|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique Fresh Bloom Allover, Active C, Origins, Guerlain i inne...Zapraszam <-
Cytat:
![]() kolor jest bardzo jasny,złocisty ale mam też ciemniejszy odcień Beige dark http://www.glomineralsdirect.com/pro...+Base_2189.htm pudry dają matowe wykończenie,mogą być używane solo bo całkiem dobrze kryją mogę też zaoferować korektor rozświetlający,użyty tylko kilka razy http://www.glomineralsdirect.com/pro...aler_13258.htm
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique Fresh Bloom Allover, Active C, Origins, Guerlain i inne...Zapraszam <-
A róż sandalwood jest nowy,tylko maźnięty palcem,kolor zdecydowanie ciepły
http://www.glomineralsdirect.com/pro...Blush_2204.htm odcień jest ładniejszy niż na stronie,to taka ciemna morela trudno mi opisać
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak byc ewent. widziala wiec wymianke, na ile wyceniasz swoje kosmetyki?! Ja juz wyzej pisalam podobaja mi sie jeszcze pedzelki, ten roz i liner Daj znac Jesli chcialabys fotke moich ksometykow to daj znac rowniez Pozdr |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chciałabym fotke tej mieszanki meteorytowej,jaka jest proporcja beige chic i pearls,czy są w oryginalnym opakowaniu?
Trudno mi dokładnie wycenić moje kosmetyki Ceny kosmetyków mineralnych są na stronie internetowej.Większość jest używana bądź testowana więc wartość spada,jestem tego świadoma.Jestem w stanie oddać puder sypki golden eyeliner w kremie,róż,ok pół opakowania pudru beige,korektor.Może coś jeszcze lub pędzle To zależy od stanu meteorytów.Jeśli jesteś zainteresowana to moge zaoferować też: puder prasowany odcień beige light,zużycie ok 20% http://www.glomineralsdirect.com/pro...+Base_2144.htm korektor w kremie,kolor natural,nieużywany http://www.glomineralsdirect.com/pro...flage_2161.htm
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Wogóle to mam więcej produktów tej mineralnej firmy, bardzo sobie chwale
![]() Myślę że cera mi się trochę poprawiła od tych pudrów. Możesz przejrzeć ich strone;jeśli coś ci się spodoba, a to mam, to ogę rozważyć wymianę ![]() Pzdr
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak ogolnie oceniasz jakos tych produktow Minerals, do mieszanej cery sie nadaja, ogolnie co o nich sadzisz?! |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety z meteorytów rezygnuję;spodziewałam się większej ilości,innego stanu. Ale nadal jestem zainteresowana podkładem Toleriane
![]() Co do produktów GloMinerals to jestem zadowolona,odpowiadają mi bardziej niż ogólniedostępna średnia półka.Używam ich ok 2 lata i całkowicie zrezygnowałam z takich firm jak Loreal,itp ![]() Za Toleriane moge oddać: puder sypki, róż,liner,ewentualnie korektor. Co sądzisz?
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder golden,korektor rozświetlający plus jedna rzecz z tych: - liner - róż jeśli bardzo zależy Ci na pędzlu większym(blender do pudrów) to musiałabyś skusić mnie czymś jeszcze;jestem łasa na miniatury, próbki pielęgnacji aptecznej,LRP,Avene( np micele, toniki,kremy do skóry suchej)
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miniature Estee Lauder Day Wear Plus with Antioxidants 15ml, zuzyta ok polowy DC7 Miniaturka kremiku pod oczka Clinique All About Eyes 5ml, zuzyte ok polowy A97 2 x 5ml Swisso Logical Hydro-Lifting Cream with Plant Extracts Hydraphase Leggre od La Roche Posay, ciezko stwierdzic ile zostalo bo opakowanie zupelnie nieprzezroczyste, ale conajmniej 30%, zapewne wiecej...wazn. 12/10 Czarne mydlo peelingujace z Biolandera Origins Organics, Foaming Face Wash 100ml, minimalne zuzycie http://www.origins.co.uk/templates/p...T_ID=PROD78838 Jakas tam probeczke w saszetce Lancoma kremiku I jeszcze 80% balsamu perfumowanego Givenchy Ange Ou Demon 75ml |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zdecydujesz się na trzy zaproponowane przeze mnie wyżej rzeczy?
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
moze teraz cos u mnie za Guerlain Meteorites, 33 kuleczki mieszanki Beige Chic i Glittering Pearls, rozswietlajace beze
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Kici kici miau miau
|
cos u mnie za Kanebo peeling?
lub: Meteoryty |
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Kici kici miau miau
|
mam kodzik i mam fotki
![]() kod: 9401 fotki sa tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=264630&page=2 |
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co bys za niego chciala? Fotki meteorytow wkleilam kilka postow wyzej, a peeling jak peelng , odsypie do woreczka i wloze w pudeleczko ala takie od kremu po innym peelingu enzymatycznym
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Kici kici miau miau
|
najlepiej sprawdz
![]() rozumiem ze to peeling do twarzy? widzialam ze wspominalas ze masz puder sypki HR? Meteorytow troszke malo..ok,ale najpierw sprawdz sobie brązer,tylko uprzedzam ze jest ciemny |
|
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Peeling Kanebo jest super, to peeling enzymatyczny, ma b pozytywne opinie na wizazu i jest dosyc drogi wiec mysle ze taka wymianka bylaby fair dla nas obu Ok 30 kuleczek meteorytow + pol peelingu Hr puderek mam, moge ewent. zrobic mala odsypke bo oddawac puki co nie chce, wciaz go testuje ![]() Jutro sprawdze to sie odezwe Pozdr |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Kici kici miau miau
|
ok czekam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Kici kici miau miau
|
marea jesli mam porownac to wydaje mi sie ze podobny do dwoch kolorow: Terre Ambre i Desert Bronze.
tak jak mowilam jest ciemny,na opalonej twarzy bedzie wygladal super ale na bladej raczej nie. a sierre mazialas (kolor 22)? jak dla mnie one niewiele sie roznia |
|
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mozemy przejsc na PW |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Kici kici miau miau
|
tylko ze chcialabym zrezygnowac z Meteorytow bo zakupilam juz puder sypki
![]() Przepraszam Natomiast dalej chcialabym Kanebo.![]() Nie wiem, w takim razie co robimy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

?