![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood cz. II
Cytat:
to ja już sie napaliłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
brzozka, jezeli lubisz Shiney Ahuja to sprobuj poszukać takich filmow jak: Life in a Metro, Bhool Bhulaiya, Kwahishen Aisi.. wszystkie bardzo dobre
![]() shachowniczko, tez zaluje, ze nie bylismy w stanie odwiedzic Krakow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak tż się polska spodobała? ja dziś jestem świeżo po seansie "podróży poślubnej" i jestem zachwycona, akurat dziś miałam spadek nastroju, a ten film rozbawił mnie i rozczulił. od razu mi lepiej. zwłaszcza, że już jutro w kioskach będzie "yess boss" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę o pomoc! Kupiłam niedawno "Dil Se" z panią domu i nie mogę uruchomić ani lektora, ani polskich napisów
![]() ![]() ![]() Ja robię tak: wyświetla mi się ta str główna gdzie jest: start filmu, wybór scen, ustawienia-->wchodzę w ustawienia wybieram lektora polskiego i/lub napisy-->naciskam powrót aby wrócic do strony głownej i naciskam start filmu. I dalej nie ma ani napisów, ani lektora ![]() Bardzo proszę o pomoc, muszę obejrzeć ten film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ja bym proponowala isc do kogos i spr na innym sprzecie czy bedzie dzialac
A jesli nie to mozna napisac do dystrybutora z zapytaniem czy wymieni plyte ![]() Mam juz Yes boss ![]() Yeh Raaste Hain Pyaar Ke,Awarapan i Just married |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
seriously? no.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
seriously? no.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy ta w żółtej sukience to nie Preity Zinta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Preity
![]() a ja napisze swoje pobozne zyczenie ekhmm chialabym aby do ,ktorejs gazetki dolaczono Hameshe ![]() wlasnie odkrylam ze ta co mam ma tak durne tlumaczenie,ze juz wiecej rozumiem z rosyjskiego dubbingu,no zarabiscie po prostu ![]() A Saifek taki przeslodki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie mówcie, że sie kumpluje z Bachledową-córusiową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
a tam kumpluje,do zdjecia pewnie zapozowaly.W kazdym razie ja nie slyszalam ,zeby Bachleda cos mowila o tym
oto przyklady tłumaczenia "a jeśli mój jeep miał spadnięty offthe grzbiet?" jeśli on byłby tu, nie zrobiłbyś tego miej jakiś cukier w herbacie! Ona jest lewa, nieprawdaż?|Twój taniec i piosenka był marnowaniem! Spytaj twojego hearrt, który łomocze daleko.. On nawet liczy harpuny |cukru on używa dla herbata zrobiła! l'm przyjaciel, którego ręce może nigdy nie ślizgać się. albo to I l mogą mieć specjalną osobę |aby podziwiać moją twarz także. specjalna osoba mogłaby należeć |do żeńskich rodzajów? I tak caly film ![]() ps moze któras z was ma jakies po polsku??bardzo prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tłumacznie masz faktycznie ciekawe...niestety nie pomoge- nie mam napisów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ty bess, to w niezłym ciągu saifowym jesteś, jakiś odwyk by się przydał ![]() kupiłaś w końcu tą "przyjaciółkę" z filmem, do którego się shahruk nie chce przyznawać? ciekawam jak seans wypadł, bo nie trafiłam na ani jedną pozytywną recenzję tego "dzieła" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze obejrzec wszystkie filmy z Saifem jakie mam zostala mi wlasnie Hamesha i Eklavya,(wlasciwie 2 polowa) polowa Dil Chahta Hai no i chyba wsio niestety A Hamesha to mega oldschool z Saifkiem i Kajol www.youtube.com/watch?v=ucpz6i5ILA0 i jest tam przeswietna piosenka z ukladem choreograficznym jak od Michaela Jacksona ![]() www.youtube.com/watch?v=pc4Ucs2m614 no to zostaje mi tylko rosyjski lektor heh ,co robic ![]() (i zrobili Saifkowi takie niebieskie oczeta albo zielone??nie widze dokladnie ,bo monitor mi przeklamuje kolory ![]() Tego filmu z Szarukiem nie kupilam,mialam go kiedys ale jak obejrzalam z 5 minut uslyszalam dubbing to zaraz skasowalam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kocham oldskule ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ciuchy i pozy to maja obłędne www.youtube.com/watch?v=3iR_bgSi5HI to jest lepsze niz Szaruk w za duzych marynarkach i skaczacy Salman razem wzieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą wszystko jest lepsze od salmana, w jakimkolwiek wydaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smialam sie ,a teraz sie uzaleznilam od tej piosenki ![]() Wiecie moze ,ktory film jest lepszy Race czy Tashan ten ost to chyba z kwietnia tego roku ,w obydwu wiadomo kto gra Tylko ,ze w tym drugim Kareena i blee jakos mnie to zniecheca ![]() www.youtube.com/watch?v=7tvrdFrDHm4 (jaka ona chuda,chyba Saif ja stresuje ![]() W pierwszym Saif ma brode,w drugim wąsy Ach te dylematy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
