![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: to co mi pozostało plus filmy dvd i winyle end puzzle
Kwiatuszku musze dopytac bo nie kojarze co masz na mysli mowiac jesionkę?
![]() mozesz wkleic link do zdjecia rybaczki s spodenki spodenki rozm 40z metki realnie male 38 stringi czarne komplet bielizny ale tylko stanik i figi bez koszulki - wybacz lecz wolalbym pozbyc sie calego kompletu w calosci leginsy perfumy bez tych nb ??? odzywki do paznokci 3 pasty do zebow ogolnie wszystko aktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
![]() ważna informacja!!! : ) ) ) są zdjęcia - nareszcie tego złotego włoskiego łańcuszka, o którym Wam pisałam co prawda zapożyczone z internetu, ale mój włoski wisiorek wygląda identycznie!!! - zarówno łańcuszek, jak i serduszko tyle, że jest napewno jeszcze dużo, dużo droższe i przez to barzdiej cenione na rynku jubilerskim, gdyż jest włoskiej firmy jak już pisałam - jest to 3 próba złota 2 zdjęcia łańcuszka - fragment i całość oraz 1 zdjęcie serduszka jak pisałam - był to ważny i sentymentalny prezent - nie muszę wymieniać - jednak się zdecydowałam i nie oddam łatwo i "za byle co" - za coś co mnie naprawdę zainteresuje i coś specjalnego jest wielu chętnych (mam faworytów) ps. dodam, że bardzo chętnie bym wymieniła go na kosmetyki z wishlisty (której jeszcze nie opublikowałam) podam przykłady: collagen beauty (tylko ten i inne oryginalne) atw collagen cat's clow krem z masy perłowej, z macicy perłowej - noscar krem ze śluzu ślimaka az medica kosmetyki avon planet spa zwłaszcza z morza martwego kosmetyki z dead sea (naturalne) inne naturalne kosmetyki oraz bardzo dobrej jakości z pereł, perły, wyciągiem z perły kosmetyki z galerii soli i mydeł (sklep internetowy) oraz marokańskie naturalne kosmetyki sole naturalne oraz naturalne olejki eteryczne, zwłaszcza z róży i maku oraz wanilii perfumy tesori d'oriente oraz wody i wszelkie perfumy różane, jak i różane kosmetyki, poza tym: waniliowe (głównie seria healling heaven) oraz makowe, kakaowe, czekoladowe i z zielonej harbaty mając na myśli różę - mówię o wszelkich jej odmianach - od czerwonej po dziką jeśli chodzi o perfumy to tylko lepsze i z wyższej, jak i średniej półki, np.: gosh, avon, oriflame, yves rocher, faberlic, mary kay, pollena ewa, pollena uroda, kenzo, coty, yves saint laurent, jean paul gaultier, lolita lempicka, stella mc'cartney, english garden, nina ricci - ale tylko oryginały etc. z niskiej półki jedynie: missy green tea, masło kakaowe ziaja i vittorio bellucci: flower of beauty czyli podróba makowych kenzo żadne typu: fm, tanie polskie rynkowe, straganowe mnie nie interesują polskie owszem, ale eleganckie, ekskluzywne i z lepszej półki, średniej - tak balsam ujędrniający nb. avon kosmetyki wyszczuplające, ujędrniające, antycellulitowe, antyrozstępowe olejek różany 100 ml dr. apotheker scheller tyle. : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
![]() ważna informacja!!! : ) ) ) są zdjęcia - zegarka firmy ARMANDO jest to damska bronzoleta metal kolor srebrny z elementami "złocenia" zdjęcia są zapożyczone - jednak mój zegarek wyglada identycznie, tyle, że ma piękny kolor tarczy w kolorze złota i jest jeszcze ładniejszy tyle. : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
![]() tyle. : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czy to duze m? ja nasze xs/s czasem xs czasem s czasem xs/s wiec bede musiala zwezac i tak pytam przez ciekawosc czy on jest retro? wysle ci zdjecia tego plaszcza i tego na czym mi zalezy najbarzdiej u ciebie ps. jak zauwazylas jest duzo nowych zdjec co prawda narazie filmy i ksiazki ale sa foty zegarka i bizuterii zlotej oraz kosmetykow ps2 dojda jeszcze wszystkie pasty i perfumy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
