![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Revlon, deborah i inne .....
To Miss sporty,ona jest brudny roz ,na tym zdjeciu wszykie kolory sa duzo jasmiejsze niz rzeczywiste ,ja w rozu nie bardzo mam pomadki ,tylko Astora Prismatic nowa taka rozowa z tonacja lekko zywa i zlotymi drobinkami ,na 2 zdjeciu 2 od prawej tylko tu z koleiwyszlo wszystko bardzo ciemne.Napisz mi jakie odcienie szukasz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
W takim razie:
Ty - puder mineralny Revlon Ja - Glam Shine Natural Glow zapraszam na PW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
ewapawliszyn niestety ale żądna z twoich pomadek mi nie odpowiada, najlepszy byłby ten błyszczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Blyszczyk zarezerwowalam dla allie bo ma to co szukam ,mam jeszcze pomadke Loreala nr 706 5razy uzyta z serii Sekrets to taki przygaszony cieplejszy roz ,ja mialam ta pomadke ID w bezu i jest taka srednia jezeli chodzi o nawlzenie ust,miala ladny odcien .Mnie ten twoj odcen tak nie bardzo pasuje bo za bardzo cukierkowaty dla mnie ,jedynie na lato ,wolalabym bardziej w bezo-roz cos za blyszczyk bo wiem,ze to bede uzywala lub bezowe-zloto .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
To narazie nie zdecyduje sie bo twoja pomadka prawdpodobnie odcieniem bedzie zblizona do tego blyszczyka i moze mi nie pasowac i nie mam gdzie przetestowac pomadki takze wole juz wymienic za blyszczyk na inny odcien blyszczyka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Pomadka Isa Dora nawilżająca w kolorze Silver Rose czyli 44, użyta też 3 razy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.