|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy wątek-różne półki: LRP, Artdeco, Oriflame, No7:)
Szkoda, pozdrawiam
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
mała dokładka
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Hopka
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
ORIFLAME-Optimals, Radiance Energy Fluid
mam balsam brazujacy w 1 poscie:P i inne kosmetyki:P zapraszam odpisz u mnie jak cos ci sie spodoba
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, już kiedyś pisałyśmy ale ja nie byłam przekonana co do pudrów
![]() Zainteresowana byłaś u mnie podkładem i kredką, czy nadal jesteś? Mnie u Ciebie najbardziej interesuje to: -MAKE UP FOR EVER-Professional PARIS, puder brązujący francuskiej firmy dla profesjonalistów, zamszowe etui, elegancka puderniczka z lusterkiem, jego cena to ok 120zł, zuzycie jakieś 5%, kupiony za 35 euro, kiedy kurs był lepszy ,pojemność 10g, uzyty kilka razy, kody z pudru Emb75108S, Lot DA 04, Ref 1120/18 może dobrałabyś coś do tego? jeżeli nie, to zainteresowało mnie to: CREATION LAMIS -Egyptian Compact (Puder 'Ziemia egipska') -No7 -Shine Free Make up Base, matująca baza pod podkład -INGLOT- cień, ciemna, perłowa zieleń z iskrzącymi, dalikatnymi drobinkami.
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypatrzyłam u Ciebie coś, na co wydaje mi się, że normalnie nie zwróciłabym uwagiKatarzyna Grochola - Zdążyć przed pierwszą gwiazdką 5. Czerwone torebeczka 6. Saszetka w żółwie Ninja http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1211222190 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1211222190 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1210001858 z MAKE UP FOREVER, wolałabym raczej nie oddawać, ale pozostałe ksometyki-owszem
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Gość
|
U Ciebie podobaja mi sie pudry brazujace: gurelian albo ziemia egipska, zhc, no7, make up for ever - szukam takiego z drobinkami do kosci policzkowych i dekoldu nie wiem ktory z nich bylby dobry, ewentualnie korektor inglota i blyszczyk pierre rene
czkam na odpowiedz u mnie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
A czy kosmetykami nadal jesteś zainteresowana, czy rzeczami które teraz wymieniłaś?
Z samochodzików nie mam już niestety wyścigówek, a czarna torba ma troszkę pościerane rogi, niewiele to widać, jednak wolę napisać (bo widzę, że nie opisałam w wątku ;/).
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
quote=Irja;8015303]A czy kosmetykami nadal jesteś zainteresowana, czy rzeczami które teraz wymieniłaś?
Z samochodzików nie mam już niestety wyścigówek, a czarna torba ma troszkę pościerane rogi, niewiele to widać, jednak wolę napisać (bo widzę, że nie opisałam w wątku ;/).[/quote] Witam Ciebie Nie raczej z kosmetyków nic nie upatrzyłam(może czarna kredka-ale jaka to firma???). Moge oddać: CREATION LAMIS -Egyptian Compact (Puder 'Ziemia egipska') -No7 -Shine Free Make up Base, matująca baza pod podkład INGLOT- cień, ciemna, perłowa zieleń z iskrzącymi, dalikatnymi drobinkami. za to, co wymieniłam, tylko żeby wymianka była sprawiedliwa, powiedz, czy to bedzie odpowiadało cenowo. bo ja nie mam pojęcia Pozdrówka.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Gość
|
a masz moze jakies foto tego guerlian i jaka on ma pojemnosc i kolory bo nie moglam go znalesc nigdzie ani na KWC ani na kafeterii torebce, a ten ZHC to z auchana tak? chyba go kiedys mialam :P a korektorem i blyszczykiem jestem jak najbardziej zainteresowana
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Mnie odpowiada taka wymiana, tylko też nie wiem jak to cenowo wygląda... Ja jeszcze postaram się zrobić fotki tej torby...
|
|
#43 |
|
Gość
|
dzieki za foto, troche inaczej go sobie wyobrazalam, wiesz co ten happy derm wymienie chyba u innej wizazanki za moje ulubione perfumki...
ale pozostale jak najbardziej aktualne czyli jedwab nozyczki i gillete tak i jesli chcesz mozesz cos dobrac? U Ciebie moge sie ograniczyc do blyszczyku i tego pudru jesli Ci to pasuje, czekam na odp
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie musisz fatygować się z fotką
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
hophop
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka mała
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Clarins,La Roche i mini Avene 5ml.W moim zestawie cieni jest chyba coś takiego jak kredka lub b.podobne.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
ZIELONA30- odpisałam u Ciebie.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za: Oriflame, Divine, Heavenly Light Body Cream (Krem do ciała), nowy 250ml ORIFLAME-Optimals, Radiance Energy Fluid (Rozświetlająca emulsja). 75 ML .dATA 04.2011. NOWA! pozdrawiam edit: z Twojej wish list posiadam balsam brązujący do jasnej skóry, zużycie zaznaczyłam na zdj. |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Ciebie serdecznie Przejrzałam Twój wątek...kurczę, ale naprawdę na obecną chwilę nic nie wybiorę |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

,pojemność 10g, uzyty kilka razy, kody z pudru Emb75108S, Lot DA 04, Ref 1120/18 

ale pozostale jak najbardziej aktualne czyli jedwab nozyczki i gillete tak i jesli chcesz mozesz cos dobrac? U Ciebie moge sie ograniczyc do blyszczyku i tego pudru jesli Ci to pasuje, czekam na odp