|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze ale dziewczynki sie rozpisalyscie
![]() ale fajnie watek trwa nadal ja dzis zaliczylam w sumie udany dzien bo jadlam wg mz i wr tez zrobilam choc nie takie co zwykle he he bo najpierw rano spacerek tak gdzies pol godzinki potem po obiedzie koszenie trawy i zgrabianie i tkie ogolne prace w ogrodzie a nastepnie 4h spacer no i jestem wykonczona i klade sie spacku bo rano ide do lekarza zrobic wyniki dobranoc |
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja III
ide spac dziewczeta
czyz nie trzeba zregenrowac organizm przed kolejnym ciezkim dniem pod nazwa wiecej ruchu ? ) dobranoc, do jutra!
|
|
|
|
#33 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no ladnie
ja wchodze na wizaz, a tu juz kolejny watek mamy ![]() witaj Cytat:
![]() u mnie dzis ladnie ostatnio bylo fatalnie, ale ladna pogoda przywedrowala z poludnia do mnie ^^Cytat:
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
||
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
kolo poznania
i tak sie bardzo dziwie jak wy mowicie o tym deszczu no to juz teraz dobranoc uzaleznilyscie mnie totalnie
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobranoc dobranoc ;* ![]() Ja też już idę. ;]
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
kolorowych senkow
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Skoro kazalyscie, to Was jako pierwsza przywitam.
Wlasnie mecze sniadanie - musli u jogutrem i uciekam do pracy. Pomagam mamie i mamy do posprzatania trzy klatki schodowe, wiec pobiegam sobie z miotla, wiadrem i mopem gora - dol. Milego dnia, Robaczki. A, no i u mnie wreszczie swieci slonce! |
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
ja tez sniadanko wlasnie wcinam
troche fasolki i activia musze sie pochwalic, ze na wadze z 62 zrobilo sie 60 ![]() ale wiadomo, pierwsze kg zawsze lecą z zabojczą predkoscia ja zaraz jade zalatwiac rozne urzedowe sprawy ;/ niecierpie tego! juz na silke bym wolala isc a no i dzis jade krew oddac! ha! dostane czekolade ;> ;P
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie do Marzenki, w ile udało Ci sie zrzucic te 10 kg?
u mnie bez zmian chociaz troszke wr wiecej wiec sie ciesze
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja płatki z duża ilością błonnika 1 i 1/2 szklanki mleka 0,5 proc. i herbatka bez cukru. Razem jakieś 430 kcal. Mogę sobie je wybaczyć... te płatki mają naprawdę duużo błonnika
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdobry kochane
I kolejny wątek dziewczyny dlaczego ja na ćwiczenia nie mam czasu co? kurcze normalnie zebrać się nie mogę, znów pożno wrócilam i dupa witaj ile mierzysz? Cytat:
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Ja 168 cm jeśli o to chodzi ![]() A ważę 60 kg.
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie wiecie jak sie przestraszylam wchodze po 2 dniach, chce dac odpisz a tu nie da sie... no to klapa sobie pomyslalam juz ze mnie wyrzucilyscie bo nic nie pisze
ale na szczescie jest ufffff :P chce sie wytlumaczyc bo po 10h dziennie pracuje a w sobote nad morze jade mno i musze wszystko pozalatwiac wiec przy komputerze siedze maks 10minut dziennie kocham was wiecie o tym, a przede wszystkim ten watek bo od niego sie zaczelo
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My Ciebie tez kochamy za to ja probuje sie odlepiac od kompa i srednio mi wychodzi - uzaleznienie?? ![]() dzien dobry tak w ogole
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry wszystkim
i od razu wam sie pytam jak moglyscie przyslac te pogode do mnie co??od rana mi sie tu chmurzy mam nadzieje ze padac nie bedzie chociaz moze by sie przydalo hehe skoro i tak slonca nie ma. ha wlasnie slysze w pogodzie ze tylko w wielkopolsce padac nie bedzie a wszedzie indziej tak zastanawiaja ce ja juz dawno po sniadanku[banan polany jogurtem naturalnym]no i teraz zjadlam malutka kanapke z pasztetem;/
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
szczypiorku? ![]() Ja jestem chuda.. ale tylko w ramionach i biuście. Fatalnie jeśli chodzi o brzuch i uda. ;/
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha ! ;DD I masz za swoje ![]() Ale u mnie coś zaczyna się przejaśniać. Co prawda jest zimno jak na lipiec, ale przynajmniej nie pada.
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ma byc ladnie juz jutro a jakie ty masz wymiary?bo wage to naprawde malutka.
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry wszystkim
no u mnie tez pogoda nie zafajna pewnie zaraz deszcz bedzie padal.... jak wczoraj pisalam dzis wybralam sie do lekarza i wiecie co?? he he moj lekarz na urlopie he he a nie moglam sie wybrac do niego no a jak juz sie wybralam to go nie ma.... no moze w poniedzialek sie zmobilizuje no ja przed chwila zjadlam sniadanko bo idac do lekarza nic wczesniej nie jadlam i nie pilam.... ale tak smakowalo serek homogenizowany waniliowy, buleczka musli kawka a na koniec jeszcze kawalek czekolady z bakaliami mmmmm pycha
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
a wiecie co ja tak czytajac ten nasz watek stwierdzam ze wy kurcze w porownaniu do mnie bardzo malo jecie..... i was za to podziwiam
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak już jesteśmy przy pogodzie, to może znacie jakieś czary i zaklęcia?
by po 10 sierpnia nad morzem było pięknie!!! no najlepiej to od 1 sierpnia do 17 tak byśmy z neska mialy piękna pogodę Bo jak patrzę na tą długoterminową pogodę to niewiem czy mam zacząć się bać ![]() http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm |
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
he he nie na ten czas mam juz inne plany
i napewno bedzie swietna pogoda
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]ale pluca mi sie w niej zmniejszaly strasznie wiec duzo tam nie spalilam huihi.ale moja kumpela ostatnio na spacerku sie modlila o pogode bo chciala nad jezioro sie wybrac no i...na drugi dzien miala sliczne sloneczko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
To trzeba taki rytuał odprawić żeby ciepło było jak wrócę bo mam dość tej pogody
![]() A ja na razie po sniadanku dziś postaram się MŻ a WR troche odpuszcze bo wszytko mnie boli a poza tym zaczyna mnie to nudzić a nie mam tu za wiele mozliwości
|
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
talia - 71 ;/ udo - 56 ;/ biodra - 98 ;/ biust - 80 - tu mogłoby być jakieś 85
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
A ja teraz tak tylko przelotem, ale przyszłam się odmeldować.
![]() Godzinny spacerek szybkim tempem, za mną /heh, zakupy, ale też się liczy Jak do tej pory nie zgrzeszyłam niczym, więc się cieszę. ![]() Od końca kwietnia, dokładnie od 21 jakoś tak zleciało. ![]() edit: Coffeday mamy podobne wymiary, bo ja mam w talii 74, w udzie 54, w biodrach 95, a w biuście 97.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

czyz nie trzeba zregenrowac organizm przed kolejnym ciezkim dniem pod nazwa wiecej ruchu ?
ja wchodze na wizaz, a tu juz kolejny watek mamy 

uzaleznilyscie mnie totalnie

ale na szczescie jest
ha wlasnie slysze w pogodzie ze tylko w wielkopolsce padac nie bedzie a wszedzie indziej tak
zastanawiaja ce
wystarczy Marzena