|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ulubione slowa waszych rodzicow
heh, mam to szczescie do rodzicow chyba.
Kiedys tez sadzilam ze o wszystko sie czepiaja. Jednak zmienilam podejscie. Az w koncu dali mi luz pas - na moja prozbe. O dziwo, wyniki nauczania wzrosly, wzgledny porzadek utrzymuje poniewaz wiem ze nikt mi nie posprzata to robie to sama. Z reszta... uwielbiam moich staruszkow ^^
|
|
#32 |
|
na drugie mam Irena
|
ale się naśmiałam to może ja z drugiej strony powiem co ja ględze moim dzieciom(są dużo młodsze od was)
jutro od rana kara-to jak rozrabiają w łóżkach od razu do domu-to jak wewalą kupę piachu do mojego wiaderka z wodą piszę minusa -to za drobne przewinienia zęby,papcie to słowa wypowiadane codziennie do znudzenia
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
"Czy ty masz koleżankę przed sobą?"
"Dziesiąta! Wstawaj!" [ósma na zegarku jak nic:/] "Weź się w końcu do roboty i posprzątaj!" "Nie" "To co ja Ci poradzę" "Córuś" To ostatnie jednak lubię
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
-"zgaś to światło"
-"ta znowu w całym domu wszystko pozapalała" -"zakręć wodę" -"wykonczę się przez twojego kota" -"zobaczysz oddam go kiedyś do schroniska" to wszystko mama, a tata: -"zjesz coś?" to ostatnie to chyba jest najbardziej irytujące ale za to też ich kocham
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
widze kochane Lasencje
ze temat podpasowal waszym gustom ![]() Pozdrawiam wiazazanki;***
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
To wszystko teksty mojej staruszki, bo tylko z nią dzielę, to pole bitwy, czyli nasze mieszkanie.
>'Co to ja jestem? twoja koleżanka?!' >'Czy tu zawsze musi być taki bałagan?!' >'Cały dzień nic nie robisz' >'Muszę to przemyśleć' - właśnie to mnie najbardziej irytuje, o cokolwiek bym się nie zapytała. >'Wykończysz mnie' - nie no skąd. Taki aniołek jak ja? >'Chodź w domu, a nie biegaj!' - no co ja na to poradzę, że ja mam pokłady nadzwyczajnej energii ;p >'W kuchni się porusza powoooliii! A nie, kręcisz tymi rękami jak wiatrak' - -.- >'Nie mam pieniędzy, idź sobie zarób' - moje ulubione xd. >'Weź coś zgaś! wszystko w domu pozapalane! Rockefellerówna się znalazła' Chyba wystarczy -.-
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Różowy Jednorożec
|
Mama:
- "Posia, weź posprzątaj, dobra?" - "Podlej kwiatki na balkonie. Tam pod kranem są butelki" - "Śpisz?" - "A Ty nie w pracy?" Tata: - "To poproś tam Jacka żeby to wydrukował" - "Kupiłem sobie kurczaka na obiad. I Ci nie dam" Takie tam. To co mi po głowie chodzi
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ciagle tylko siedzisz na tym internecie.
Tylko bys latala po nocach. |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
- "Jedz dziecko, bo schniesz"
- "Dziecko, myśl o życiu"
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
- już idziesz się włóczyć
- i tak wiem, że palisz i pijesz <hahaha> - ścisz to ! - wyłącz tą głupią piosenke ! - ubierz się, teraz taka zdradliwa pogoda (mówi mama tak na przełomie marca-kwietnia) - Anka- śmietanka ! ![]() - przestaniesz gwizdać w domu ?! (czasami mnie nachodzi na gwizdanie) - oszaleje z wami (chodzi o mnie i siostry) ![]() ahh Ci rodzice
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
a poważnych :
"ufam tobie ,ale nie ufam ludziom których możesz spotkać ", tekst czesty jak ide na impreze a i jedno drastyczne " rób co chcesz ale ja twojego dziecka nie bede teraz chować " ;] ,ale wypowiedziane tylko raz, wkurzałam się wtedy i o dziwo potem już mówili że kompletnie mi ufają ![]() a tak to zawsze do mnie mówią Misiu, mimo ,ze mam już 20 lat ![]() reszta to sa miłe teksty ,. jak najdzie mnie wena to dopisze
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
ja juz nie mieszkam z rodzicami jestemy na swoim ale najbardziej denerwuje to :
- a gdzie tyy byylas ?(jak nie odbieram tel.) - a czemu nic nie mowilas ze jedziesz - ojj jak ja bym takie cos chciala miec (to moja mama, nie wazne co to ale ona by chciala )a jak przychodze do nich to: -idz do lodowki cos wygrzeb i zjedz ![]() - a moze cos bys zjadla ojj sporo tego jest ale codziennie slysze wlasnie to co napisalam
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
-Nie jestem twoja koleżanką!
-na T to tramwaj staje -ciągle tylko siedzisz przy komputerze -ktoś znowu rozsypał makaron ![]() -ktoś znowu zadeptał podłogę w łazience -zjedz coś,bo popadniesz w anoreksje -nigdy nie widzę cię nad ksiażkami -dwa lata temu obiecałaś,że narysujesz mi pomarańcze ![]() -Asiek -Dżuanek -Portasiek ![]() -idź z psem po chleb
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
