Numery WYKRĘCONE PRZEZ MATKI TŻ-tów - byłych/obecnych (przeżyte i zasłyszane) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy związek ze złośliwą, wrogą matką TŻ-ta w tle może być szczęśliwy?
Tak (o ile TŻ nie jest mamisynkiem) 247 77,92%
Nie, ale można z tym jakoś żyć 39 12,30%
Tak (nawet jeśli on jest mamisynkiem) 6 1,89%
Nie, a taki związek jest skazany na porażkę 25 7,89%
Głosujący: 317. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 09:52   #31
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112
Dot.: Numery WYKRĘCONE PRZEZ MATKI TŻ-tów - byłych/obecnych (przeżyte i zasłyszane)

Lirangel, jeeszcze!!!
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 09:59   #32
Luba
Zakorzenienie

Dot.: Numery WYKRĘCONE PRZEZ MATKI TŻ-tów - byłych/obecnych (przeżyte i zasłyszane)

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Ja tylko taką ciekawostkę wtrącę-nie na temat.
Wiekszość moich koleżanek skarży się na ....teściów.
I ja -osobiście-też bym obaliła mit wstrętnych teściowych ,bo jak bym już musiała licytować kto lepszejszy to ona jest o niebo lepsza od teścia
Ciekawe,nie?
Popieram w całej rozciągłości!

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 10:06   #33
TmargoT
Zakorzenienie

moja była teściowa była jak żmijka.dziury nie zrobiła,a krew wypiła.
uśmiech na twarzy,pomocna dłoń,a za plecami nóż w plecy.

kidyś przyniosła dwa kotlety na obiad.schab był tak pokrojony,że cieniutki plasterek był dla mnie ,a dwa razy taki był dla byłego.
nie potrzebowałam jej pomocy,ale ona uważała,że źle żywię jej syna.sprawdzała mi w szafkach i mówiła co mam zrobić na obiad.
potem okazało się,ze synus po pracy szedł do mamusi pojeść,a potem do domu.było mi przykro,bo jako młodzi ,dorabiający małżonkowie musieliśmy oszczędzać.tak więć,ja jadłam zupki,moj schab i rolady.

kolejna sprawą było łóżeczko dla synka.było uzywane i chciałam je odnowić.zakupiłam farby rozrzedzane z wodą,nieśmierdzące-ekologiczne.
mamusia nastawiła synka,żeby nie malował łóżeczka,bo dziecko stojąć,beddzie go obgryzało.
jak powiedziała mu,że stare i tak jest lakierowane,a poza tym nikt nie trzyma dziecka cały dzien samego włóżeczku ,żeby z nudów obgryzało farbę,to powiedział,że znow źle gadam o jego matce.
pokłóciliśmy sie wtedy strasznie.ja malowałam sama,a on poszedł żalic się ojcu na wódkę.

po roku nie on odszedł.po trzech dniach przepraszał mnie,że matka kazała mu mnie wychować,że ona kazała mnie tylko nastraszyć, chce wrócić.nie dałam się już psychicznie manipulować.

dziś ja żyję na przyzwoitym poziomie-on na obrzeżach miasta w mieszkaniach socjalnych-slamsach (za niepłacenie czynszu)

dzisiejsza jest idealna.nie wtrąca się,uśmiecha się zawsze,jest miła zyczliwa.
nie widziałam się z nią już pół roku ,a mieszkamy tylko 7 km od siebie.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 10:54   #34
koKOro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Tak myslalam, ze to menopauza. Ale rozmawialam z siostra i w koncu zaczelysmy sie zastanawiac czy to nie jest jakas choroba psychiczna, ktora przez menopauze sie nasilila. Bo wydaje mi sie, ze az tak menopauza nie moze zmienic...
TŻ mowil, ze ostatnio ona ciagle gada do siebie jak to jej zle i tak narzeka... juz sama nie wiem
moja mama kiedyś powiedziała do mnie: kto ci pozwolił przewiesić te skarpetki (na suszarce), ogolnie byla nie do zniesienia
mnie się wydaje, ze zależy też od charakteru człowieka, jego problemów osobistych jak znosi menopauze

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 10:55   #35
Lara Croft
Raczkowanie

