|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fleur de Corail Lolita Lempicka
Nawet sobie nie wyobrażasz Koneweczko, jak ja już wyczekuję tych perfum, jak je w końcu zobaczę w Sephorze to chyba zemdleję z wrażenia
a jak wygląda flakon na żywo? Bo na zdjęciach jest cudny! W marcu to chyba ich jeszcze nie było, wtedy dopiero pojawiły się doniesienia prasowe, że będą 2 nowe Lolity, ale najpierw pojawiło się zielone jabłuszko
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero pare dni temu wykrylam, ze cos takiego sie pojawilo...
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Zielone(żółte?)jest:)
Reklama CORAIL-foto http://media.paperblog.fr/i/105/1056...ofino-L-2.jpeg i kilkanaście opinii w jęz fr nt CORAIL http://www.beaute-addict.com/avis/av...rail-10201.php zapachu wciąż nie znam:] |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#36 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez tak czekalam, az sie dostalam do Paryza, zeby wreszcie je przetestowac...Szczerze mowiac to flakonik coprawda jest oczywiscie bardzo ladny, ale ten od L jest wedlug mnie ladniejszy, dlatego ze ten nowy jest taki jakby matowy/mrozone sklo i przez to traci troche uroku, wyglada lekko na plastikowy, ale naprawde nie chce tu nikogo zrazac, bo to naprawde minimalna roznica no i tylko wedlug mnie. Oba flakoniki sa sliczne - takie troche kiczowate - typowe Lolitki wlasnie. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Wielkie nadzieje wiązałam z tą Lolitą i wielce się rozczarowałam
zapach zupełnie nie w moim typie, grejfrut i migrenogenne kwiaty, bardzo trwały ale jak dla mnie - zabójczy. Flakon ładnie wygląda tylko na zdjęciach... No nic, ciekawość zaspokojona i o jedno marzenie mniej na wish liście.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Myślę, że fanki Lolit bedę rozczarowane. Nie są słodkie, są zpełnie inne. Na mój gust, oklepana, mocno kwiatowa propozycja właśnie coś dla przeciwniczek Lolit i ich słodkości. Osobiście uwielbiam klasyczną L. Jestem posiadaczką dopiero od 2 miesięcy a marzyłam o niej już ze 2 lata (ale nie było miejsca na toaletce wcześniej.)
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro próbka najnowszej L
KT 10zł http://www.allegro.pl/item441997784_...bka_1_2ml.html
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj w Sephorze widziałam Fleur de Corail-chyba niedawno wystawiony,bo tester pełny i jeszcze nikt nie zdążył urwać atomizera
.Do tego Lolita Midnight w nowym flakonie ze złotym koszyczkiem.
|
|
#43 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Ale ta Lola Midnight w koszyczku to nie nowość niestety
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lola Midnight-fakt nie nowość,ale może tegoroczna odsłona nowej szaty Lolity,bo na półce stała wersja z zeszłego roku z kwiatkiem,a obok ta ze złotym koszykiem i też jeszcze bez ceny. Wolę jednak L-kę,Fleur de Corail wydał mi sie bardzo rozwodniony i troszkę bez charakteru,ale to był test na blotterze,kiedyś się przejdę i przetestuje na skórze,skoro już jest na półkach
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
Właśnie wróciłam z Sephory, też się zdziwiłam, że jest. Nic specjalnego. Mydełko, jak na mój nos.
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama czekam na dwie próbki FDC http://www.allegro.pl/item454079531_...ml_probka.html
|
|
|
#47 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
mnie się bardzo podoba, nie zachwyca tak jak L ale dzień we Fleur de Corail spędzilam bardzo przyjemnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

a jak wygląda flakon na żywo? Bo na zdjęciach jest cudny!

dopiero pare dni temu wykrylam, ze cos takiego sie pojawilo...
to wariacja na temat Loli EDP czyli Fleur Defendue. Pojawiło się w Polsce pod koniec kwietnia
zapach zupełnie nie w moim typie, grejfrut i migrenogenne kwiaty, bardzo trwały ale jak dla mnie - zabójczy. Flakon ładnie wygląda tylko na zdjęciach... No nic, ciekawość zaspokojona i o jedno marzenie mniej na wish liście.