![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: CK IN2U, CINEMA D'ETE, DAVIDOFF, Anna Sui, Artistry, YR, Elseve, Avon, Oriflame
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: CK IN2U, CINEMA D'ETE, DAVIDOFF, Anna Sui, Artistry, YR, Elseve, Avon, Oriflame
Cytat:
Co byłabyś skłonna oddać za błyszczyk? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A może czyms męskim na dokładke Cie skuszę: Drakkar Noir 30 ml , Azzaro Onyx 50 ml i Perry Elis Portfolio 30ml - wszystko nowe.
![]() |
#35 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
bardzo proszę rezerwacja dokonana, grzeb dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Spróbuj poszukać, wprawdzie wszystkie te zapachy pochodza ze Stanów ale może i u nas sa do przetestowania.
Naprawdę nie wiem bo w perfumeriach koncentruję się na damskich półkach ![]() W razie czego jeszcze jakies opisy na basenotes.com moga cos podpowiedzieć. A i jeszcze Azzaro Pure Vetver ok.30/50ml i ten Nature Millenaire , który mam w wątku o ile Twój mężczyzna preferuje ciepłe , korzenne klimaty
![]() |
#40 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ragutko, przypuszczam, że nie będzie tych zapachów u nas, ale nic to. Wiesz może choć w przybliżeniu, jak one pachną? Bo mój TŻ lubi zapachy w stylu Silver Shadow Davidoffa, teraz ma z kolei Davidoff Attitude, miał również Kenzo Air. W chwili obecnej szuka już czegoś słodszego, miękkiego na jesień. YR odpada, bo ja nie znoszę ich męskich zapachów ![]() Jeśli mogłabyś pomóc jakąś podpowiedzią, byłabym wdzięczna ![]() Z konkretów: Dior Homme - tak Chanel Allure Men - tak Hermes, Terre D'Hermes - nie Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-07-25 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może sama oceń , ja naprawdę sie nie znam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z pędzla chyba jednak zrezygnuję, szczerze mówiąc, wszystko mi jedno, jakim pędzlem maziam puder po twarzy. A torba E. Arden? Może ją będziesz potrafiła wycenić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za to?
SZAMPON ELSEVE Intensywne Wygładzanie. Zużycie ok 1/4 z 400 ml. INGLOT, duże potrójne cienie, kupione ok 2 lata temu. Niestety, starły się napisy, ale są to 3 odcienie zieleni: VIRTUAL (JOKO),cień do powiek, kolor UNO 014 (jasna, beżowa perełka), kupiony ok 3 m-ce temu, użyty max 3 razy, ale chyba nawet nie ANNA SUI, perfumowany balsam do ciała o zapachu perfum Dolly Girl (200 ml, tester), zużycie: 2 maźnięcia. Pachnie obłęeeeeeeeeeeeednie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
torba została wylicytowana na Allegro za 119 złotych. Kupiła ją moja znajoma ale z braku gotówki od razu mi ją odsprzedała. Torba jest śliczna.Nie jest wcale zniszczona , bo ja ją używałam dosłownie dwa razy. Błyszczyk Biotherm dorzuce Ci jako gratis bo nie jest pełny.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chyba, że chciałabyś odlewkę w ilości odpowiadającej Dune. Przepraszam za zamieszanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1182340769 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1185537377 ![]() Tylko z decyzją musiałabym poczekac do wieczora, bo balasamem jest zainteresowana jeszcze jedna Wizażanka. A może masz jeszcze jakieś na zbyciu, których nie ma na zdjęciach? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
No to super, tylko że mnie najbardziej na tym balsamie zależy...
Mam kilka par poza wątkiem, tylko nie mam w tej chwili możliwości zrobienia zdjęcia, mam jeszcze takie dwie których fotki znalazłam u siebie. Te koła nie są identyczne, ale maja również czarne i turkusowe koraliki, te czarne niektóre się różnią, ale ogólnie niewiele. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że zależy Ci najbardziej na balsamie, więc jeśli będziemy się wymieniać, to na pewno będzie balsam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Idiaminko myślę, myślę, aż mi się z uszu kurzy...
Kusi mnie Dune i błyszczyk Biotherm, ale z torby rezygnuję. Nie mój fason, nie mój styl, poleciałam tylko na markę, tak naprawdę ![]() I nie mam pojęcia co zrobić. Bo niestety - naprawdę z wielkim żalem to piszę - nic innego mi u Ciebie nie wpadło w oko. Rozumiem, że nie przepadasz za odlewkami, ja też nie przepadam. Ale nic innego nie jestem w stanie wymyśleć, przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, z tymi męskimi to ja mam naprawde problem , mój mąż uzywa manii armani, rochas man , escada sentiment - i te znam .
Z tych zapachów, które mam do oddania chyba żaden nie jest w hermesowej "tonacji", nie sa też typowo kolońskie. Drakkar Noir to z tego co pamietam ciekawy zapach a Portfolio taki najbardziej "casual". najpowazniejszy jest ten Azzaro Onyx , ale jak mówiłam są to moje wspomnienia i sugestie po lekturze opisów. Ale proponuje jednak sprawdzić , ale np. w Douglasie, moim zdaniem mają oferte zapachowa bogatsza niz Sephora
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ok, to czekam na odpowiedż, jeśli od Ciebie dostanę to wszystko co mi sie podoba to z największą przyjemnością oddam Ci wszystkie 3 pary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Odezwę się na pewno jutro, pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zgodnie z umową - odpisuję ![]() Ponieważ tamta Wizażanka nie pojawiła się, ani nie zrobiła dokładki, a jest juz późno, myslę, że możemy pomówić o wymiance ![]() Po obejrzeniu wszystkich Twoich (ślicznych) kolczyków zdecydowałam, że najbardziej podobaja mi się te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1185537377 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1205922701 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1216997214 Jeśli byłabyś zainteresowana wymienieniem ich na to wszystko, o czym pisałaś - byłoby super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej mi to odpowiada, podaje więc adres na PW i czekam na Twój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
maseczka ma datę wazn. do lipca 2010 pasuje mi taka wymianka piszę pw ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.