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
39. Bluzeczka rozm XS/S PERFORM
Zapinana na zamek, z kapturkiem Szara z różowymi wstawkami, firmy PERFORM. Bardzo fajna niestety na mnie za mała. Stan bardzo dobry, mało w niej chodziłam.
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 21:43 |
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
40. Bajeczna , mocno różowa spódnica UNITED COLOURS OF BENETON ( nie wiem czy tak to sie pisze ale to nie podróbka
pisze na metce ale nie chce mi się patrzeć ) Ze sznureczkiem w pasie , więc można regulować w biodrach. Na tym sznureczku jest jasna plameczka, ale tak mała że widać tylko przy bliższym przyjżeniu się Z grubszej bawełenki, wspaniała na lato ! Rozm. S/M. Za coś fajnego
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 21:49 |
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
41. Bluzeczka UNITED COLOURS OF BENETON oryginalna
Bladoróżowiutka, rozm. S ale na M też ok
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 21:54 |
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
42. Jeansy rozm. 36
Fajne, z głebokimi kieszeniami, niestety z tyłu na nogawce mają 3 zaciągnięcia, także stan dostateczny - w związku z tym nie wymagam za nie niczego specjalnego. Nie widać ich za bardzo, może da się to jakoś naprawić. Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 22:04 |
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
44. Torebka
Na zamek , który niestety ma zepsuty :/ Poza tym wszystko ok. Ma słodkie kwiatuszki, widać na fotce nr.1
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-07 o 22:23 |
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
45. NOWE DVD FIRMY LG !!!!!!!!!!!!!!
NIE WIEM CZY CHĘ ODDAĆ, JAK JUŻ TO CHCĘ ZA NIE SPORO RZECZY ....... BĘDĘ BARDZO WYBREDNA NIEAKTUALNE ! Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-27 o 11:01 |
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
46. Bokserka h&m biała w różowe gwiazdki
, stan bdb, rozm. S/M. NIE MA !!!! Leci do justynaa005
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-13 o 20:54 |
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
47. Śliczne nowe czółenka rozm. 39
Buty są nowe, wygodne, ze skórki eko, w środku z miłego materiału przypominającego zamsz, który jest jeszcze delikatniejszy. Wysokość obcasa to 4 cm, długość wkładki 25,5 cm. Najmodniejszy w tym sezonie fason, nosek zaokrąglony ze słodką kokardką dodającą subtelnego uroku. Buty ślicznie prezentują się na nodze, są wygodne i seksowne ! Są lakierowane dzięki czemu mają wspaniały połysk. Nic , tylko kupić i na podbój świata w nich ![]() Tylko za coś super !!! NIEAKTUALNE ! Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-05-05 o 21:40 |
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
48. Czarny żakiet M/L (wymiary dla chętnych z interesującą ofertą
)Ze sztruksu, cienkiego ale nie za bardzo. Ma dwie kieszonki. Wyszłam w nim raz , i niestety jest za duży. Bardzo fajny więc za coś fajnego
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-10 o 21:50 |
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
49. Fajna bluzka tuba koloru beżowego. Materiał świetny, elastyczna bawełenka. Stan bardzo dobry
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-10 o 21:54 |
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
50. Śliczna bluzeczka rozm. S , moim zdaniem dobra też na xs i m, bo materiał elastyczny.
Śliczny cekinowy wzór w kwiaty. Cekiny nie są sprane !!! Stan idealny, w bluzeczce wyszłam tylko raz. Szczerze polecam. Nie jestem pewna czy chce oddać, musicie mnie kusić czymś super
Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-10 o 22:03 |
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
51. Rybaczki TERRANOVA , XS
Jak widać na zdjęciu wytarte na pupie, także oddam za drobiazg. Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-10 o 22:09 |
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
52. Świetny, niebieski żakiet. Rozmiar L,
Stan idealny, wyszłam w nim raz, niestety za duży :/ Oddam tylko za coś fajnego. Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-10 o 22:15 |
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
55. Szelki w korony
![]() Jak z większością założone raz . Jednak nie mój styl ![]() Stan idealny, solidne metalowe zapięcia. Za coś fajnego. Edytowane przez Cheek Czas edycji: 2008-04-10 o 22:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.

Zdjęcie nie uwydatnia jej uroku.

pisze na metce ale nie chce mi się patrzeć 

)