![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Versace lancome vichy burberry d&g
nie wiem czy nie zauważyłaś mojej odpowiedzi ale spytam jeszcze raz: co ze mną i Davidoffem? pytałam czy oddasz Mont Blanc i coś do tego bo jest różnica spora w mililitrach? Czekam na odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Szkoda bo na Mont Blanc mi zależało... a pozatym perfumy wole wymieniać na perfumy. Przykro mi
Ewentualnie może The One mi by pasowało... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
umbro owszem wypatrzyłam, ale zrezygnowałam po zastanowieniu się-przepaszam więc za zbędne zamieszanie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
ivanno wydaje mi się, że Davidoffa zostało ok 60% ponieważ buteleczka ma to dość spore i głębokie wybrzuszenie od spodu w związku z tym w żaden sposób Cool Wather nie równoważy wartościowo mojego The One....
Proponuję Versace Crystal Noir i coś jeszcze co sobie dobierzesz-co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Versace Lancome Vichy Burberry D&G Lacoste L'oreal
* Dolce & Gabbana THE ONE edp 30 ml (zostało ok.80%)
* Puma JAMAICA 2 woman -dezodorant perfumowany 75 ml (zostało ok.95%) * Versace CRYSTAL NOIR edp 5 ml (aż 77% czystych perfum) absolutnie NOWe * Escada PACIFIC PARADISE edt 4 ml (zostało ok.70-80%) * Vichy Laboratories NORMADERM (krem) intensywna kuracja przeciw niedoskonałościom 50 ml (NOWY!) * Vichy Laboratories NORMADERM (tonik) intensywna kuracja przeciw niedoskonałościom 30 ml (NOWY!) cos u mnie?
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
mucia chętnie się wymienię za smacersy: pinacolada, truskawkowy, fanta, a szczególnie Davidoff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
oddam:
echo doavidoff spary borówkowy smackersy: pinacolada,truskawka,fant a za: * Dolce & Gabbana THE ONE edp 30 ml (zostało ok.80%) * Versace CRYSTAL NOIR edp 5 ml (aż 77% czystych perfum) absolutnie NOWE * Escada PACIFIC PARADISE edt 4 ml (zostało ok.70-80%) * Puma JAMAICA 2 woman -dezodorant perfumowany 75 ml (zostało ok.95%) * Vichy Laboratories NORMADERM (krem) intensywna kuracja przeciw niedoskonałościom 50 ml (NOWY!) * Vichy Laboratories NORMADERM (tonik) intensywna kuracja przeciw niedoskonałościom 30 ml (NOWY!) Lancome HYPNOSE 30 ml (zostało ok. 60-65%)
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
idiaminko interesowałyby mnie: podróbki Addict / Allure /rozświetlacz Estee Lauder i Dior Eyeliner Pencil-co i za co by Cie tak bardziej konkretynie interesowało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
* Versace CRYSTAL NOIR edp 5 ml (aż 77% czystych perfum) absolutnie NOWE * Nina Ricci RED APPLE 30 ml (zostało ok.40%) * Vichy Laboratories NORMADERM (krem) intensywna kuracja przeciw niedoskonałościom 50 ml (NOWY!) bardzo interesowałyby mnie powyżej wymienione. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
idiaminko a jaki to jest Addict i Allure te bardziej świeże czy wieczorowe/ ciężke? Mogłabyś przesłać zdjęcia flakoników? Ach i ile tak dokładniej zostało pencil eyelinera i rozświetlacza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Napisze ci co mnie interesuje za 10ml diesel'a,echo davidoff , smackersy 3szt,spary borówkowy
a Ty napisz jak sie zapoatrujesz na to: * Dolce & Gabbana THE ONE edp 30 ml (zostało ok.80%) * Versace CRYSTAL NOIR edp 5 ml (aż 77% czystych perfum) absolutnie NOWE * Lancome HYPNOSE 30 ml (zostało ok. 60-65%) * Escada PACIFIC PARADISE edt 4 ml (zostało ok.70-80%) * Puma JAMAICA 2 woman -dezodorant perfumowany 75 ml (zostało ok.95%) * Vichy Laboratories NORMADERM (krem) intensywna kuracja przeciw niedoskonałościom 50 ml (NOWY!) * Vichy Laboratories NORMADERM (tonik) intensywna kuracja przeciw niedoskonałościom 30 ml (NOWY!)
![]() |
#52 | |
BAN stały
|
Cytat:
addict w penie a allure to taka sama butelka i opakowanie jak wszystkie inne allure na allegro / czyli typowa podróbka / A zapachy raczej wieczorowe . fotki zaladuję jutro. rozświetlacz jest prawie cały a kredka diora o ile pamiętam / dokładnie napisane w moim watku / ma około 9-10 cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Addict Kredka i rozświetlacz za Ninę, Crystal Noir i może jakąś próbkę lub coś z kolorówki której znów nie zdążyłam wstawić mimo najszczerszych chęci-Dram Matte Musse z ubytkiem najwyżej 10% odcień 020 cameo lub Astor Calligraphy wczoraj zakupiona, tylko wypróbowana....?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
dam znac wieczorem ale niechcialam sie rozdrabniac na sam spray i odelewke myslalam ze chcialas davidoffa
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Nie mam pojęcia czego szukasz w zamian, ale może znajdziesz u mnie cokolwiek, podoba mi sie mnóstwo rzeczy u ciebie...
Xeralipidy + Par-Elastyl - intensywnie odżywia, łagodzi i ujędrnia -skóra sucha lub bardzo sucha / wymagająca skutecznej regeneracji (zostało ok. 50-60%) * Soraya KURACJA DOTLENIAJĄCA - krem na noc intensywnie odżywczo-dotleniający (zostało ok.60%) * Kadus IMUNAL-ENERGY+CONTROL- szapmon utrwalający / chroniący kolor włosów farbowanych (ok.80%) * L'oreal Paris STUDIO STYL i BLASK - pianka modelująca z multiwitaminami. Objętość / utrwalenie - włosy miękkie i błyszczace SUPERMOCNA 200 ml (NOWA!) * Garnier Skin Naturals INTENSYWNA PIELĘGNACJA UJĘDRNIAJĄCA SKÓRĘ- Tonizujące mleczko do ciała z wyciągiem z owoców - błyskawicznie się wchłania - trwale ujędrnia Testowany dermatologicznie. (zostało ok.30-40%) * Clear - Szampon Przeciwłupieżowy- ICE FRESH- zawiera aktywny system VitaAB -z ekstraktem z mentolu- działanie potwierdzone klinicznie - męski - 50 ml (NOWY!) * Versace CRYSTAL NOIR edp 5 ml (aż 77% czystych perfum) absolutnie NOWE * Lancome HYPNOSE 30 ml (zostało ok. 60-65%) * Escada PACIFIC PARADISE edt 4 ml (zostało ok.70-80%) * Kylie Minogue SHOWTIME edp 2 ml (zostało ok.90-95%) * Escada MAGNETISM edp 2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Nieststy ale niebardzo interesuje mnie taka mała wymianka,juz nie interesuje cie davidoff i smackersy??
najabrdziej zalezy mi na: dolce gabanna versace crystal lancome hypnose escada pacigfic puma jamajca2 Vichy Laboratories NORMADERM (krem) intensywna kuracja przeciw niedoskonałościom 50 ml (NOWY!)
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Zużycie Myokine widać na zdjęciu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1217501201
ma krótki termin ważności - do 10 2008r. Jeśli jesteś wciąż zainteresowana - prosze o kontakt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.