![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pati zaprasza!!! Dużo, fajne, modne, do wyboru, do koloru:)))
odpowiedziałam u Ciebie x-Angel
![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ................ A tutaj dokładka / 22.05.2008 1.Spódniczka jeansowa / nóweczka/ rozm. M/L - wyłącznie za coś naprawdę super 2. Koszulka/katanka jeansowa / stan bdb / S / Terranowa - wyłącznie za coś naprawdę super 3. Legginsy / brąz z koronką / nowe/ tylko przymierzone, niestety za małe / rozmiar jak dla mnie 1 - wyrzuciłam opakowanie - poleciały do justyna2309 4. Bokserka moro / rozm. S / stan bdb / Butik 5. Bluzeczka dzianinkowa wiązana na szyi / stan idealny / Reporter / S/M 6. Spodnie za kolanko czerwone / rozm. z metki M ale to raczej S / stan ok / troszkę noszone ale są boskie!!! Terranova - za coś fajnego Edytowane przez pattina Czas edycji: 2008-06-01 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Irja odpowiedziałam u Ciebie
![]() ......................... ......................... ......................... ............... Dokładka cd / 22.05.2008!!!!!!!!!!!!! 1. Sexi bluzeczka czerwona z a'la apaszką / stan idealny / S/M - Pretty Girl - wyłącznie za coś super! 2. Biały sweterek z kapturem / rozm. S / stan db bo trochę rozciągnął sie ściągacz / Pimkie 3. Welurkowa bluza czarna / rozm. M / stan idealny / Terranova - wymieniona z Lilka15 4. Sweterek w paski ze złotą nitką / stan bdb / rozm. S/M 5. Czarna bluzeczka z pagonami / rozm. S / stan db 6. Czekoladowy golfik long / niemal nówka / House - za coś super!!!!! wymieniony z Lilka15 7.Korale drewno + plastik / za coś z dodaktów do ubrań Edytowane przez pattina Czas edycji: 2008-06-01 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Odpowiedziane Kirikiri
![]() ......................... ......................... ....................... I jeszcze troszkę dokładki / 22.05.2008!!!!!!!!!!!!! 1.Bluzeczka w łódkę khaki / rozm. S/M / stan bdb; Korale na łańcuszku / Orsay - za coś z dodatków do ubrań - wymienione z kania505 2. Bluzeczka biała w szare paseczki ze srebrną nitką/ rozm S/M - stan bdb - za coś super!!! Korale srebro / błękit - też za coś z dodatków 3. Torebka materiałowa letnia z kwiatuszkami i cekinkami / stan bdb - przed wymianką doprowadzę ją do porządku oczywiście bo się pobrudziła ![]() 4. Torebeczka w jabłuszka - super! Edytowane przez pattina Czas edycji: 2008-06-01 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Uknow odp. u Ciebie
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>> Dokładka 31.05.2008 1. Bluzeczka z dyżum dekoltem i "apaszką" - S/M, stan bdb - Orsay 2. Czarne bermudy / rozm. 38 / stan bdb - BRAK 3. Bluzeczka biala, anielska ![]() 4. Nowa tunika raz założona - S / Reserved - wyłącznie za coś co mnie powali 5. Bluzeczka grafitowa "przecierana" S / stan db zszycie z boczku ale niewidoczne 6. Bluzeczka czarna z satynkowymi dodatkami / M / stan bdb / Orsay - za coś super!!! Edytowane przez pattina Czas edycji: 2008-06-01 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Pegi odpowiedziane u Ciebie.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>> Dokładka 31.05.2008 1. Klasyczna brązowa bluzeczka /bez paseczka/ S / stan bdb H&M 2. Brązowa sukienka / tunika S stan bdb 3. Urocza bluzeczka w panterkę z wymianki - na mnie niestety ciut za krótka S stan bdb 4. Bluzeczka w kawiaty wiązana na szyi / S / stan bdb 5. Brązowa bluzeczka z bufkami / S / stan bdb / Pretty Girl 6. Czarna bluzeczka / S / stan db / Caliope Edytowane przez pattina Czas edycji: 2008-05-31 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1210354194 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1210354194
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Janett wymiarki masz podane u Ciebie
![]() >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>> Dokładka 31.05.2008 1. Bolerko czarne ze srebrną nitką - M / stan bdb - za coś wyjątkowego bo nie muszę oddawać ![]() 2. Półgolfik w panterkę / S/M / Orsay 3. Golfik beżowy / bez paseczka / M stan bdb / Troll - za coś super bo nie muszę też go oddawać 4. Szary golfik tunika / bez paseczka / rozm. S/M / stan bdb Edytowane przez pattina Czas edycji: 2008-05-31 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A czy można byłoby zobaczyć ten motyw z tyłu?
![]() i np. zdjęcie na Tobie?
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie w zamian za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1210355670 ?
![]() odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
[quote=pejtoon;7506793]cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1210354194 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1210354194[/quot e] Odpowiedziane u Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
jest wolna. Jestem gotowa na wymiankę : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1210353621 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Margo odp. jest u Ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
3. Jeansy - rybaczki z mankietem/ rozmiar 28/ jak nowe/ Cropp i bluzeczke letnią clock house
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
selllena odpowiedziane u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka jest w stanie bardzo dobrym, kolor oddaje ładnie jej zdjęcie
![]() ![]() Na tunikę jestem bardzo chętna. Mogę dać jak najbardziej bluzeczkę i kolczyki w zamian. bluzeczka jest dwuwarstwowa - zewnętrzna panterka jest siateczkowa, taka drobniusieńka, natomiast pod spodem jest różowa bluzeczka. Nie wiem czy widziałaś lamparta z NICI - on ma cętki w serduszka - ta panterka też taka jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
wymiary białych spodni
długość całkowita 106 cm - długość nogawki 81 cm - szerokość w pasie 40 cm - szerokość w biodrach 46 cm - szerokość nogawki na dole 21 cm muszę dodać, że zdjęcie przekłamuje kolor sweterka-jest zdecydowanie ciemniejszy, taka ciemna musztarda. Nie mam w tej chwili aparatu żeby zrobić lepsze zdjęcie. Czy mogę prosić o wymiary spodni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() bylabym chetna na wszystkie 3 rzeczy, najbardziej zalezy mi na bluzeczce i czarnych spodniach. Napisz co bys za nie chciala oprocz nietoperza, ktorego dla ciebie rezerwuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
jestm :P pomyliły mi się wizażanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze tylko poprosze o podanie firm tych spodni
![]() Odpowiedzi na Twoje pytania: czarna koszule amisu - nosilam ja, mialam ja dlugo ale ubieralam okazjonalnie - zamek dziala, nie ma zadnych przebrawien, przetarc ani innych wad, po prostu wiekszosc rzeczy mialam na sobie 1-2 a ja kilka ![]() czerwona amisu oddaje, czekam tylko na paczke bo wysylam ja jako druga Pozostale rzeczy moge oddac ![]() Moge oddac 3 rzeczy w takim zestawieniu jak sobie zyczysz, pasuje mi i nietoperz+brazowy sweterek+albo bransoletka, albo bluzka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.