![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kurtka Abercrombie & Fitch :]
Cytat:
ładna ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
Obawiała bym się tego co może tak naprawde przyjść... Te bluzy to stara kolekcja i wątpie żeby ktoś posiadał tyle oryginałów. (Btw. Ta bluza kosztowała około 150 $ w sklepie ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Wg mnie są to podróby jak nic. Niska cena i hurtowe ilości mówią same za siebie.
Poza tym czytałam, że ten sprzedawca wysyła ubrania z Indii. No to już raczej nie ma żadnych wątpliwości, że nie są to orginały. A tak na marginesie martwi mnie mała ilość komentarzy u tego sprzedawcy, ja bym nie ryzykowala, bo jakos to wszystko podejrzanie wygląda...
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
W usa
![]() Cytat:
![]() Mocno ją poplamiłam i się pięknie uprała. Piszę miałam, bo to bardzo stara kolekcja i już dawno tę bluzę "ześmietnikowałam"...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny te kurtki na allegro to naprawde sa podroby ,nawet na ebayu 3/4 z tych kurtek sa z Chin wiec do dopiero u nas,ja za swoja zaplacilam jakies 230 $ w sklepie Abercrombie,mam inny fason ale jesli to w czyms pomoze to wkleje zdjecie jak wyglada na ludziku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pozwólcie że się podepnę bo nie chcę zakładać nowego tematu.
Wpadłam niedawno na taką aukcję: http://www.allegro.pl/item420538503_...ercrombie.html i zastanawiam się czy kupić. Firma brzmi przekonująco, cena dość wysoka, ale wydaje mi się że jakość będzie zadowalająca. Co myślicie? Miała już któraś z was coś tej firmy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo. ja tą bluzę miałam na sobie tylko raz bo pożyczyłam od koleżanki jak wracałam do domu to pamiętam że była milutka i cieplutka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo tutaj, wzornictwo uderzajaco podobne do Abercrombie, ale jednak to nie Abercrombie! I jeszcze dorobiona ideologia do tych ubran, polecam przeczytanie tego co sprzedajacy napisal w opisie aukcji. Cena tez bardzo wysoka , mimo iz sprzedajacy sam wypomina Abercrombie wygorowane ceny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
jesli chodzi o bluzy to tez sie nimi interesowalam, poprosilam o real foto wielu sprzedawcow dostalam tylko od dwoch, na tych zdjeciach wygladaly jak zwykle sportowe bluzy.. nie wiem czy to podróby szyte tylko na wzór czy A&F ma tak bardzo podrasowane zdjecia w katalogu.. w kazdym razie nie polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To ja bym, wolała podróbkę A&Fa - można kupić dużo taniej ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, podepnę się pod wątek bo chodzi o tę samą firmę i także o kurtkę tylko inny fason. Konkretniej o tą:
http://www.allegro.pl/item419673050_...ory_super.html To naprawdę może być podróba? Myślałam o zakupie jej na zimę, ale teraz jestem zaskoczona ...
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Popatrzyłam na inne aukcje i np. kurtka Sentinel męska - kolor i krój - jak zeszłoroczna kolekcja. Teraz też jest Sentinel w kolekcji A&Fa ale jest inna.
Zresztą wszystko co sprzedaje ten sprzedawca to zeszłoroczna i starsze kolekcje. Dla porównania u niego cena kurtki Sentinel to 160zł a na stronie A&F prawie 100usd. I gdyby nie to, że sprzedaje bluzę HELEN, która jest z kolekcji sprzed chyba 3 lat, to byłabym zagubiona ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zwracam honor ![]() tak sobie pomyślałam. a nie lepiej zamówić w jakimś wątku albo poczekać aż dziewczyny będą zamawiać coś z A&F ? o ile A&F wysyła do Polski, bo szczerze mówiąc nie wiem. ale jakby się dało to na pewno byłby to oryginał i wyszłoby może nawet i taniej np polówka kosztuje 30$ czyli przy teraźniejszym kursie dolara wychodzi śmieszna cena 60 zł plus dopłata za wysyłke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny będą zamawiać z A&Fa który wysyła do PL. Trzeba się tylko załapać na zamówienie. Kurtki i bluzy są bardzo drogie i wysyłka też do tanich nie należy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny marzy mi się bluza z futerkiem abercrombie...
![]() znacie może jakiegoś sprzedawcę, który wystawia te bluzy na allegro (chodzi mi o oryginalne bluzy, bo wątpię, że te za 130zł są oryginalne...)?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
co do zamawiania z A&F to tych kurteczek i tak już nie ma bo to stare modele także nici, sprzedawca, który sprzedaje oryginały to napewno fly_high bo kupowałam u tej pani już bluzkę A&F była super gatunkowo, ale teraz jest już na mnie mała, co do sprzedawcy Diamond coś to jedynym plusem kupowania u niego jest to, że przyjmuję zworty, bo osobiście pytałam, jeżeli chodzi o jakieś potwierdzenie to wymigującą napisał, że potwierdzeniem jest jakość, co do relanych zdjęć odpowiedziano mi, że będą za 3 tygodnie, czyli jak już się zwinie z all ;/
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Witam !
