|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię różne kosmetyki, głównie kolorówka m.in. L'OREAL, LANCOME, MAX FACTOR,
Witaj
Mnie intersuja cienie Gosh,podklad Revlon,baza lumene ,blyszczyki Loreala ,woda Puma ,Tusz MF,napisz czy interesuje Cie nowa kolorowka i co szukasz i jakie odcienie ,z wod mam Cindy Crowford Waterffalas Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-07-03 o 18:39 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię różne kosmetyki, głównie kolorówka m.in. L'OREAL, LANCOME, MAX FACTOR,
Interesuje mnie to:
10. TOP CHOICE, nowy pędzel do pudru na stopce
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
* SORAYA, lakier do paznokci FRENCH MANICURE nr 63, 2 razy użyty, świeży, odcień różowy, 11 ml, ważność do 2009, link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15811 15. L'oreal, mineralny cień do powiek, kolor 516 bare lavender (fiolet), 1 raz użyty, 1,7 g, ma mnóstwo pieknie połyskujących drobinek 17. GA.MA, PROtect-ion spray, 120 ml, 1 raz użyty w niewielkiej ilości także myslę że zostało ok 95%. * MAX FACTOR, MASTERPIECE MAX, maskara do rzęs, czarna, 7,2 ml, kupiona z tydzień temu i 2 razy uzyta, świeżutki, link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18183 * Max Factor, Colour Perfection Duo Eye Shadow (Podwójne cienie do oczu), nr 470 STAR-STUDDED BLACK, srebrny i czarny z brokatem, 2 razy użyty
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za mozaike, pomadke clinique, balsam tbs i lakier turkusowy i pume jamaica
chciałabym baze lumene,pume create,masterpiece,GLAM SHINE, Natural glow, odcień Crystal ROSE Glow, i zmywacz bell
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu masz linka. I nic poza tym byś nie znalazła?
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Wymieniam zapach za zapach, więc niestety nie oddam Lacosty, mimo iż podobają mi się Twoje kosmetyki.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Oto ona
Oprócz tego robię biżuterię ( nie tylko z fimo
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Z Twojej listy mam:
- Cienie różne - Błyszczyki w tubkach najchętniej smakowe - Róże do policzków - Miękkie kredki do oczu, też najchętniej jakieś kolorowe - Kosmetyki antycellulitowe, peelingi do ciała itp - Dobre kosmetyki pielęgnacyjne do włosów, maseczki itp - Zapachy tez mogą mnie jakieś skusić choć tu jestem troche wybredna - z zapachów mam Olimpię i Mini Love |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259812 proszę odpisz w moim watkuJ |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
cos za ktoras z tych rzeczy lub wszystkie:
-Masterpiece -cienie L'oreal -cien mineralny -Glam Shine Nude ? Edytowane przez yoona Czas edycji: 2008-07-08 o 20:06 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Z cieni mogę zaoferować:
APC nr 1 (sypki) opalizujące złoto Bell Planet Cameleon 327 rozowy, zużycie 5% maksymalnie Manhattan pojedyncze: morela i mocny fiolet (fuksja?) Kurcze ale wez sie postaraj coś jeszcze wyszukac ale powiedz czego jeszcze szukasz to zrobiłybyśmy większą wymianke;P |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
pryzmy mam z wymiany z białą małeczką wymieniałam sie bodaj w kwietniu.Nie znam ich daty ważności bo nie ja je kupowałam. Kody i wszystko są w opisie jednak na glam shine'y ich nie wymienię .
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
coś u mnie za: 1. PUMA Create Woman, parę razy psiknięta, z 50 ml zostało jakieś 95% Nuty zapachowe: nuta głowy: grejpfrut, jabłko, poziomka nuta serca: frezja, konwalia, rangoon nuta bazy: piżmo, ambra, drzewo sandałowe, wanilia. 6. GOSH, Quattro Eye Shadow (Poczwórny cień do powiek), Q 21 Baroque (odcienie brązu i beżu), ze 3 razy użyte, ważność do grudnia 2010, link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10299 (tam pisze, że są tylko dwie wersje, ale jest duzo odcieni tak naprawdę )15. L'oreal, mineralny cień do powiek, kolor 516 bare lavender (fiolet), 1 raz użyty, 1,7 g, ma mnóstwo pieknie połyskujących drobinek * L'Oreal, Colour Juice (błyszczyk do ust w tubce) o zapachy gumy rozpuszczalnej MAMBA, nr 404 Bali Dancer, 1 raz użyty, 15 ml, Link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11968
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
znajdziesz coś u mnie za:Max Factor, Colour Perfection Duo Eye Shadow GOSH, Quattro Eye Shadow (Poczwórny cień do powiek), Q 21 Baroque L'Oreal, Color Appeal Trio Pro Star Secrets (Zestaw cieni do oczu) Virtual, Joko, Color Eye Liner (Tusz do kresek z brokatem) Poza wątkiem mam jeszcze zieloną kredke do oczu Chanel Le Crayon Yeux (tą miękką z gąbeczka do rozcierania) |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za organzę i * GLAM SHINE, Natural glow, odcień Crystal NUDE Glow, 6 ml, 2 razy użyty
* GLAM SHINE, Natural glow, odcień Crystal ROSE Glow, 6 ml, 2 razy użyty, posiadają mnóstwo iskrzących drobinek o ile szukasz czegoś do ubranka ;D zachęcam mimo wszystko ![]() Pozdrawiam i c zekam na odpowiedź
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Iwono, z cieniami Sephory ciężko jest się rozstać
. Zaproponujesz coś z mojej listy za Vertigo i kredkę? Może zainteresuje Ciebie u mnie coś jeszcze?
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Zdjecie lakieru Inglot 316 -rysa na trzonku od pedzelka i blyszczyka Estee Lauder nr 111 Almond jest to bardzej kryjacy transparent z duzym polyskiem i malutkimi drobinkami rozswietlajacymi,mam jeszcze fuksjowy cien loreala w sumie stonowany odcien 2 razy uzyty i sprala nwa granatowa Maybelline pogrubijaaca,rozowa kredka nowa Astor do powiek,roz loreala delicieux ,zuzycie 10%
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-07-05 o 14:44 |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zdałam sobie sprawę, że nie wiem czy mówiłaś o jednej palecie czy o dwóch?
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Okej rozumiem.Tak,mam
.
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Aco byś dorzuciła do pędzla w zamian za róż?
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za mozaike, pomadke clinique, balsam tbs i lakier turkusowy i pume jamaica
chciałabym baze lumene,pume create,masterpiece,GLAM SHINE, Natural glow, odcień Crystal ROSE Glow, i zmywacz bell
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Ok,wpisuje nasza wymiane
Ja Cindy Crawford Waterfalls 27z 30ml cien lososiowy bourjois nr 51 lakier inglot fuksja blyszczyk Bourjois Beige Choc i nr 17 eau de gloss wzamian Woda puma lakier rimmel tusz MF cienie Gosh Zdjecie Cindy Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-07-08 o 14:21 |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
witaj przepraszam, nie bylo mnie dlugo na wizazu.
to moze moj roz Sephorowy i cienie za powyższe? a w beżowo-różowym opakowaniu na foto jest korektor Rimmela. |
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
interesuje mnie:
Avon Color, Face Pearls (Rozświetlający puder w kulkach), użyty z 5-6 razy, ważność do 2010 znajdziesz coś w którymś z moich wątków? |
|
|
|
|
#60 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

co bys za niego chciala?

. Zaproponujesz coś z mojej listy za Vertigo i kredkę? Może zainteresuje Ciebie u mnie coś jeszcze?