![]() |
#1 |
Organizatorka :)
|
Kurtka Abercrombie & Fitch :]
Witam Was Wizażanki
![]() Mam w planach zakup takowej kurteczki z Abercrombie & Fitch i tutaj WIELKA prośba do posiadaczek takich kurteczek o wklejenie zdjątek ![]() ![]() http://allegro.pl/item414098793_aber...z_m.html#photo Jeśli się powtarzam to przepraszam, ale szukałam w wyszukiwarce i nic takiego nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kurtka Abercrombie & Fitch :]
szukałam ale nie znalazłam ani jednego zdjęcia osoby w tej kurteczce..
tylko same kurtki.. apropo.. to bardzo fajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja widziałam kiedyś taka kurtkę na kimś i muszę powiedzieć że się zawiodłam. Zauroczyłam mnie bo wyglądała na dopasowaną a w rzeczywistości była jak taka typowa kurtka "Bomber".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja się podepnę do tego wątku bo właśnie zastanawiam się czy zamówić u tego sprzedawcy bluzę z futerkiem i kamizelkę ale nie jestem pewna czy ma oryginały n aukcjach bo cena dość niska. Jak myślicie?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kiedyś też byłam zauroczona tym modelem i nawet zastanawiałam się czy kupić ale doszłam do wniosku że poczekam na nową kolekcję.
Moim zdaniem (ze względu na cenę i "hurtową" ilość) oryginalne to one nie są :/. Aczkolwiek mogę się mylić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kurcze też zastanawiam się nad tą kurtką, ale na razie myślę zakupić bluzę z futerkiem i też zastanawiam się nad jakościa i czy to są rzeczy wogóle oryginalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
właśnie też zastanawiam się na kupnem bluzy z futerkiem, może niech wypowie się któraś zdziweczyn ją posaidających, czy jest warta zakupu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
oryginał na pewno jest warty zakupu
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja widziałam tę kurtkę na ludziku:P Moja sąsiadka ma pełno kurtek tej firmy i wg mnie bardzo fajnie wygląda na kimś. Ja o takiej marzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
na ebayu amerykanskim mozna trafic w przystepnej cenie takie kurtki. wczoraj nawet szukalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
wg mnie to podrobki, ale chyba nie kupujecie dla metki tylko dla fasonu, prawda?
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
No tak ale też dla jakości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To nie są wg mnie oryginały.
To jest stara kolekcja (zeszłoroczna) i nie kupi się jej już w sklepie...
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie sa to oryginaly.
Oryginalne kurtki Abercrombie kosztuje od 160-170 funtow wzwyz czyli mniej wiecej 5 razy wiecej niz ta z allegro. Poza tym sprzedajacy wystawia ich az 30, co od razu budzi podejrzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Na pewno to nie są kurtki oryginalne, na tej aukcji co podałaś link.
Bardzo niska cena jak na oryginał i ta hurtowa sprzedaż... Pewnie ktoś sprowadził te kurtki z Chin za 50 zł i zarabia na naiwnych...(nikogo nie obrażając) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Kurteczka jest prześliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
te kurtki są bardzo krótkie...na zimę mówię zdecydowanie nie...ale poza tym ładna, fajny fason, miś cieplutki, dobra marka tylko cena trochę duża.
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Wg mnie to są oryginały, ceny ubrań Abercrombie w Stanach nie sa takie kosmiczne jak tu mówicie, to ubrania dla mnie cenowo zbliżone do np. naszego Mango, ceny na all nie odzwierciedlaja faktycznej wartości tych ubrań. Teraz przy tym kursie dolara to już w ogóle tanio wychodzi, więc taki człowiek nawet jak sobie przytnie 10 zł na sztuce to i tak jest zarobiony .. na tej aukcji facet napisał, że ma ciuchy od producenta, są to modele z ubiegłych lat, więc na pewno może skupić z hurtowni za małe pieniądze .. Spójrzcie na ebayu, koszulki po 15$, kurtki 60-80$ (i tu tez kupcy przycinaja) ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taką kurtkę (kolor 3) ale kupiłam ją rok temu za ok.2 razy tyle, wiec nie ma pewnosci ze te są oryginalne ... zdjęcia real mogę wstawic jutro, ok?
zamówiłam M (bo tez słyszalam ze są bardzo krótkie) okazało sie, ze ten model na długość jest ok ale w ramionach za szeroki (nosze zwykle XS/S) i dziwnie wyglądalam :P ale w tym roku powinno być lepiej ![]() co prawda nie są one ocieplane, tylko to futerko sprawia takie wrażenie (swoją drogą strasznie 'linieje':P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
byly podobne tematy. ja rowniez sie waham, obawiam sie glowie tego, ze kurtka nie jest oryginalna (wiadomo - jakosc), ale przede wszystkim to jej dlugosc - wyglada na taka za bioderka troche.. ale jak jest w realu
![]() jeslu ktoras z Was ma taka, prosze o zdjecie na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
http://cgi.ebay.com/Tan-abercrombie-...QQcmdZViewItem
tu jest jakas troche inna. ale dlugosc mnie przeraza. jeszcze troche i by bylo widac pepek tu taka jak z allegro ale tez nie wiem czy oryginalna http://cgi.ebay.com/Abercrombie-Fitc...QQcmdZViewItem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
tak na szybciora, jak chcesz jutro wkleję dokładniejsze
![]() kurtka wcześniej wyglądała lepiej, ale jest po sporych przejściach ![]() nie straszny jej deszcz ani śnieg, nic sie jej nie dzieje ![]() jest trochę krótka, mi sięga poniżej bioder, ale mam tylko 1.57 więc na kimś wyższym pewnie będzie dużo krótsza. i jeśli zależy Ci na oryginale to powiem, że za moją zapłaciłam 180$ ( kupiłam w sklepie) i nie wiem czy ktoś na all robiłby takie niespodzianki i tak obniżył cenę. chociaż nie wiem, nie znam się na tym ![]() przepraszam za stopy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo moja nie linieje a ma już ponad 2 lata ![]() Sięga tak do bioder i wg mnie wystarczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
candace1: kupiłam na allegro. moze przesadzilam z tym 'strasznie' ale na bluzie po zdjeciu czesto zostawaly mi jakies włosy ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurs dolara jest niski to prawda, ale koszt transportu do Polski, clo itp tez sie liczy. Podroby jak nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
kurteczka jest cudowna (przynajmniej na zdjeciu tak wyglada) a mam pytanie do Was czy macie moze ta bluze z A&F http://www.allegro.pl/item420418523_...kolorow_s.html
podoba sie Wam ? bo mi bardzo i zastanawiam sie na jej zakupem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się taka kurteczka
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.