|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Różne półki!! Lancome, L'Oreal, Gurelain... Zapraszam:)
trudno mi będzie określić wartośc moich kosmetyków, bo puder w pedzlu dostałam w prezencie i nie mam pojęcia ile jest wart, kremy pod oczy Liren (na KWC sprawdzałam ) jest wart 16 zł każdy no a dezodoranciki 3*35ml to chyba cały pełnowartościowy dezodorant licząc 10 zł
![]() mam jeszcze takie mini produkty Nivei jeśli jesteć zainteresowana wymianą: |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
a co ze mna?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, jednak zrezygnuję z kremu, więc spokojnie możesz wymieniać
Pozdrawiam ciepło! |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
PIERRE RENE- Nail Care Vitamin Booster.Witaminowy preparat wspomagający płytkę paznokcia.Zawiera witaminy A,E,B5,C.Idealnie odżywia i regeneruje łamliwe paznkokcie.Czas wysychania 3 min. 11ML.pozostało 3/4
SELECT - 2 LAKIERY do paznokci:biały perłowy i jasny róż perłowy,oba 10 ml.NOWE ZAFOLIOWANE znajdziesz coś u mnie za to?
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
SIEK-
![]() Nie będę dłużej przedłużać wymianki. Decyduję się na: Dla Ciebie: Bioderma Hydrabio Legere lekki krem nawilżający,data 11.2010,kartonik, ulotka, 40ml (zawart. ok.80%) GUERLAIN Puder w kulkach 03 Beige Chic 15 szt.+ 2 gratis Dla mnie: Brazer francuziej firmy dla profesjonalistów Make Up Forever w eleganckiej puderniczce z lusterkiem Cień collistar amarantowy ze złocistym bezem, ubytek ok5% Zapraszam na Pw, ustalimy szczegóły wysyłki
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Hejo
Emulsja oczyszczajaca jest praktycznie juz wymieniona wiec moge zaproponowac krem avon, jest ogolnie do twarzy ale mozna go uzywac np tylko pod oczy thera med 3d lenor proponuje pelne nowe opakowanie 25szt i moge tez spoza watku dorzucic thera med wybielajacą paste w tubie stojacej |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Ciebie Może coś skompletujmy![]() Podoba mi się: - puder w pędzlu ZHC SHIMMER BRUSH 3,5 g, jasny beż, taki bardziej rozświetlacz, nowy jeszcze zafoliowany -mini NIVEA dezodorant AQUA COOL 24 H 3 sztuki , poj 35 ml- nowe -2 mini pianki Nivea zwiększona obj. -3 mini lakiery Nivea do włosów -mały krem Nivea potrójny efekt na Noc (wszystko nowe???) Co powiesz, gdy dla Ciebie bedzie: MISS SPORTY- Bronzing Powder.Puder brązujący.Odcień 005 Sun Kiss(uzyty kilka razy) MANHATTAN- Cover puder w kamieniu antybakteryjny,odcień Sand AVON- Perełki brązująco-rozświetlające .Arabian Glow. 30 perełek. MISS Sporty -cień do oczu granatowy,uzyty 2x Miss Sporty -cień do oczu beż/brąz kremowy, uzyty 2x ????
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-26 o 09:07 |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej! Dobrze, a dla Ciebie: RIMMEL-Cool Matte podkład w musie 16h trwałości, odcień 201 classic beige (do jasnej/ średniej cery), użyty 1x MAYBELLINE- Superstay Silky Foundation (Dwufazowy podkład)uzyty 3x to co Pw ???Edit: Mam wielką prośbę, czy zamiast pasty thera med 3, mogłabym otrzymać: Mleczko ochronne na słońce dla dzieci Bubchen SPF 25 200ml nowe???? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-26 o 09:02 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
CLARENA - Krem normalizująco-łagodzący
Beztłuszczowy kremo – żel o lekkiej konsystencji przeznaczony dla cery mieszanej, tłustej i trądzikowej. Preparat nawilża przesuszające się obszary jednocześnie normalizując tłuste partie twarzy. Działa bakteriobójczo i złuszczająco przyspieszając gojenie stanów zapalnych i systematycznie zwężając pory, łagodzi podrażnienia i nie obciąża skóry. Doskonale nadaje się jako codzienna baza pod makijaż. Jestem w stanie oddać odlewkę 50ml w czystym pojemniczku z apteki coś u mnie?? *byłabym jednak zainteresowana mniejszą odlewką.
