|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dla odważnych
Cytat:
, podobaja mi sie
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2008-06-25 o 23:27 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu ,widzę kolejne śliczne malowanki maluj pokazuj czekamy na kolejne
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe... żadnych podtekstów nie było, tylko ja mam dzięki oglądaniu w dzieciństwie kreskówek bardzo wybujałą wyobraźnię
ty piszesz a ja widzę od razu obraz opisywany czasami włąśnie taki śmieszny
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny dziękuję za ten doping ale teraz jestem na etapie innych robótek malowanki na razie są w zawieszeniu
![]() bety32 ale ja się bardzo cieszę że Masz takie poczucie humoru i zapraszam do takich komentarzy jak najczęściej agniesia125 ten ogryzek specjalnie dla Ciebie ![]() Titania z tymi farbkami nic się nie robi otwieramy buteleczkę i nanosimy, a co do usuwania to po długim czasie jeżeli są na oknie to faktycznie bywa czasami problem,ale żeby do tego nie dopuścić to trzeba częściej zmieniać obrazki
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a probowałas moze ozdabiac swoimi malunkami pojemniki kuchenne i wazony? ja czytalam w jednej z ksiazek, ze jak ktos nie lubi malowac bezposrednio na wypukłej powierzchni wazonu czy butelki czy czegos innego, to mozna wtedy zrobic taki peel-off na plaskiej powierzchni a pozniej naniesc go na szklo znajoma mowila ze one sa potrafia topic na sloncu i potem trudno umyc okna, a w łazience je masz? nie odklejaja sie z powodu pary wodnej i wilgoci? ![]() mnie chodziło o to co wchodzi w skład Twoich farbek - woda czy rozpuszczalnik, ale podejrzewam ze woda
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Titania ogryzek niema żadnych ukrytych podtekstów po prostu to był wzór do haftu krzyżykowego który bardzo mi się spodobał i znalazł trochę inne przeznaczenie
farbki rzeczywiście są na bazie wody sprawdzałam na opakowaniu w łazience mam tylko kubek i bobasa,bratowa ma rybki na płytkach i jeszcze nie miałyśmy przypadku żeby się odkleiły mam jeszcze w kuchni na oknie kaczuchy i gąski jakieś 5 lat i mają się dobrze tzn.nie topią się te farbki nadają się do ozdabiania wszystkiego co nie jest przeznaczone do codziennego użytku,co stale myjemy,próbowałam już ozdabiać wszystko ale nie dla siebie tylko dla siostry ale po remoncie zmieniała wystrój i raczej nic się nie zachowało |
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
patrz! to ogryzek!!! uśmiałam się z siebie, bo patrzę... i tak myślę... co ta kaczka tak kwacze ze aż migdałki jej widać... i w czapce z antenką... czytam dalej i Titiana pyta o ukryty podtekst... więc myślę - wcale ze mna nie jest źle jak ktoś inny się też zastanawia co to znaczy... ![]() a farbki to topia sie w zmywarce... mój TŻ wstawił kiedys mój prześliczny wazon w tulipany do zmywarki... no i mam teraz wazonik "czysty" czyli bez niczego przedtem wazon stał na oknie w kuchni z 5 lat i nic mu nie było
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
no patrz bety32 ja na takie skojarzenie nigdy bym nie wpadła uśmiałam się z córkami do łez
![]() no niestety tych farbek nie można traktować w zmywarce ale teraz to już TŻ będzie wiedział
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
to teraz pokażę coś co robiłam pierwszy raz i tak się spieszyłam żeby zobaczyć efekt końcowy ma tyle niedociągnięć że aż strach ale to tak bywa jak się jest w gorącej wodzie kąpanym
jestem z niej zadowolona tylko w 60% ale mam nadzieję że następna będzie dużo lepsza,zresztą oceńcie same |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu ja się na tym nie znam ale dla mnie super a ten aniołek uroczy zapewne z masy solnej jest słodziutki
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
heheheh nio i jest mój wyczekiwany ogryzek
![]() A księga, będę sie powtarzać ale mimo to powiem że mi sie podoba. Została rozjaśniona także wad nie widzę. I brawa za cierpliwość w zawijaniu rożków. Mnie to w tym czasami cierpliwości już brakuje. I super pomysł z aniołkiem - taka nowość w księgach. To teraz czekam na kolejne księgi
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
barbarera superasne te twoje malunki, powinnas spróbować malowania na szkle profesjonalnymi farbami do witrażu lub na porcelanie, myślę że bardzo dobrze by ci to wychodziło.
