|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyi na wymiane Ray :)
Cytat:
czy YR to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...iajacy-3d.html |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Gabriela sabatini żel pod prysznic 100 ml - pozozstało okolo 70 %, REVLON ColorStay Makeup with softFlex Oily Skin 110 Ivory- użyłam ze 4 razy ( nie odpowiada mi odcien) pozostało okolo 85%, Lumene korektor do twarzy 02 natural beige - okolo 70 %, Vipera rozświetlający hydro-mus różowa mgiełka- nakładany na
policzki, nos, skronie, czoło? |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ray wybacz ze zawracam Ci głowę - poczytałam o tych kosmetykach i nic poza lakierem Inglota nie będzie mi odpowiadało, będę zaglądała do Ciebie może po dokładce uda nam się wymienić.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
anitka interesuje mnie jedynie
Bourjois, pastel joues, róż do policzków, kolor Rose des Vents 13, opakowanie not for sale, najchętniej na inny róż moge wymienic go za np hmmm gabriele?
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ray, interesuje mnie inglot nr 50 (jesli dobrze sprawdzilam
)jesli odpowiada Tobie taka wymianka (lakier za lakier) to zapraszam na PW. PS poniewaz wymiana malutka, i obie z warszawy to moze jakos osobiscie?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie u Ciebie
soraya beauty creator- krem pod oczy przeciwzmarszczkowy -użyłam 3 razy Lumene korektor do twarzy 02 natural beige - okolo 70 % Bell Eyeliner w pedzelku czarny- kilka razy użyty Rimmel sweet jelly 120 sweetie- błyszczyk do ust o smaku ciasteczka- użyty 3 razy Inglotcien do powiek sprint nr 42 błękit- okolo 80% Inglotcien do powiek integra nie wiem jaki to numerk- odcień fiolet odp. u mnie ![]() |
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, pozdrawiam
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
moze teraz po dokladce cos znajdziesz?
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tej palety Ori to ciągle się co do niej dogaduję z inną Wizażanką
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na zdjęciu masz próbkę Effaclara, jest dostępna?
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie obejrzałam dokładnie puder Bourjois i okazało się, że jest go mniej, niż myślałam. Moja siostra używała go przez chwilę - w tym momencie oceniam zużycie na ok. 40-50% (w jednym miejscu widać dno). Nie wiem, czy ciągle jesteś zainteresowana i co chciałabyś za niego+ cień (tu akurat nie ma zmian zużycia
) oddaćpozdrawiam
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Revlon Colorstay i Wax? Można wybierac z 3 wątków.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
interesuje mnie
La Roche Posay effaclar K- okolo 50% i Treatment Wax 480 g do włowsów ciemnych- pozostało 50 % jaka data ważności i co Ty na to? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253800 |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkie dzięki, ale nic nie upatrzyłam.Pozdr
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyi na wymiane Ray :) dokładka
Neutrogena, Formuła Norweska, Mleczko oczyszczające do twarzy i oczu jest nowe , nie otwierane nawet .
Uciebie interesuje mnie REVLON ColorStay Makeup with softFlex Oily Skin 110 Ivory-okolo 85% |
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
przepraszam ze dopiero teraz
bylam zainteresowana u mnie cieniami revlon i płynem micelarnym u ciebie zainteresowało mnie to: rimmela nie wypatrzyłam na zdjęciu, możesz pokazać który to dokładnie i opisać jako to kolor? |
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
o! i jeszcze masz:
fissan- krem zapobiegajacy rozsępom. może być stosowany podczas ciąży jak i u osób odchudzających się - użyłam go tylko 3 razy ( wiecej nie zdąrzyłam ) ) na neigo też bym była chętna |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Balsamy do ciała :
DOVE summer Glow - brązująco nawilżający balsam do ciała- okolo 50 % Yves Rocher Spa energie Vegetale Preparat ujędrniający 3D ( intensywnie ujędrniające mleczko do ciała )- okolo 80 % fissan- krem zapobiegajacy rozsępom. może być stosowany podczas ciąży jak i u osób odchudzających się - użyłam go tylko 3 razy ( wiecej nie zdąrzyłam ) )Lirene regenerujacy balsam z wyciagiem z czerwonego wina - okolo 70 % Pielęgnacja twarzy : ziaja oliwkowy żel oczyszczający do twarzy- do cery suchej i normalnej okolo 50% Bielanda tonik różany w żelu do cery suchej i wrażliwej- okolo 50 % ziaja płyn dwufazowy do demakijażu oczu- użyłam tylko 2 razy soraya beauty creator- krem pod oczy przeciwzmarszczkowy -użyłam 3 razy La Roche Posay effaclar K- okolo 50% soraya kolagen i elastyna mleczko do demakijazu twarzy- nowe! garnier czysta skóra A krem nawilżający usuwa niedoskonałości skóry- nowy! Inne kosmetyki pielęgnacyjne: AVON glicerynowy krem do rąk- okolo 75 % Gewohl med. lipidokrem - profesjonalny krem do stóp okolo 50% Gabriela sabatini żel pod prysznic 100 ml - pozozstało okolo 70 % Hugo Boss żel pod prysznic 75 ml -pozostało okolo 85 % Treatment Wax 480 g do włowsów ciemnych- pozostało 50 % ziaja plantica szampon do włosów zniszczonych i tłustych- nowy! Kosmetyki kolorowe: REVLON ColorStay Makeup with softFlex Oily Skin 110 Ivory- użyłam ze 4 razy ( nie odpowiada mi odcien) pozostało okolo 85% Sephora pomadka do ust nr 12 użyta kilka razy Gosh pomadka do ust nr 134 velvet touch - okolo 60 % Lumene korektor do twarzy 02 natural beige - okolo 70 % Bell Eyeliner w pedzelku czarny- kilka razy użyty Vipera rozświetlający hydro-mus świetlisty brąz- nakładany na policzki, nos, skronie, czoło Rimmel Ntural Bronzer 025 SUN GLOW- puder w kamieniu brązujący zyżycie tak jak na zdjęciu widać Bell nr1 Puder w kamieniu rozświetlający- użyty kilka razy praktycznie jak nowy Rimmel sweet jelly 120 sweetie- błyszczyk do ust o smaku ciasteczka- użyty 3 razy wibo waterr sheen with maxi lip nr 7 i 5 - pare razy użyte Lumene Beauty base - basa pod makijaz co prawda jest przeterminowana bo wazna byla do 08 2007 roku ale ja ja jeszcze niedawno uzywalam i nic sie z nia nie dzieje- tubka praktycznie cala uzyłam kilka razy na specjalne okazje Ruby rosse paleta cieni 48 kolorow.- zużycie widać jak na zdjęciu odp u mnie w ciuszkowym
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

)