moja wishlista kosmetyczno-butowo-ubraniowo-gadzetowa
to sa wszystkie rzeczy w tym stylu buty 39 ubrania 34/36 spodnie 36/38 rurki od 26 do 29 i jeansy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za zestaw:
zestaw na 10 lecie serialu przyjaciele! video 2 kasety
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czy staniki sa chinskie? czy polskie wloskie francuskie? jakie? jaki rozmiar ma kapelusz? i czy wszystkie kosmetyki sa swiezez i nieuzywane? czy tez wyproowane i ile razy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
cd wishlisty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
czyli te dwie bluzki za złoto, które masz w wątku? Jeśli to masz na myśli to mogłabym je oddać
![]() oto wymiary: zielona: długość całkowita 55 cm szerokość pod pachami 40-42,5 cm żółta: długość 53 cm szerokość 40-41 cm czyli jak widzisz wymiarami różnią się bardzo nieznaczne, ale rozmiar ten sam ![]() czekam na odpowiedź, pozdrawiam ![]() EDIT: mam małe problemy z komputerem, mogę odpisywać, ale bardzo wolno - w razie czego nie oznacza to, że rezygnuję! ![]() Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-08-03 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej odpowiadam na pytanka ![]() 1 bluzeczka satynowa jest kolorku jasno beżowego , rozmiar z metki to m , bedzie dobra na s jak i na m bo się rozciaga i ladnie dopasowuje do ciała . 2 o ktorą bluzeczkę brązową Ci chodzi , tą z długim rękawkiem , czy tą bez rekawków ? obydwie dobre bedą na s jak i na m , 3 Nietoperz George , rozmiar z metki to 12 czyli 40 , ale spokojnie bedzie dobry na rozmiar s/m , 100 %viscose , 4 gorset czarny - Firma IMAGES . Made in Indonesia . Rozmiar UK 16 , EUR 42 , jednak uważam że gorsecik będzie dobry na rozm. 40 . Tył zapinany na 2 rzędowe haftki . W transporcie odpadło pare cekinów , jednak nie jest to zbyt widoczne , nie był używany bo dostałam go i okazał się za duży . 5 bluzeczka na ramiączka jest kolorku białego z różowymi ramiączkami , firmy INBLU 6 stanik jest ze skóry ekologicznej 7 rózowy sweterek na mnie jest firmy Teil Weil , rozmiarku nie pamietam bo nie mam go przy sobie ale to s lub m , jednak tu dodaję że kupiłam go w promocji i trzeba na ramieniu na szwie zszyć go 8 torebka tygrys jest z materiału , wypadło mi z głowy jakiego ![]() dokładniejsze opisy mogę zrobić jeśli chcesz ![]() ![]() ![]() czekam na wieści pa
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i to byl wazny prezent jedynie przy tym zlocie proby 5 z grawerem angielskiej krolewskiej firmy sygnowanej przez Elzbiete II - bede mniej wymagajaca duzo mniej choc to prezent rodzicow slubny - ale mi go oddali i moge zrobic co chce za te 2 bluzki i kilka innych rzeczy z watku oddam ci to zloto i to 2 zloto angielskie 5 proby z grawerem no moge jeszcze dorzucic 3 filmy dvd i nowa nie noszona piekna bluzko-koszulke firmy bhs sportowy glamour rozmiar s ale idealne i na xs wiem bo taki mam rozmiar i raz ja przymierzylam modne tulipanowe rekawki reczny maly haft - kwiatuszek przy piersi chyba rozyczka kolnierzyk dekold w serek czy lodka - jak sie tam to okresla? i obszyta wstazka biala material jak gipiura cos czy cos takiego podobnego swietna jakosc idealna np na tenisa normalnie bym niczego nie dokladala ale poniewaz ty masz piekne rzeczy w watku - wiec zrobie dla ciebie wyjatek i oprocz dolozenia tego zlotego 2 wisiorka angielskiego doloze jeszcze filmy i ta koszulke najchetniej bym wymienila to zloto na kosmetyki o co najmniej rownorzednej wartosci - ale