nie świruj pawiana
srasz ogniem i mnóstwo innych troszke dziwnych
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
-licz się ze słowami/do kogo Ty mówisz?/masz przed sobą koleżankę
-wyjdź ! ( w sensie 'nie pokazuj mi się na oczy' ) -będziesz coś chciała -a ja myślałam,że ty coś wymądrzałaś ale dalej pusta jesteś ( jeśli chodzi o spieranie się przy swoim ) -ubierz się a nie łazisz w piżamie -posprzątaj te świeczki z kuwety -ścisz to pudło,głucha jesteś/ wyłącz tą piosenkę,w kółko leci to samo -ciągle siedzisz przy tym telewizorze/komputerze jak stara babka -zrób coś wkońcu ! -odbierz,to do Ciebie ( i biegnij z jednego pokoju do drugiego po telefon jeśli oni siedzą w tym,gdzie jest tel. i mają go na wyciągnięcie ręki [ to samo z domofonem ] ) -gdzie się tyle szlajasz -ubierz coś innego a nie tylko te bluzy,wyglądasz jak 13latka
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:-zajrzałaś do historii? -zacznij jeść to nie będziesz mdlała (mój nowy nabytek - tragicznie bolesny pierwszy dzień miesiączki) -dziewczynie nie przystoi tamto i owamto -musisz używać aż trzech ręczników naraz? -cały czas się kąpie (w trakcie opowieści dla znajomych) -czy kiedykolwiek powiedziałaś "mamo może pomóc ci w kuchni? może coś posprzątać?" Mama za to jest dobra w: -nie podoba mi się to towarzystwo -nie widzisz poza nim świata -może powiesz, że się dziś uczyłaś -gdzie Ty znowu wychodzisz?(tak, tak, jest lato, ja spędzająca całe dnie w domu chcę wyjść wieczorem tylko na jakiś 2godzinny spacer) -nie bo nie i koniec dyskusji -w twoim wieku... -kiedyś czasy były inne -po co ci pieniądze?znowu na alkohol?!
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
- " jesteś dziewczyną a nie chłopczyskiem!"
- "tak możesz sobie mówić do koleżanki" - "przecież Cię znam" Nie znoszę tego.. |
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Mój tata używa najcześciej tylko jednego przymiotnika: "fajnie". Wkleja w co trzecim zdaniu chyba... Obiad jest fajny, fryzura fajna, film fajny, książka fajna, kumpel fajny, pogoda fajna...
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
odpowiedź na pytanie - 'rób co chcesz'. ani to przyzwolenie, ani zakaz a co bym nie zrobiła to i tak mi się wydaje że wybrałam tą złą opcję
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
- gdzie bylas, z kim bylas? po co?
-zginelibyscie bezemnie (słowa mojej mamy) -ty Justyna mnie kiedys wykonczysz... -znowu w tych spodniach?! nałoz spodnice ;/ -ty to zawsze jak nie ludzie ![]() no i oczywiscie: -nie pyskuj duzo tego jeszcze.. oj duzo, ale chwilowo pustka w glowie
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
To chyba najbardziej lubią heh.
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Moi rodzice nie zwaracą uwagi na mój pokoj,bo zawsze jest posprzątany,a nawet jak nie to nic nie robią i nie karzą mi sprzątac,pomagac w domu itp-wsyztsko robie z wlasnej woli
Poprostu dają mi luz,a to dobrze na mnie dziala,nikt mi nic nie karze,bo wiem co mam wkoncu robic.Uwazają ze mając 14 lat trzeba się cieszyc wolnością,a nie sprzatac itp.A jesli chodzi o slowa,które często do mnie mówią to:Mama:,,Chcesz mnie do grobu wpędzic?'' ,,Scisz ten telewizor'' ,,Ide usypiac Tomka,bądzcie cicho''-boshe to najbardziej mnie denerwuje albo jak moja siostra chce cos ubrac to mama zawsze,,nie ubieraj tego to jest na święta'' Tata: jak jedziemy na plaze to śpiewa,,Na plaży.na plaży fajnie jest''-uff to szału mnie to doprowadza ,,No pewnie'' ,,No i jeszcze czego'' ,,Zgaś te światło'' ,,Spac'' ,,Co wy jeszcze nie śpicie'' ,,Juz jest po dobranocce'' ,,Ide zajarac''
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
"Ty nie siedz tyle przed komputerem bo bezmózgowiec sie z Ciebie robi. Usiądź na kanapie i naucz sie myśleć"
![]() "nie pyskuj!" ![]() "nie mam pieniędzy musialam kupic to..to.to..to...to... i tamto" ![]() moj dziadek "Kurzapioł!"
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
-Nie, bo nie.
-Nie jestem Twoją koleżanką. -Rządzić to będziesz u siebie.( taaa a kiedy to bedze za jakies 10 laty ;/ )
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Musze to chyba pokazac Mamie, to przestanie tak gadać.
Aha.Jeszcze ciągle mówi, to jest ulubiony tekst, że " nie puści mnie [tu miejsce do ktorego chce isc] , bo mnie okradną, zgwałcą porwą albo pobiją "
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

Julek 18.09.2013

(Wito, 22.01.2020

albo jak moja siostra chce cos ubrac to mama zawsze,,nie ubieraj tego to jest na święta''
,,No pewnie'' ,,No i jeszcze czego'' ,,Zgaś te światło'' ,,Spac'' ,,Co wy jeszcze nie śpicie'' ,,Juz jest po dobranocce'' ,,Ide zajarac''