A co do ogryzki to przydałaby mi się taka tylko przekreślona-może wtedy moj syn nauczyłby się wkońcu wyrzucać je do śmietnika a nie zostawiania na biurku. Księga też mi sie podoba,ok. |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Fajniutka
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
całkiem ładnie. pocwiczysz a kazda następna będzie jeszcze lepsza!
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
ja widzę sporo wad w tej mojej książce,ale cóż Krakowa też od razu nie zbudowali więc mam nadzieję że ja z czasem też zrobię książkę z której będę zadowolona
anka43 aniołek niestety kupny ale teraz jeżeli będę robić z wykorzystaniem takiego dodatku to na pewno spróbuję zrobić sama agniesia125 a te rożki to dla mnie najmniejszy problem gorzej jest z resztą żeby to ładnie wyglądało, bety32 martamilcz Joasiunia Feme21 obyście się nie myliły co do następnych książek i dziękuję bardzo |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
to teraz pokażę moje pierwsze kwiaty z bibuły :
róże były robione dla chłopców na chrzciny: niebieskie dla bratanka a białe dla siostrzeńca tulipany na okno w kuchni
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Przepiękne te bukiety Ci wyszły... Tulipanki takie wiosenne, a róże... cudne po prostu...
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Niebieskie róże!!!
R E W E L A C J A !!!
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu ,śliczne różyczki ,tulipanki również
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Piękniutkie i różyczki
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne te bukieciki! kwiatki wyglądaja jak prawdziwe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne rzezcy malujesz farbkami. Ja też kiedyś sie w to bawiła, ale minęło mi. Mam ozdoby na kafelkach w łazience, na drzwiach do pokoju syna. Robiłam motyle na okno w kuchni http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1173700652
Bukiety wyglądają bardzo ładnie
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
odważna to Ty byłaś malując te drzwi...
super malunki ![]() brawo
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
ładne kwiatki! ale niebieski bukiet jest przesliczny!! ahhh ten kolorek jest sliczny!
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Przepiękne są te niebieskie różyczki
![]() Ta Arielka na drzwiach również ![]() Nie bałaś się że zniszczysz drzwi jak coś ci nie wyjdzie?
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Cath-
Titania miałam niebieskie w ogródku kilka lat temu ale niestety nie przeżyły zimy anka43 joasiunia patrzę na wasze cudeńka i próbuję robić sama bety32 bydgoszczanka Fame21 alufa Calley dziewczyny odwagi do malowania drzwi to zbytnio nie trzeba wystarczy je wystawić położyć i malować![]() a tak na poważnie to te farbki łatwo dają się usunąć [chyba że jest to okno i wiszą już tam kilka lat to może być problem ale wtedy rozgrzewamy je suszarką do włosów i powoli usuwamy rysunek ] jak wróci aparat to zrobię zdjęcia jak to wygląda dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twoj bukiecik z tymi niebieskimi cudnie wyglada te białe koraliczki dodaja mu uroku No i czekam tez niecierpliwie na Twoje nowe malowidła na szkle najlepiej zrób album zbierajacy wszystkie bedzie sie go przyjemnie i łatwo ogladało
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Titania
teraz coś nowego jestem ciekawa kto zgadnie co to jest robię pierwszy raz i nie jest to jeszcze dopracowane to są tylko podstawy tego co ma być ale namotałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.

, podobaja mi sie 

uśmiałam się z siebie, bo patrzę... i tak myślę... co ta kaczka tak kwacze ze aż migdałki jej widać... i w czapce z antenką... czytam dalej i Titiana pyta o ukryty podtekst... więc myślę - wcale ze mna nie jest źle jak ktoś inny się też zastanawia co to znaczy...