![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Najnowszy wątek Justynki ;) Dużo ciekawych rzeczy (innych niż w poprzednim) ^^
Torebki cz. 2:
1. Fajna, mała torebeczka. Stan bardzo dobry. Za coś fajnego !! NIE MA !! 2. Fajna czarna torebeczka. Stan bardzo dobry. Za coś fajnego !! 3. Torba. Pomieści format A4. Stan dobry (zepsuty zamek trzeba wymienić) ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-11 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Dot.: Najnowszy wątek Justynki ;) Dużo ciekawych rzeczy (innych niż w poprzednim) ^^
Buty:
1.2. Adidaski ( na zdjęciu troszkę brudne). Rozmiar 38/39. Stan dobry z plusem (mało chodzone). 3.4.5. Szpileczki. Stan dobry. Rozmiar 39/40. Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-01 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za biale rurki?
pozdrawiam ![]()
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Buty cz. 2:
1.2.3. Nowe brązowe buty. Mają wymienione fleczki na metalowe więc szybko się nie zedrą. Stan bardzo dobry z plusem. Rozmiar 39. Za coś fajnego !! 4.5. Japonki Inblu. Stan bardzo dobry. Rozmiar 41. Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-01 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
1.2. Buty z kokardką. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry z plusem. Raz założone. Posiadam do nich wymienne fleczki i pudełko. Za coś ekstra !!
Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-06 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Buty cz. 4:
1.2.3. Szpileczki. Rozmiar 40. Stan dostateczny z plusem. 4.5. Adidaski. Rozmiar 38. Stan dobry. Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-01 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Książki dla dzieci:
Wszystkie w stanie bardzo dobrym. Tytuły myślę że są widoczne na fotkach ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-01 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Biżuteria:
1. Plastikowe bransoletki w bardzo dobrym stanie ![]() 2. Zielona bransoletka, niebieski i czarny naszyjnik. Wszystkie rzeczy stan bardzo dobry ![]() 3. Srebrne kolczyki ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-10 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Różne :
1. Płyty coca-cola. Jedna w folii. 2. Kadzidełka. Zestaw zawiera: pudełeczki, stojak i kadzidełka. Za coś fajnego !! 3.4. Masażer na baterie. NIE MA !! 5.6. Pudełeczko na biżuterię i inne rzeczy z lusterkiem. NIE MA !! Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-11 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Rózne cz. 2:
1. Spinki. Wszystkie stan bardzo dobry ![]() 2. Przybory szkolne: Został tylko nowy zestaw do geometrii !! Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-11 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Dokładka 09.06. :
1.2. Śliczna tuniko-sukienka. Mam ją z wymianki ale na mnie troszkę za duża. Była skracana przez poprzednią wizażankę. Rozmiar ok. M. Stan bardzo dobry. Za coś fajnego !! 3. Śliczna różowa bluzeczka w białe grochy. Firma ONLY. Rozmiar XS, stan dobry. Za coś fajnego !! 4. Bolerko. Stan dobry z plusem. Za coś fajnego !! 5. Bluzeczka ONLY. Stan dobry z plusem. Rozmiar M. Za coś fajnego !! 6. Bluzeczka ze ściągaczami po bokach. Rozmiar S/XS. Stan bardzo dobry. Za coś fajnego !! Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-09 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Dokładka 09.06. oraz 10.06:
1. Drewniane korale. Stan bardzo dobry. 2. Nowe majteczki z metką. Rozmiar M. 3.4. Śliczny kaszkiet (czy jak się to nazywa). Ma daszek na zasrzask. Stan bardzo dobry. Firma Sympatex. 5. Zielona tuniko-sukienka. Rozmiar z metki 38. Kolor śliczna zieleń. Stan bardzo dobry. Firma Valerie (Wólczanka). 6. Śliczna apaszka. Stan bardzo dobry a nawet idealny. Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-10 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Dokładka 10.06.:
1. Apaszka stan bardzo dobry. 2. Apaszka stan również bardzo dobry. Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-06-10 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
wymienilas zbyt wiele rzeczy.
Wolalabym zebys sama powiedziala co za nie chcesz. Moje ciuszki sa tez dla mnie bardzo wartosciowe ![]() buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Mogę prosić wymiary:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1212242897 i jaki to rozmiar? push up czy normalny? nowy czy używany? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1212244753
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za rurki?
![]() |
#49 |
BAN stały
|
hej. więc jestrem zainteresowana różowym stanikiem, mgiłka truskawkowa (to co mi pokazywałaś w wątku) i tym beżowym i majteczkami. Wiec jak.?
![]() aha i opisz po krotce stan tego stanika ;] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Balerinki noszę w nr 38 czyli to o ile się nie mylę 24,5.A co byś chciała za te buciki? Kurtka i bluzka w paski to póki co rezerwacja, ale reszta z wymienionych przez Ciebie rzeczy jest dostępna.
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
przepraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Te buty są warte 5 moich rzeczy?
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam już;( co robimy ? chętnie Ci ten dyzodorancik dorzucę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
No to przykro mi, nici z wymiany bo np. ta kurteczka jest na pewno więcej warta niż Twoje buty, a spodenki to pewnie mniej więcej ich równowartość bo te rzeczy tak samo są nowe jak Twoje buty.
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
ojjj zażądałaś zbyt wielu rzeczy. Z racji tego ze Twoje spodnie są długie a moje to rybaczki wiec moge oddac za nie któres z tych spodni i dorzucic pasek, albo spodniczkę + pasek. Wymiany muszą być sparwiedliwe i opłacalne dla dwóch stron.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, jak tylko paczuszka dojdzie ja do Ciebie wysyłak
Spodenki dezodorant męski ( próbkę 50ml) oraz różowy szaliczek ![]() Pozdrawiam Asia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.