![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię :D - kolorówka
zwracam uwagę, że pozycje 5, 11 i 12 zostały już wymienione
![]() zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ani ty ani ona nie prosiłyście o rezerwcje więc po prostu " kto pierwszy " ... mam nadzieję że nie masz żalu. Jeśli tak to przepraszam - nowicjusz ze mnie jeszcze nieopierzony, nieokrzesany - krzyczeć jak coś robie nie ok. ![]() na przyszłość dziewczynki : jak wam na czymś bardzo zależy to krzyczeć żeby to zaklepać i już. cashmeree - jeśli nie zależy ci jakoś szczególnie na tym aby tusz był nowy to mam jeszcze kilka któryh użyłam 2-3 razy. daj jaki tusz cię interesuje. a co do perfum rozważam wycieczkę do YR bo mam bon urodzinowy i chcę go wykorzystać. także pewnie jakaś zupełnie nowa woda się pojawi. jeśli możesz zajrzeć do YR to zobacz która ci się podoba i już. chyba że coś innego sobie tam upatrzysz to zachęcam. Jeśli zielona herbatka - to mów bo 3 miesiące temu zaczęłam kolejne opakowanie ( zostało około 100 ml ) to wystawię ( mniej będę chciała za zaczętą niż za nową ) i jeszcze raz zachęca - zaklepywać co tam chcecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez milkawroc Czas edycji: 2008-08-25 o 19:55 Powód: dokładka - zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się:
Kredka Avon Color Trend czarna, użyta kilka razy, nigdy nie temperowana. Bibułki Matujące Sephora. Było 50 sztuk, zostało około 25. Co Ty na to? ![]()
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dam ci jutro znac czy cos jeszcze u ciebie wyszperałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Sunny Tiger - tylko jedna rpośbaq - możemy pisać w jednym poscie? moim lub twoim, wybierz, którykolwiek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
ok ( a już zaczynałam pisać na twoim
![]() avon balsam malinowy lakier Inglot lakier Astor 2 uwagi 1. lakiery - albo oba albo żaden ![]() 2. bardziej chcę lakiery niż balsam. a paletkę biorę na pewno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Chętniej oddałabym Ci balsam
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Pytalas u mnie o ksiazki popularnonaukowe, niestety, nic takiego chyba na razie nie mam, ale planuje nidlugo dokladki we wszystkich moich watkach, musze sie tylko do tego zabrac, wiec zagladaj, bo ksiazki tez pewnie dorzuce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
"zaglądnęłam do YR i przeslę Ci na PW wody które (chyba) znam i mi się podobają/ły
a więc proszę o rezerwację -Kredka Wibo do oczu biała -Ruby Rose Double Stick obydwie -Adidas Pure Lightness Natural Spray ja rezerwuję LBD i mgiełkię i perfum oraz cienie ![]()
![]() |
#44 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
przedw wszystkim urzekły mnie lakiery - jeśli będą dostępne to ja jestem bardzo chętna. a balsam to w sumie tak rzy okazji - uwielbiam maliny :d Cytat:
![]() Cytat:
nr 1 z twojej listy kredki Ruby Rose Kredka Wibo Adidas i ta końcówka Zielonej w zamian za LBD EDP ![]() LBD mgiełka cienie ( niecnie poradzę że kolorki boskie ) i BE Delicious ( ile tam jeszcze jest ) co ty na to? uff ale się naskrobałam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłabym zainteresowana próbką tego 111 ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czy na próbkę nadaje się słoiczek po perfumach w kremie? taki nieduży. oczywiście wymyty i wyparzony, szklany, zakręcany? pojemność ma dość dużą ( jakieś 10 - 15 ml ) ale to chyba dobrze ![]() a jeśli się nie nadaję to prześlij jakiś pojemniczek ( najlepiej większy niż 3 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
A może wolałabyś się spotkać gdzieś na mieście? Bo widzę że Ty też z Wrocławia jesteś.
A odnośnie pojemniczka to myślę że jak najbardziej się nadaje.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeśli pojemniczek się nadaje to nawet dziś wieczór mogłabym wszystko spakować i około 19.30 - 20.30 moghłybyśmy się spotkać. musiałabym po pracy skoczyć do domku i zrobić tą próbkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jakoś się dogadamy. pisz na prv |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Hej może coś u mnie za
9. Dove Summer Glow ( krem do twarzy nawilżający stopniowo brązujący do jasnej karnacji ) 50 ml - użyty kilka razy, ubytek maksymaknie 10 %. otwarty miesiąc temu. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chyba że masz coś z kolorówki poza wątkiem ( najlepiej cienie, róże itp. ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
który kolor? i od razu uprzedzam że o ile Sunny Tiger nie podrzuci mi pojemniczków to nie mam nawet w czym ( od biedy miałam taki maluteńki słoiczek po żurawinie ale już mi go wywalili w domu.... ). chociaż otwart jestem na podpowiedzi w czym mogłabym ci to wysłać.
a za co? hmmmm najchetniej coś z kolorówki - marzę o niebieskich cieniach.... z tym że najlepiej używane żeby było wiadomo jaki odcień dają - zależy mi na takim kolorze mniej więcej jaki ma buteleczka płynu micelarnegi Ziaji. gdybyś miała coś takiego na zbyciu to byłabym w siódmym niebie ![]() a jeśli nie cień to szczerze mówiąc - za błyszczyk ( odcienie nude wpadające w róż raczej niż w pomarańcz) , kredkę do oczu w ciekawym kolorku, takie tam ![]() chętnie oddam tylko jak mówiłam póki co nie mam w czym. napiszę w czwartek czy mam pojemniczi czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
nie piękna, książek mam w domu aż nadto. chyba że masz coś z serii " na ścieżkach nauki" albo coś popularnonaukowego z dziedziny fizyki, matematyki czy medycyny. ale nie widziałam u ciebie nic takiego....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.