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
AAKO -Bardzo dziekuję, ale nic nie wypatrzyłam.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Dzięki wielkie, ale juz meteorki wymienione. Pozdrówka
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Hmm mleczko kosztowalo mnie znacznie wiecej niz pasty wiec ewentualnie moge dac albo mleczko albo 2 pasty
czyli krem avonu liftingujacy chusteczki Lenor 25szt mleczko Bubchen / 2 pasty 3d i wybielającą __________________ |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Witaj. W moim nowym kramiku znajdziesz przynajmniej dwie pozycje, z poszukiwanych przez Ciebie (zgodnie z Twoją listą). Zapraszam serdecznie
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej! Rozumiem, a moze bys jeszcze coś wybrała i 1 pasta wybielająca by była dla mnie??? Chciałabym przetestować.Albo zamiast Maybelline podkładu- Gosh- X Ceptional???? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-26 o 12:47 |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Ciebie serdecznie O , kurczę!! Proszę, bierz co chcesz z moje go kramiku![]() Zależy mi na: Oriflame, Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls ( rozumiem,ze to mix??? Mi zależłoby na rązujących kuleczkach całych,ale te też mogę przygarnąć!!) Nowy Modelująco-liftingujący krem "Niewidzialny biustonosz" Avon Solutions body 150ml - Nieużywany Avon, Color Trend, Perfect and Hide Concealer (Korektor 'Perfekcjonista') 4,2g (ale tylko ten jaśniejszy) T-BALANCE pressed powder Oriflame, medium/ dark 8g Normalizujący puder prasowany Czekam na odp.!Pozdrówka ![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
L'Oreal True Match podkład w płynie 30ml odcień 03 Beige R( średni beż,z gamy jaśniejszych odcieni)Kod 26E101.użyty 3x.
MAYBELLINE- Superstay Silky Foundation (Dwufazowy podkład) Opakowanie zawiera w jednej części podkład, w drugiej jedwabisty krem, przedłuzajacy trwałość podkładu oraz zapewniajacy jedwabistą skorę. 30ml- Użyty kilka razy, także paktycznie nowy.Odcień Nude( do średnio-jasnej karnacji) PIERRE RENE- Antibacterial cover/mat concealer-korektor antybakteryjny,jasny beż, w pedzelku.5ml. NOWY! a moze to w zamian za krem avon leonr 25 mleczko bubchen pasta wybielajaca pasta 3d i stoja lagodna mieta w tubie thera med spoza watku? |
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Hej, interesuje Cię u mnie kilka rzeczy, a mi się podoba podkład Gosha, pomysl czy byłabyś chętna na wymianę?
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uda nam się konkretnie zmówić![]() L'Oreal True Match podkład w płynie 30ml (użyty 3x) RIMMEL-Cool Matte podkład w musie 16h trwałości, odcień 201 classic beige (do jasnej/ średniej cery), użyty 1x W zamian za: Krem Avon 10ml lenor 25 mleczko Bubchen pasta wybielająca Czekam na końcową decyzję
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
chociaż najbardziej zależało mi na L'Oreal True Match
, to taka wymianka też mi pasujePW? |
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
ok pasi mi
dorzucisz? ORIFLAME T-Balance Foundation normalizujący podkładdo cery mieszanej, na wypróbowanie ok 8ml.Odcień Natural Beige. Data 03.09 |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder w pędzlu ZHC SHIMMER BRUSH 3,5 g, jasny beż, taki bardziej rozświetlacz, nowy jeszcze zafoliowany -mini NIVEA dezodorant AQUA COOL 24 H 3 sztuki , poj 35 ml- nowe -2 mini pianki Nivea zwiększona obj. -3 mini lakiery Nivea do włosów -mały krem Nivea potrójny efekt na Noc (wszystko nowe???) dla Ciebie bedzie: MISS SPORTY- Bronzing Powder.Puder brązujący.Odcień 005 Sun Kiss(uzyty kilka razy) MANHATTAN- Cover puder w kamieniu antybakteryjny,odcień Sand AVON- Perełki brązująco-rozświetlające .Arabian Glow. 30 perełek. MISS Sporty -cień do oczu granatowy,uzyty 2x Miss Sporty -cień do oczu beż/brąz kremowy, uzyty 2x To co, Pw??? Jak tak, to zapraszam |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Ja już chyba nie widzę, nie zauważyłam, że już mi coś zaproponowałaś za podkład, gdybym mogła wybrać jeszcze szampon Pantene Restoratives i krem pod oczy Dermedic, to z miłą chęcia oddam wszystko to co sobie wybrałaś
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Antybakteryjny korektor Anti Acne, Flos-Lek, nr2, minimalne zużycie -maseczka Lerosett, zostało ok.3/4 -Matująca baza pod podkład angielskiej firmy N°7, zawiera ekstrakty z szałwi, ogórka i arbuza, zostało ponad ž opakowania z 40 ml -Peeling antybakteryjny Avon Clearskin, 2 razy użyty -krem Botanisource Avon, nowy DORZUCISZ Kredkę dwustronna do oczu Oriflame Visions, Tom&Jerry, czyli fiolet i turkus??? za interesujące Cię: Gosh X-Ceptional Wear Podkład kryjący Odcień 12 Natural 35ml (użyty kilka razy)Kod 187602 DERMEDIC- HYDRA IN 2 Krem -żel pod oczy.Tubka 15ml.Uzyty 3x.Data 09.2008. Pantene Pro-V Restoratives, Program Odnowy, Szampon OK 150ML/200ML Ps. jak z datami ważności kosmetyków, wszystko jest ok??? To co Pw?? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-27 o 08:50 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostałe fotki drobiazgów w II poście
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

.

, to taka wymianka też mi pasuje