bess, z zaslyszanych informacji dowiedzialam sie, ze Race jest calkiem niezly, ale Tashan to podobno klapa. osobiscie zadnego nie widzialam, wiec trudno mi sie zgodzic, czy zaprzeczyc tym opiniom
![]()
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Witam gorąco wszystkich fanów Bolly
![]() Jako równie zagorzała fanka postanowiłam zajrzeć do tego wątku ![]() To może zacznę od tego że Bollywoodem zainteresowałam się od początku tego roku, na swoim koncie mam narazie jakieś ponad 30 filmów ![]() Moje ulubione produkcje to: 'Gdyby jutra nie było', 'Nigdy nie mów żegnaj', 'Om Shanti Om', a także: 'Czasem słońce...'; 'Jestem przy tobie', 'Nie mów nikomu'; 'Coś się dzieje', 'Bunty i Babli';'Dil se', 'Dhoom', 'Dhoom 2'; 'Jhoom barabr jhoom'(...) Ulubieni aktorzy (to pewnie taki standardzik ![]() Ostatnio widziałam: 'Yes boss', 'Baazigar' (przyznam że obydwie produkcje strasznie mnie wynudziły, co mi się rzadko zdarza trochę nawet przewijałam, zwłaszcza na niektórych piosenkach, doszłam do wniosku że nie przepadam za 'starszym' wydaniem Bollywoodu...); 'Umrao Jaan' - film bajkowy, może troszkę nudnawy momentami, ale scenografia, kostiumy pierwsza klasa, 'Podróż poślubna' - film porażka, jedyne co było warte uwagi to piosenka 'Pyaar ki yeh kahani'; 'Chak de! India - ogólnie niezły, no ale przyznam że czegoś mi tam brakowało ;>, a i wczorajszy 'Prosto z serca ' przyznam że powyżej moich oczekiwań, nawet niezły. Na półce czekają na mnie takieprodukcje jak 'Josh','Albela', 'Ahista Ahista', 'Taniec miłości', jakoś tak zwlekam, bo za wyjątkiem pierwszego, o reszcie nie słyszałam zbyt pozytywnych opinii... W najbliższej przyszłości chciałabym zobaczyć: 'Black'; 'Yuva'; 'Miłość żyje wiecznie'; 'Koi... Mil Gaya'; 'Phir bhi dil hai hindustani', 'Water'; 'Serce jest szalone' (...) Mam nadzieję że pomyślnie zdałam test ;P przymniecie mnie do Waszego grona i będę mogła Was tu czasem odwiedzać ![]() Edytowane przez paulina_150 Czas edycji: 2008-07-12 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie, że przyjmiemy ![]() ![]() Czeka na Ciebie "Albela" a jak na mój gust, to jeden z najgorszych filmów Bolly, jak nie najgorszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Ja czekam na "Thoda Pyaar Thoda Magic"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
ooo a co to??nie slyszalam
![]() no zainteresowalas mnie,a wlasnie szukalam czegos fajnego z Saifem Meili ,dzieki za opinie ![]() Ten TAshan to jakas niby komedia,no i Kareena razem z Saifem na ekranie to nie dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ten film ma byc jako dodatek w gazecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
o matulu tam gra az tyle dzieci??
![]() Dwoje w Tara rum pum to juz bylo dla mnie za duzo a co dopiero czworo ![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze 1 pytanie,Saif nie spiewa sam prawda??? ![]() bo jesli nie spiewa to dobrali mu idealnie tego wokaliste a jesli spiewa sam to bardzo ładnie ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-07-12 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
JA w końcu przebrnęłam przez Kyon Ki.
Średni..... ![]() chociaz fajna końcówka. Bess wspomniałas o spiewie to ja mam kolejne pyt (Ale niestety na Twoje pytanie odpowiedzi nie znam ![]() Czy to prawda, ze SRK tylko raz spiewal sam w jednym filmie? A zawsze podkladaja glos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Czy wiecie cos o filmie "Chingaari" który będzie w pani domu? Gra w nim Sushmita Sen i to tyle wiadomości na jego temat które posiadam, no i jeszcze bardzo zachęcające zdjęcia
http://www.dodatkidogazet.pl/film/ri...chingaari.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Oj ja niestety nie słyszałam nic o tym "Chingaari"
![]() Tutaj krótki opis: Pewien psychiatra Ajay (Ajay Devgan) zakochuje się od pierwszego wejrzenia w kelnerce Pii (Kajol). Miłość do pięknej dziewczyny zwycięża niepohamowaną namiętność do alkoholu. Jednak Pia nie wydaje się zachwycona nadużywającym napojów wyskokowych gościem. Kiedy Ajay opuszcza lokal, kelnerka zamiast smutku czuje ogromną ulgę. Tak zaczyna się historia miłości Ajaya i Pii. Prawdziwa opowieść o zakochanych sercach, rozgrywająca się na luksusowym statku wycieczkowym. Brzmi zachecająco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.