M*a*s*h - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-04, 23:36   #31
miss_seepy
Wtajemniczenie

Dot.: M*a*s*h

pamietam ten serial, ale pare lat w tyl ogladalam inne tylko nie ten, teraz pare odcinkow obejrzalam, i troche sie wciagnelam, gagi robia sie smieszniejsze wprost proporcjonlie z rosnaca orientacja w charakterystyce bohaterow serialu, tzn tak jak w jednym z dzisiejszych pan ktory udaje pania zeby uciec od wojska wyslany na front taki bardziej specyficzny humor od tego w allo allo i "co ludzie powiedza" osobiscie z tych starych serialii mam jakas niepokojaca slabosc do moonlighting i macgyvera

miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 12:23   #32
edyta1421
BAN stały

coś cichnie ten wątek....

która scena najbardziej się wam podobała... mi najbardziej ta co Radar pojechał na przepustkę do Tokio... i wrócił razem z Żandarmem... śmiechu co nie miara... chociaż wszystkie sceny są godne zauważenia i śmiania do łez...
edyta1421 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 12:29   #33
kropka75
Zakorzenienie

Najlepszy serial komediowy na świecie. Mój ulubiony, ukochany, umiłowany, mogłabym go oglądać non stop i bez przerwy. Uwielbiam wszystkie jego postacie, a Sokole Oko ubóstwiam.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 12:32   #34
Hultaj
BAN stały

świetni są. oglądam teraz rzadko, ale jak idą, i jestem, to zostawiam.
film, od którego się zaczęło (?), też mi się podobał, to wtedy polubiłam Donalda Sutherlanda.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 18:47   #35
edyta1421
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
świetni są. oglądam teraz rzadko, ale jak idą, i jestem, to zostawiam.
film, od którego się zaczęło (?), też mi się podobał, to wtedy polubiłam Donalda Sutherlanda.

zgadza się..film też niczego sobie.. ja właśnie najpierw film oglądnęłam a dopiero potem serial... Alan Alda najlepszy.. właśnie wczoraj oglądałam z nim film (wesele betsy)... nawet humor mu sie nie zmienił.. a te jego siwe włoski.. pięknie..
edyta1421 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-07, 12:40   #36
Deborah100
Zakorzenienie

Oj ja także bardzo lubię ten serial Kilka razy oglądałam, szkoda że TVP 2 przerwało emisję a dało jakieś głupawe seriale, takie cudo to klasyka
Przed chwilą skończyłam oglądać ostatni odcienek 11 serii, szczęśliwe zakończenie hehe.
A nasza telewizja skończyła emisję na ostatnim odcinku 6 serii. bałwany

Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-07, 19:20   #37
Wyrak
Zakorzenienie

M*A*S*H - kilka pierwszych serii - wspanialy smieszny serial. Pozniejsze serie, odkad Alan Alda stanal tez za kamera, sa ciezkie, nudne, pelne moralizatorstwa, ogolnie straszny gniot.

W ogole to smieszna sprawa - 14 lat serialu w realich 3 letniej wojny.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-07, 19:50   #38
Deborah100
Zakorzenienie

A ja myślę, że późniejsze serie oprócz śmiechu mają fajne i mądre przesłania a więc nie tylko głupwy śmiech

Macie napisy od 9 serii?? Kurczę szukam ale chyba nic nie ma
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-07, 19:55   #39
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
A ja myślę, że późniejsze serie oprócz śmiechu mają fajne i mądre przesłania a więc nie tylko głupwy śmiech
Kwestia gustu. Dla mnie pozniejsze serie w ogole nie sa smieszne, a przeslanie ani jest madre, ani fajne. Pierwszych kilka serii - rewelacja; pozniej slabiutko.

Napisow niestety nie posiadam, polecam ogladanie bez, bo sporo sie traci przy tlumaczeniu.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości