![]() |
#34 |
BAN stały
|
Dot.: Chętnie przygarnę, w zamian oddam:)
- Demeter Sex on the Beach: trochę więcej niż 50% z 15ml - splash
- Demeter Pina Colada trochę na dnie (też z 15ml) - splash - Christina Aguilera 15ml - psiknięta 4-5 razy, nie mój zapach, ale baaardzo podobała mi się buteleczka Czy znajdziesz coś u mnie? Za wszystkie razem bądź któryś z nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
czyli rozumiem ze d&g sicily juz nie ma ? podoba mi sie u Ciebie jeszcze : Christina Aguilera 15ml ale to za malo
![]()
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
(Demetery w wersji splash!, bez atomizera, m.in. dlatego wymieniam) Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Jeśli mogłabym dobrać sobie jeszcze Elizabeth Arden Sunflowers, balsam do ciała - 3/4 z 100ml to byłabym bardzo zadowolona z takiej ewentualnej wymianki
![]() Specjalnie sprawdziłam w drogeriach internetowych, balsam nie jest drogi, więc myślę, że wartośc wymianki by się wyrównała. Ew. mogłabyś dobrać sobie jeszcze jakis drobiazg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- Isabella Rossellini, My Manifesto – mleczko do ciała , pozostało 75% z 75ml (tubka nie była całkowicie wypełniona) - Isabella Rossellini, My Manifesto – żel pod prysznic, pozostało 75% z 75ml (j.w.) Z filtrów: La Roche-posay, Anthelios Dermo-Pediatrics, SPF 50+ - nowa próbka, 5ml, ważna do 01.2009. W zamian za Twoje: - Demeter Sex on the Beach: trochę więcej niż 50% z 15ml - splash - Demeter Pina Colada trochę na dnie (też z 15ml) - splash - Kenzo Tiger - 1/2 z 5ml - Garnier, Skóra muśnięta słońcem, nawilżający krem do twarzy, cera jasna - użyty 3 razy. Co o tym sądzisz? Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
to moja wish lista, ale pokazuj co masz
![]() *mgiełki do ciała *perfumy rozne przerozne te z najwyzszej półki jak i te z tej najnizszej ![]() *wsuwki do włosow *woda termalna vichy, la roche lub jakies inne dobre firmy ![]() *smackersy *soczewki jednorazowe zerówki *rzeczy oldschool ![]() *rurki(razmiar 28) *spodnie dresowe rozmiar ok.28 *wisiory, naszyjniki ![]() *trampki, adidasy, baleriny rozmiar 38 *koszulki, moga byc bokserki przede wszystkim białe i czarne *sukienki lub ogrodniczkę ![]() *torebki *gwiazdki, motywy z radiem, kaseta magnetofonowa(np: http://www.polyvore.com/cgi/set?id=898654) *bibułki matujące *kolczyki *wszystko z hello kitty zaczynajc od dlugopisow i spineczek po perfumy, koszulki blyszczyki i takie rozne inne bajery ![]()
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Karola, obawiam się, że nic ciekawego u mnie nie znajdę
![]() BTW Sama ostatnio polowałam na cienie Hello Kitty na Allegro, ale sie zagapiłam i mnie przelicytowali ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety żele pod prysznic i balsamy mnie nie interesują, bo mam tego trochę (wyjątek dla masła do ciała). Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
dobra to moze:
- Elizabeth Arden Sunflowers, balsam do ciała - 3/4 z 100ml - Elizabeth Arden Sunflowers, żel pod prysznic - 1/3 z 100ml - Demeter Sex on the Beach: trochę więcej niż 50% z 15ml - splash - Demeter Pina Colada trochę na dnie (też z 15ml) - splash - Christina Aguilera 15ml - psiknięta 4-5 razy, nie mój zapach, ale baaardzo podobała mi się buteleczka - Kenzo Tiger - 1/2 z 5ml za cienie?
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaka jest data ważności tych cieni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
w sumie podoba mi sie mini kenzo tiger,scrob avonu i christinka,ale jakos tak nie pasuje ta wymianka
![]() ![]() pozdrawiam ;*
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
u Ciebie podoba mi się
Avon, Planet SPA, rozświetlający balsam do ciała i/lub AVON, Skin So Soft, Rozświetlający balsam do ciała ale to musiałabyś coś więcej wybrać u mnie, może coś z biżuterii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
ok, to za te dwa balsamy wymieniam dwie pierwsze pary kolczyków, o których pisałaś, oraz wszystkie 4 próbki zapachów i odżywkę L'oreala. jeśli zgoda, to piszemy na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Avariel, chyba nic z tego... Przeanalizowałam Twoje wątki po 2 razy i w sum ie tylko te kolczyki plus ewentualnie czerwony Taft wchodzi w grę. Naszyjniki są fajne, ale za krótkie jak dla mnie. Ja nie znoszę mieć czegoś tuż przy szyi, bo się duszę.
Jeśli masz coś poza wątkami do dorzucenia to daj znać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
Hej! Niedawno pisałam, ale rozmowa się urwała, więc spróbuję jeszcze raz
![]() Co powiesz na masło do ciała, które Ci się u mnie podobało + E.A. Green Tea 50 ml wzamian za to, co ponieżej? - Demeter Sex on the Beach: trochę więcej niż 50% z 15ml - splash - Demeter Pina Colada trochę na dnie (też z 15ml) - splash - Christina Aguilera 15ml - psiknięta 4-5 razy, nie mój zapach, ale baaardzo podobała mi się buteleczka - i tu będę wybredna - AVON, Perełki rozświetlające, przeterminowane, 22 g, użyte parę razy a potem leżały, leżały, leżały...; - Oriflame, Dayfream, kredka do oczu brązowa, wykręcana; - Oriflame, kredka do oczu wykręcana, Misty Grey, szara, ważna do sierpnia; - Oriflame, kredka do oczu 2886 Green Gleam, ważna do listopada; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mam sporo biżuterii poza wątkiem... ![]() mam na przykład taki komplet o trochę większej wartości ze szlifowanych muszli, ale nie mam pojęcia, czy Ci się spodoba... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.