poniewaz nikt nie ma (poza 1 dziewczyna ktora po dogadaniu wymanki "moich marzen" za to cale zloto - sie nie odzywa - wiec watpie by ktos inny mial to co mnie interesuje z kosmetykow w zamian za to zloto) i dlatego zdecydowalam sie na ciuszki u ciebie bo jesli juz mam to zloto wymienic to za "ciuszki marzen" czyli takie ktore mi najbardziej odpowiadaja jesli chodzi o moj styl i ty takie masz czekam na twoj odpis chcialabym wiedziec co robic bo jest duzo chetnych jak juz pisalam wczesniej - na to zloto i niektorzy sie przescigaja w propozycjach - wiec jesli ty sie nie zgodzisz na wymianke - to bede wiedziala ze to wciaz aktualne i bede mogla to im odpisac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
ciag dalszy tego co bym chciala w zamian za te 2 zlota
wloskie lancuszek z sercem 3 proba i angielskie z grawerem 5 proba duze serce plus azurowa glamour sports koszulka bhs i 3 filmy dvd dodane przeze mnie gratis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
za nowe - wage i gofrownice oddam to za ta jesionke jesli jest niezniszczona i dobrej jakosci i nie wyglada jak "uzywany zabytek " nawet jesli jest retro taka gofrownica jest droga i kosztuje w sklepie ok. 90 zl zreszta mozesz sobie popatrzec model i firme opisalam w watku a waga kosztuje 35 zl zreszta to sa znane i dobre cenione marki zarowno jesli chodzi o wage jak i gofrownice poza tym sa chole....ciezkie i musze doliczyc "setki" kilogramow za cene wysylki - zarowno wagi jak i gofrownicy razem z oryginalnymi pudelkami itd. na obie te rzeczy najbardziej gofrownice - jest duzo chetnych w zasadzie prawie kazdy kto pisze do mnie na watku co do tego zimowego plaszcza - to czy on jest cieply ? bo mam juz taki jeden podobny tylko na wielkie biale guziki ale on jest tylko jesienny i wiosenny - i jest za cienki na zime - stad pytam - bo bym nie chciala robic "zapasow" i miec taki sam drugi i jakiej jest firmy? co jest napisane na metce? i co jest napisane na 2 metce w srodku? z czego sie sklada? z bawelny czy z kaszmiru? czy z czegos innego? co do akordeonu - to on chyba jeszcze ciezszy bedzie od tych 2 rzeczy i trzeba doliczyc wage oryginalnego ciezkiego choc plastikowego etui - wiec jego tez bym za cos specjalnego chciala wymienic tym bardziej ze jest naprawde super! gra i wyglada jak prawdziwy - dla doroslego jak go teraz zobaczylam to myslalam ze to nie zabawka - podobnie bylo wczesniej jak nowy i to pamiatka z dziecinstwa nie wiem czy mozna teraz taki jeszcze kupic? jesli tak to napewno jest drogi akordeon najchetniej bym wymienila za kosmetyki ktore mnie interesuja - sa wypisane na watku lub za ktores z rzeczy z wishlisty ktorych poszukuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gofrownica kosztowala ok 90 zl plus jest choler...ciezka i musze doliczyc wysylke...czy to rozmiar xs/s tez? za wage tez choler...ciezka i program wizaz bluzke satyna ta orsay za torbe nowa avon plazowa opisze ci ja - pomaranczowa duza z zoltymi ramiaczkami i duza kieszeni a"na piersi" torby pomaranczowa kieszen jak i cala torba i ma narysowany piekny zolty kwiatek - slonecznik tak jak zywy kojarzysz? ta satynowa bluzke masz tu zdjecia tego co chce a u mnie masz kazde zdjecie oprocz tej torby ale ci ja opisalam moze kojarzysz? ps moze cos chcesz z tego co tu mam juz ? z tych fotek? sa tuszu gosh pianki sunsilk zegarka i inne odpisz mam na wage i gofrownice duzo chetnych |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
hmm nie jestem szczerze przekonana co do złota piątej próby...
a co byś chciała za tylko to trzeciej próby? czy taka wymianka Cię nie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.