|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Be women" -Welcome
1 i 8 super, zwłaszcza serduszko.
No i jeszcze gronkowata bransa
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
-rurki bym moze i dała tyle że narazie jeszcze nie przyszły do mnie ...mi osobićie tez 1 i 8 sie najbardziej podoba...to były moje 2 ostatnie prace (najnowsze ) więc powinno być coraz lepiej ...
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podoba bransoleta ze zdjęcia numer 2 i serduszkowy wisiorek
ale skrytykuję zdjęcia... chyba trochę przesadzasz. za dużo. kolorów, materiału. Na zdjęciu nr 1 wogóle nie wiedziałam o co chodzi w pierwszej chwili. Żadnych rąk. Jednolite tło, ew materiał i jakiś MAŁY dodatek wg mnie w zupełności starczy.. |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
prawie każde foto robiłam na jednym materiale żółtym.Nie mam innego.Bo od białego słońce się odbia a na czarnym widac cićki.To z ręką dałam byście lepiej widzieli zdjecie (ujęcie z bliska i mniej zamazane)a dodanie kieliszka na którym inni wieszają kolczyki (nie myląc wieszania na szklankach) mi sie osobiście podoba.WYdaje mi się że gorsze by było prezentowanie biżu na materiale w ciapki itd...a dodanie jednego elementu dodatkowo moim skromnym zdaniem daje fajny efekt
może nie wszystkim się to podoba...tak jak rzeczy które pokazuję... dzięki za swoja opinię Pozdrawiam i zapraszam ponownie
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
bransoleta z drobnymi koralikami jet niegłupia i wisiorek serduszko fajnie wyszedł
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
coś nowego
mam tego więcej ale pogoda taka beznadziejna że nie mogę zrobić fajnych zdjęc zreszta te które umieszczam rownież sa beznadziejne aczkolwiek może cos zobaczycie ![]() 1 i 2-pierwsze próby zaawansowanego owijania ![]() 3-kolczyki z perełkami...w rzeczywistości ładnie i delikatnie się prezentuja 4-podobna do poprzedniej fioletowej aczkolwiek jest tego więcej ![]() 5-wiosenna bransa 6-komplet (niewyraźny) z różności i resztek )
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Fakt, poruszone, zamazane, pikseloza i w ogole nie widac detali. A szkoda....
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Wisiorek z 1 zdjęcia najładniejszy, ale nad zdjęciami, to musisz jeszcze popracować, brushe nic nie dadzą, jeśli zdjęcia są nieostre i z daleka..
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcia fatalne, poruszone. Mało co widać, niektóre elementy za daleko. Jedyne co mogę powiedzieć, to, to ze dwa pierwsze wisiory chyba są fajne.
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
DZIĘKI WAM
obiecuje że jak tylko wyjdzie słońce to pstrykne lepsze foty...a specjalnych lamp nie posiadam ..a w domu mam ciemnice jak nie ma słońca...![]() Może jutro się uda to poprawie wszystko Gorzej już być nie może wiec bedzie tylko lepiej
|
|
#42 |
|
www.dulcedo.pl
|
Nie trzeba wielkiego słońca co by zdjęcie było ostre. Duzo ćwiczyć i okiełznać aparacik
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
tak tylko że w tym moim nowym nie ma takiej super ostrości (aparat typowy do robienia zdjec w plenerze wtedy super wychodzą) natomiast w domu wychodzą ciemne,rozjaśniając odbija sie światło...ale mam jeszcze stary który co do ostrości był super tylko baterie pozyczyłam i musze poczekać jednak do poniedziałku
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
No i przyszedł poniedziałek...mam stary aparat który lepiej wychwytuje szczegóły...zdjęcia sa ostrzejsza natomiast kolory znowy troszke zmienia (srebru daje jakiś miedziany odcień) w niektórych udało mi się to poprawić ale będę dalej pracowała i korzystała z waszych rad co do robienia i obróbki zdjęć.Wasze rady naprawde pomagaja i choc zawsze uważałam że potrafie robic dobre zdjecia to jednak się myliłam
ale cżłowiek uczy sie na błędach co nie??Mam nadzieje ze jest troche lepiej z tymi zdjeciami od poprzedniego wrzutu...zobaczcie??wiem że nie są super...dlatego nadal czekam na cenne uwagi...równiez co to mojej biżu Pozdrawiam![]() ![]() 1-jeżyny ,bzy-jak kto woli 2-to samo co w poprzednim wrzucie tylko lepsze(?) zdjęcie3i4 komplecik ...znowu zdjęcie nie takie jak być powinno (kolorki)5-bransa6-kolce
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
mam problem z dodawaniem załączników...wczoraj robiłam windowsa i coś nie gra...musze dodawać z opcji dodatkowych bo wszystko co jest w ramce odpowiedzi ...dadawanie zdjec,linków,emoty nie działają7-bransa8-wisiorek 9 i 10 -to co w poprzednim wrzuciei 11-takie tam
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ze wszytskich zdecydowanie wybralabym ten
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki
cieszy mnie ze cosik się spodobało ![]() teraz coś nowego 1-bransoletka 2-mam jeszcze kolczyki do kompletu ale nie mam zdjęcia ![]() 3-dla mamy(cos skromnego co nadaje sie do noszenia na duży dekold Mamcia nie lubi jak jest napaćkane dlatego jest skromniutko)zdjecie okropne ![]() 4.dla Cioci-nie moj kolor ale ona lubi taki
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Druga bransoletka fajna i zdjęcie dobre. Ostatni komplet też jest słodki, aczkolwiek zdjęcie do bani
![]() A w pierwszej "latają" te srebrne kwiatki przy koralikach, warto przycisnąć
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
już docisłam rzeczywiście w niektórych bylo za dużo luzu
juz jest oki co do naszykników to wiem ze zdjecia kiepskie są długie i musze kupić jakis papier bo ani na panelach ani na tym płótnie nie bedzie to fajnie wygladalo..
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
druga bransa fajna.
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podoba mi się ta bransa z dużym okiem pośrodku i przewieszka wrapowa.
Branzoletka w fioletach jest ładniutka i jej zdjęcie dość ładnie Ci wyszło
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej podoba sie pierwsza bransoletka
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Z poprzedniego wrzutu powaliła mnie bransa z tym turkusowym w środku
Z tego: 2 bransa najlepsza
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Serduszko fajne
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
WItam Was po długiej nieobecności...moze bardziej (nie)aktywności bo ciągle zaglądałam na Forum
![]() W tym czasie nie próżnowałam i dziergałam swoje skarbeńka ![]() To ostatni mój wrzut jak narazie gdyż w sobote wyjeżdżam na "troszkę" (jakieś 3-5miesiecy) wiec zobaczymy się dopiero wtedy ...mam nadzieje ze poczynie postępy i jak wrócę będe mogla sie poszczycić większymi dziełami ![]() P.S.niektóre zdjęcia wiem wiem niewyraźne ale wciąż sie staram by wychodzily coraz lepiej :P ![]() wrzucam to co zrobiłam przez ten czas :
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
c.d
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
c.d
(turkusy koszmarnie zakończyłam ) ale juz zmienione na szpileczki
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1215727711
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1215727711 najładniejsze z tego wrzutu
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.

) więc powinno być coraz lepiej ...
może nie wszystkim się to podoba...tak jak rzeczy które pokazuję... 

nawet nie bardzo moge ocenic bo niewiele widac 

jestem również
obiecuje że jak tylko wyjdzie słońce to pstrykne lepsze foty...a specjalnych lamp nie posiadam ..a w domu mam ciemnice jak nie ma słońca...