![]() Ja mam pytanko czy którakolwiek z Was miała kurteczkę, bądź jakąś stycznośc z A&F Denise? Własnie zamowilam tę kurteczkę na zimę, ale niewiem czy dobrze zrobilam i czy ona cieplutka jest?! Pozdrawiam.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Jeszcze dodam, że mam bluzę HELEN i jestem bardzo zadowolona.... imo tego iż kupiłam ją na allegro...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Przyczajenie
|
Witam
na ALlegro pojawiła sie masa podróbek i to nawet nie sa stare kolekcje, po real fotkach widac drastyczna różnice wszytej metki od oryginału i drogie panie do cen na stronie nalezy doliczyc podatek 8,9% plus wysylke do Polski i z 30$ zrobi sie wam 60$... a sprawdzeni sprzedawcy Oryginałów to cocoline, Fly_high, maisto1, monnci , kakazanek, ArtMar2, Vogue_City podrób ze aż wstyd!! aif_2007 , deerhunter_2007 , DiamondBangalore , abercrombiehurt , evanikaa szok i jest o wiele wiecej? czy to jest legalne? , Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
a skąd wiesz, że deerhunter_2007 , DiamondBangalore czy ktoś inny mają podróbki??????
wiesz..jeśli nawet tak to one prawie niczym się nie różnią od oryginału..mam bluzę od jednego z nich i jestem zachwycona materialem i jakoscia wykonania..... porównałam bluzę oryginalną i jak piszesz tę od jednego z nich i miały te same metki..to samo wszystko.. po co straszyc ze podróby????
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to są podróby ![]() Wszystko co sprzedają już nie jest dostępne w sprzedaży i nie jest szyte przez fabryki A&Fa ![]() Kolekcje sprzed roku, 2 a nawet 3 lat... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
ale są świetne gatunkowo-wiem,bo mam
![]() jeśli nawet nie są oryginalne..to i tak niczym się nie różnią ![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Mam kurtawe A&F nie wiem czy oryginal w kazdym badz razie dobra gatunkowo, teraz juz 3 zime ze mna bedzie
![]()
![]() |
#54 | |
Przyczajenie
|
![]() NAVY S 90016716 1 $79.50 probowałam wkleić link z poczty z mojego zamówienia gdzie kamizelka kosztowała 79,5$ plus tax i wysyłka co prosto z ich strony kosztuje więcej o 40% niż na Allegro!! podróbka. Skąd wiem??? bo tylko 80% ciuchów jakie nosze to f. Abercrombie i Hollister , VS i jak widzę real fotki i metki to az głupio mi ze ktoś za taka kasę to sprzedaje a to podróbka która pewnie warta jest połowę tego..... A lubię je dlatego ze nie spierają sie , nie zmieniają koloru i bawełna jest o wiele grusza niz w naszych ciuszkach typu np:Zara Cytat:
Edytowane przez chicago16 Czas edycji: 2008-08-31 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Kupiłam taką kiedyś na allegro.Po dostaniu paczki natychmiast odesłałam ją.Gorzej niż beznadziejne są te kurki jeżeli chodzi o wygląd '' na żywo'' a jakościowo jeszcze gorzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Ale którą Aercrombie?? Denise?
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a gdzie mogę znaleźć wątek, w ktorym zamawiacie ciuszki Abercrombie z oryginalnej strony?
Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2008-08-31 o 23:30 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Kurteczki na zdjeciach prezentuja sie swietnie. Bardzo mnie sie podobaja, takze postanowilam ze kupie sobie. Mam tylko nadzieje, ze beda na allegro jeszcze przez jakis czas, bo narazie kiepsko z pieniedzmi. I szczerze nie dbam o to, czy to podroba czy oryginal. Idac w moim miescie na zakupy tak samo moge kupic chinska kurtke czy plaszcz w takiej cenie i jakosciowo bedzie takie same, wiec na niczym nie strace, a fasonu na pewno takiego nie dostane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
masz rację, ja tylko się boję, że np będzie krzywo uszyta, albo materiał kiepskiej jakości, albo futerko będzie obłazić.
Chciałabym mieć taką, bo mi się podoba po prostu, ale chciałabym żeby była również dobrej jakości. Może ktoraś z Was może polecić sprawdzonego sprzedawce? Aha, i jak z rozmairówką? Zaniżona, zawyżona czy w normie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, bardzo prosze o pomoc, chcialabym zamowic bluze, ale nie wiem jaki rozmar wybrac. Niby wymiary są podane, ale jak mierze inna bluze to jakos nie pasuja... Zazwyczaj noszę M-L... Nie wiecie jaka maja rozmarowke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.