|
|
#32 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piękny list Popieram zwłaszcza, ze ja to ominęłam, a było bardzo blisko, jednak miłość wygrała. A nad związkiem pracuje sie latami, a nie miesiącami. I czasami trzeba milion razy cos powtarzać aby odniosło skutek. A ja w nie najlepszym nastroju mąż zachorował, ma 39 stopni gorączki i ze staranek na ten miesiąc nici. A akurat mam mieć owulację między 30 maja a 2 czerwca. Chyba, ze temperatura tak wysoka nie przeszkadza, ale moze lepiej nie ryzykować. |
|||
|
|
|
#33 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piękny list Popieram zwłaszcza, ze ja to ominęłam, a było bardzo blisko, jednak miłość wygrała. A nad związkiem pracuje sie latami, a nie miesiącami. I czasami trzeba milion razy cos powtarzać aby odniosło skutek. A ja w nie najlepszym nastroju mąż zachorował, ma 39 stopni gorączki i ze staranek na ten miesiąc nici. A akurat mam mieć owulację między 30 maja a 2 czerwca. Chyba, ze temperatura tak wysoka nie przeszkadza, ale moze lepiej nie ryzykować. |
|||
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nigdy nie poddaje zbyt łatwo, więc uwierz pracowałam nad nim, nad sobą i nad związkiem, ale nie każdy związek taki sam i nie każdy kryzys wart zażegnania, no ale dość o tym, bo wystarczająco mam doła. Co do staranek to ja wiem? Jak ma siły to korzystaj U mnie owulka w tym samym czasie, ale ja bynajmniej narazie odpadłam z gry ;(![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi
jestescie juz tak dlugo razem powinnas dac mu sznase ale ja bym powiedziala jeszcze raz co mnie boli i ustalila pewne zasady ![]() U mnie byla kuzynka ktora jest w siodmym miesiacu ciazy troszke przykro mi sie zrobilo pokazaywala mi w necie gadzety jakie kupila do didziolaOna rodzi w sierpniu a teraz w 2 tyg schudla 5kg nie wiem czy to normalne? ogolnie po ty schudnieciu zostalo jej 4 kg ciazy wiecej( przytyla 4kg) |
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
To jak uważacie warto sie starać czy sobie odpuścić dzisiaj przez tą temperaturę. Ma to jakiś wpływ? Piszcie bo ja się na tym nie znam.
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie sie osobiście wydaje, że to nic nie przeszkadza "chłopaki" będą bardziej ogniste i gorące
|
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Dobranoc, idę spać...oczy mi się same zamykają
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
to i ja - nóweczka - melduję się w tym wątku.
Gabrysiu, i ja przeczytałam list Twojego meża. Czy czujesz, że możesz mu zaufać? Ma dobre chęci, a to bardzo ważne... Nie podejmuj decyzji pochopnie. |
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() Cytat:
witamy nową staraczkę |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
"staraczkę"
hahahaha dobre ![]() niestety moja starania sa mocno utrudnione
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam co robić, nie chce mi się spać i w ogóle wszystko jest do bani....niby po okresie a ja ciągle mam zmiany nastrojów....nawet małżonek się mnie pytał czy znowu @ nie dostałam...
tak, tak....życie ze mną nie jest łatwe i ja doskonale o tym wiem.Ale chyba wiedział na co się decyduje nie?? O wiem....zaraz znajdę w necie sennik i sprawdzę swój dzisiejszy ( a właściwie to chyba wczorajszy powinnam powiedzieć) sen....Dzisiaj znowu widziałam się ze szwagierką, zadzwoniła żebym poszła z nią do miasta....Wcisnęła mi wózek....![]() Ach żeby wiedziała jakiego później doła miałam....;(
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
ojoj a dlaczemu? Cytat:
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekonomie 4-ty rok :/ mam już dość
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
bo mój mąż pracuje w innym mieście i w porywach doibrych wiatrów widujemy się w niedzilne popołudnia. Więc ciężko będzie trafić w TEN moment...
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
jakoś trzeba :/
cały tydzien pochłania mnie praca.. Ale mam już chwile, że dość mam totalnie. Najgorsze, że przed ślubem mieszkaliśmy 3 lata razem, a dokładnie tydzień po ślubie mąż zaczął nową pracę no i tym samym można powiedzieć, że się wyprowadził. Śmiesznie, co nie? No i niestety tak już jest od początku września ![]() dlatego rezygnuję z mojej pracy, sprzedajemy mieszkanie, budujemy nowe w tamtym mieście.. Ehh pokręcone to wszystko, boję się zmian, no ale decyzję już podjęłam i już się pogodziłam z nią wewnętrznie, a nie było łatwo.... |
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko się napewno było przyzwyczaić do tak rzadkiego spędzania czasu, po praktycznie non stop bycia razem. Ale macie wspaniałe plany. Budowa domu...marzenie moje Troszkę pocierpicie, ale potem będzie już tylko dobrze całe życie razem. Pomyśl jak będzie fajnie, jak już sie wprowadzicie?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
budujemy co prawda mieszkanie, nie dom, ale i tak będzie fajne, duże :
ehh nie mogę się doczekać.. ale jeszcze do grudnia musimy czekać na oddanie kluczy
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tak nie mogła.....współczuję i podziwiam zarazem |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
i idzie się przyzwyczaić
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
tylko jak zaczniemy razem mieszkać to się pozjadamy
![]() przez kilka miesięcy - w atedy będzie już kilkanaście - samotnego życia człowiek BARDZO się zmienia.... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno się zmienia. I pewnie jakiś dystans w stosunku do siebie zachowuje, jeśli się spotyka po dłuższym czasie. Ale Wy napewno troche dotarliście się przed ślubem ![]() Ja ze swoim Tż juz bardzo chciałabym mieszkać, ale narazie jest to niemozliwe. Straznie ograniczają mnie studia
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynkapoznan To nie jest normalne nawet jesli dziecko wazy 2800 to ok 3500 do 4000g to wody i lozysko dlatego zdrowe tycie to min 7 kg a juz napewno nie jest zdrowe chudniecie w ostatnim trymestrze fakt ze dziecko jest juz rozwiniete i sie z regoly nie tyje w ostatniim miesiacu ale tez i nie chudnie Moim zdaniem dziewczyna za bardzo przejmuje sie figura bo przeciez zaraz rodzi i trzeba ladnie wygladac. No ale to tylko moje zdanie nie znam jej blizej wiec nie osadzam
Witam nowa staraczke ![]() Zuziunia starjcie sie starajcie a moze wlasnie goraczka da kopa plemniczkom i ten jeden najlepszy dobierze sie do jajeczka ![]() U mnie nadziei dlszy ciag tempka idzie w gore mam nadzieje ze juz nie spadnie jescze tylko dwa dni i tescik a mi sie nie snia dwie kreseczki i nic mnie nie boli zero objawow na @ i wiecie co woda mi sie snila czysta woda a to prwadopodobnie dobre wiadomosci
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
melduję że dziś 29dc i @ na razie jak nie było tak nie ma- i oby się nie pojawiła.Wczoraj jak byłam u mamy na chwilę to nad domem zaczęły krążyć dwa bociany i to przez prawie 5 minut.Zatoczyły chyba z 4 koła.Mam nadzieję że tam z góry dają mi znać że to już moja pora
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

mąż zachorował, ma 39 stopni gorączki i ze staranek na ten miesiąc nici. A akurat mam mieć owulację między 30 maja a 2 czerwca. Chyba, ze temperatura tak wysoka nie przeszkadza, ale moze lepiej nie ryzykować.