|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Clinique, Shiseido
Malpeczko dalam wyzej link do palety kolorow, niby jest on w tonacji neutralnej, moim zdaniem jets napewno w cieplej tonacji, dlatego srednio mi pasuje, jest on raczej srednio jasny, nie bardzo jasny ale tez nie ciemny, na mnie nawet ciut za ciemny na chwile obecna
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faktycznie MP mi trochę szkoda za podkład, ale może znajdziesz coś innego
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
A.7 niestety tego co jest w srodku nie moge odczytac, produkcja na pewno 2007 r. , otwarty i kupiony jakies 1,5 m-ca temu - mam pedzelek - ubytek jakies 10 % - liner jest mokry i swiezy.
MAm tez roz Clinique ten nowy paskowy Bare Nudes, z pedzelkiem, sliczny rozswietlajacy i bardzo trwaly. |
|
|
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz cosik za Clinique Color Surge 101 - Doe-Eyed
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Buzichocho, podoba mi sie kilka rzeczy m.i.n korektor HR, powiedz mi prosze jak ten kolorek wyglada, poniewaz wiem ze 01 jest b jasny wrecz bialy a ten?! do jakich kolorkow moglabys go przyrownac!? czy nadaje sie do jasnej cery ale nie trupio bladej?!
Podoba mi sie tez kilka innych rzeczy, czy cos jeszcze mogloby Cie skusic? |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam juz Exotica, ale może moge skusic Cie czyms innym za Doe-eyed?
Czego poszukujesz? |
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
W zasadzie wszytsko co mi sie podobalo juz wymienilas... a poszukuje jak na gorze watku, rozswietlaczy, effaclaru K, Podkladu Toleraine lub Unifiance korygujacego, fajnego brazera badz rozu
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki,
tak przegladam ten Twoj watek i przegladam i oczo plasu dostaje od nadmiaru..uhh ![]() Masz sporo fajnych rzeczy ale juz sporo mam sama i nie chce skladowac, dlatego najbardziej widzialby mi sie ten perfumik Diora, bo moj mi sie skonczyl ![]() Moze moglabym Ci cos jeszcze zaproponowac w zaleznosci czego poszukujesz, tak by wyymianka byla oplacalna dla obu stron?! podkladzik jest swiezutki i prawie jak nowy, mam do niego kartonik... moze korektor Double Wear?! 15ml kremu Estee Lauder DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 do cery mieszanej- normalnej - GWP, Neostrata Oily Solution 8% AHA z minimalnym zuzyciem, kupione tydzien temu Czego szukasz?! Mam tez meteoryty ok 30 kuleczek, mieszanka Beige Chic z Glittering Pearls |
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wizazystce był watek o magiku, z tego co pamietam to dziewczyny porównywały na skorze kolorki.. Podoba mi sie u Ciebie jeszcze podkład DW, ale nie bardzo orientuje sie w odcieniach.. z EL miałam tylko individualista (odcien fresco) pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do kolorkow Estee Lauder wkleilam palete kolorow, dessert beige to wg wzornika kolor rownolegly do fresco, jest ciut jasniejszy w cieplym odcieniu U ciebie podoba mi sie jeszcze puderek Givenchy, moglabys mi przyblizyc swoja opinie co do roznicy w ich kolorkach...mysle ze masz podobna karnacje do mojej...czytalam opinie ze delicate beige moze dawac rozowawy efekt?! |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).. Magikowi co prawda wystawiłam 5 gwiazdek na KWC ale na dłuzsza mete własnie ta rzadka konsystencja zaczeła mi przeszkadzać..Jesli chodzi o pryzmy to delicate beige to jasny bez z lekka nutka bieli, na niektórych podkładach lubi dawać jednak rozowy efekt (niewielki ale jednak jest). )03 natomiast jest ciut ciemniejszy i bardziej ciepły |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bylabys zainteresowana moze rowniez maczkiem Clinique? Mam uzywany od ok miesiaca - nieregularnie, odcien bodajze Posy, zawsze mi sie myla, ten dajacy cieply odcien, zuzywa sie dosc nieregularnie, i ten najmniejszy najciemniejszy kwiatek ma spore wglebienie, reszta, zuzyta w niewielkiej ilosci... U iebie podoba mi sie jeszcze podklad Clarinsa, kulki TBS i odzywka Absolut Repair Edytowane przez marea Czas edycji: 2008-05-28 o 11:00 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie Shiseido Anessa Perfect UV Liquid Foundation SPF50-Ochre 00 Podklad z wysokimi dobrymi filtrami, zuzycie minimalne, kolorek neutralny do b jasnej karnacji. Kryjacy. edit. Z kolorówki poza kramikiem mam 2-3 krotnie użyty róż Shiseido Blush Duo - nr 5 rose nature. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2008-05-29 o 05:39 |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Double Wear? Oddam za niego naprawdę wszystko co mam ponieważ poluję na niego od dawna
Zapraszam na mój wątek kosmetyczny!
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do podkladu mam kartonik Edit. Basiu widze rowniez ze poszukujesz Pur Posion, mam ok 25/20ml i chetnie sie pozbede, moze masz cos w podobnej pojemnosci co moglabys oddac?! Edytowane przez marea Czas edycji: 2008-05-29 o 11:15 |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze 20ml The Vert [zielona herbatka] L'Occitane, EDT z kartonikiem jakby co
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.