![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Addict eau Fraiche, My Insolence, Innocent, Dolce Vita, Jeans Trussardi,Cerruti
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14725 - tu masz opis Cerruti.Nie jest to typowy słodziak,jak innocent - ale jest fajny na lato.
Tego zapachu jest 10 ml w ładnym zielonym atomizerku z obudową. Dolce Vita - no...faktycznie wg. mnie jest to zapach dla nieco starszej dziewczynki. Napisz mi proszę co i jak bo planuję dziś wysyłki i chciałabym zabrać wszystko bo mam dośc daleko na poczte. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Dot.: Addict eau Fraiche, My Insolence, Innocent, Dolce Vita, Jeans Trussardi,Cerruti
wiesz co ja wezme te trzy zapachy od Ciebie, z Dloce Vita albo sie polubimy albo poleci gdzies dalej w swiat albo bede miala drobny upominek dla mamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
No i teraz mam dylemat. Wyciągnęłam z szafy dziś Dolce Vitke i powąchałam i nie wiem czy się jej pozbędę...tyle wspomnień...Pozwól ,że zastanowię się jeszcze chwilę bo na poczte i tak jadę ok. 16.00
A możemy jeszcze zrobić tak - gdybyś mi przysłała buteleczkę 5 ml przepsikałabym Ci jeszcze Innocenta bo mam dużą butelkę.U mnie niestety nie mam gdzie kupić . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
No niestety,Innocent nie napełnia sie ponownie. Szkoda mi tej Dolce Vity...mój syn ją uwielbia. Więc zostaje Innocent 7/25 i Cerruti 10 ml a....dziś dostałam odlewkę Stella Sheer MC. 10 ml - tegoroczna edycja
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
hmm powiem szczerze ze ta Stella to raczej nie bedzie moj zapach, Dolce Vite oddalabym mamie albo zostawila sobie, najbardziej interesuje mnie ten Innocent bo ten zapach bylby moj, sluchaj a nie mialabys mozliwosci odlac gdzies tej odlewki Stelli i w buteleczke po niej wlac mi jeszcze troche Innocenta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Niestety,trudno jest wywabić zapach.Już kiedyś próbowałam. Gotowałam i wietrzyłam i zapach ten stary zostaje...
Ja niestety musze już lecieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
to wiesz co ja sie nad tym zastanowie i najwyzej wyslesz mi perfumy gdy nastepnym razem bedziesz na poczcie ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Gosiu w takim razie ja na Innocenta jestem zdecydowana tylko teraz tak, czy zdecydujesz sie oddac Dolce Vite? Bo jezeli nie to moze ja zamiast tej Stelli podeslalabym razem z Moschino fiolki i zrfobilabys mi w nie odleweczki jeszcze z Innocenta? Mam tylko takie po 3 ml ale szczerze mowiac wolalabym juz w nich miec innocenta niz Stelle ktorej pewnie nie bede uzywala i tak. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
czy cos by Cie teraz moze interesowalo?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...chlesser+angel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Dior Adict?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
[quote=lalesia;8175692]czy cos by Cie teraz moze interesowalo?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...chlesser+angel[ /quote] Zależy za co... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Gosia197;8176910]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Lalesiu, Addict jest chwilowo w rezerwacji . U Ciebie podoba mi się Hot Couture. Gdybyś chciała go wydać za My Insolence to ja jestem chętna,niestety pojemnosci sie nie zgadzają ale mogę dołożyć Innocenta -pojemność na fotce ok. 7/25 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Mam poza watkiem ok 25-30/100ml limitowanej edycji Nina Ricci Premier Jour Lucky Day, takiej z biedronka i kwiatkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
niestety, nie wiem jak pachnie klasyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Juz poczytałam i widze ,że mają anyż którego nieznoszę,więc niestety musze podziękować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.