Ja mam super tesciowa, ale moja przyjaciolka nie ma tak slodko. I nie uwierzylabym w jej opowiesci gdybym nie byla swiadkiem kilku historii. Otoz kiedy zmarl tesc mojej przyjaciolki wzieli tesciowa do siebie, wiec to mamuska mieszkala z nimi, a nie odwrotnie. Ale do rzeczy. Goska dlugo nie mogla miec dzieci wiec gdy udalo sie im w koncu byli przeszczesliwi. Na to jej tesciowa skwitowala to faktem zeby sie nie cieszyli tak bardzo, bo przeciez i tak ona moze poronic, a jesli juz urodzi to przeciez dzieciak moze byc nienormalny. Doslownie tak powiedziala! Myslalam, ze babsztyla udusze! No i kiedy urodzila im sie piekna dziewczynka to wiadomo, ze przychodza goscie zobaczyc dzidziusia, ja tez oczywiscie po jakims czasie przyszlam. Wiec siedzimy u malenkiej w pokoiku i ogladamy ten cud, na to wpada tesciowa z wrzaskiem, ze Goska jest chyba nienormalna, zeby zapraszac ludzi zeby zobaczyli dziecko, ze do ogladania to jest telewizor, a nie jej wnuczka! Wiec poszlysmy do kuchni. A ona wpadla do tej kuchni jak perszing z krzykiem do mojej przyjaciolki, ze ona sobie gosci na kawke zaprasza, a przeciez wszystko kosztuje! Jak ona moze tak wyrzucac pieniadze w bloto! Goska swego czasu byla na skraju zalamania nerwowego. Tym bardziej, ze tesciowa zupelnie inaczej zachowywala sie w obecnosci swojego syna. Az w koncu wpadlysmy na pomysl nagrania mamuski na dyktafon i odtworzenia tego mezowi. Byl w szoku! W wielkim szoku! Dwie rozne osobowosci! Teraz tesciowa wrocila do swojego mieszkania, ale jak ona przyjezdza do nich to Goska zawsze jest u mnie. Nie chce jej widziec na oczy. Naprawde dziewczyna przez kilka miesiecy przezyla koszmar!
Stary 2008-10-13, 12:59   #36
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Numery WYKRĘCONE PRZEZ MATKI TŻ-tów - byłych/obecnych (przeżyte i zasłyszane)

Moja teściowa jest bardzo miłą kobietą, ale parę razy mnie zaskoczyła niezbyt pozytywnie...

Niedługo po ślubie mój mąż wylądował w szpitalu z powodu zapalenia pęcherza i ostrego ataku bólu w nerkach a moja teściowa zawyrokowała, że mąż rozchorował się od "zbyt ostrego seksu"....

Jakiś czas później słyszałam jej rozmowę telefoniczną z jakąś koleżanką podczas której chwaliła się, że w prezencie ślubnym kupili nam samochód i mieszkanie - szkoda tylko, że to nie prawda O ile dobrze pamiętam to od teściów z okazji ślubu dostaliśmy komplet garnków - no chyba, że gdzieś w świecie czeka na mnie jakieś mieszkanie i pojazd a ja nic o tym nie wiem

Kiedy mój mąż był po operacji jego babcia doszła do wniosku, że albo ona do nas przyjedzie, albo karetka musi jego przywieźć do niej (jakieś 250 km - super pomysł transportować kogoś pociętego i pozszywanego taki kawał ) bo ja na pewno nie będę potrafiła się nim zając, gotować odpowiednich posiłków (miał przez kilka tygodni ścisłą dietę) i na pewno go otruję. Mimo wszystko jednak mąż wolał zostać w domu I co? I babcia pofatygowała się do nas na wizytację, na szczęście teściowa mnie uratowała i zabrała ją do siebie do domu... bo chory mąż i babcia to dla mnie trochę za dużo...

Moja mama też potrafi być czasem straszna. Zazwyczaj jak do nas przyjeżdża to stwierdza, że nie ma u nas nic do jedzenia (nawet jakbym zrobiła obiad z 3 dań + deser) i że ja mojego biednego męża głodzę i gnębię. Oczywiście nie dbam o niego i takie tam... No i moja mama wszystko robi lepiej ode mnie - przynajmniej ona tak uważa.
Stary 2008-10-13, 13:12   #37
Krakoska87
Raczkowanie

mama mojego tż to bardzo sympatyczna kobietka ale jak wiele mamusiek-nadopiekuńcza...Nie może pogodzić się,że synek juz dorósł i traktuje go jak małe dziecko. Poza tym konserwatywnie wychowana,jak dowiedziała się że nie wrocil na noc( mieszkamy oboje w innym miescie gdzie studiujemy) bo był u mnie,zadzwoniła z wyrzutem:"chyba nie uprawiasz seksu? Co to w ogole za dziewczyna?" Chłopak miał prawie 20 lat:/ Gdy do niego przyjade i siedzimy u niego w pokoju,zawsze znajdzie się powód,zeby go zawołać itp. Na szczęście jego mama nie należy do wrednych i złośliwych więc takie rzczy trzeba przeboleć

Jego ojciec też wychowany trochę jak w sredniowieczu:Absolutnie nie możemy razem zamieszkać,po co on do mnie jeżdzi na weekendy,że za długo,że siedzi nam na głowie.Jak ja do niego przyjadę,to spię w odzielnym pokoju:/
Krakoska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 13:41   #38
Mondzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krakoska87 Pokaż wiadomość
mama mojego tż to bardzo sympatyczna kobietka ale jak wiele mamusiek-nadopiekuńcza...Nie może pogodzić się,że synek juz dorósł i traktuje go jak małe dziecko. Poza tym konserwatywnie wychowana,jak dowiedziała się że nie wrocil na noc( mieszkamy oboje w innym miescie gdzie studiujemy) bo był u mnie,zadzwoniła z wyrzutem:"chyba nie uprawiasz seksu? Co to w ogole za dziewczyna?" Chłopak miał prawie 20 lat:/ Gdy do niego przyjade i siedzimy u niego w pokoju,zawsze znajdzie się powód,zeby go zawołać itp. Na szczęście jego mama nie należy do wrednych i złośliwych więc takie rzczy trzeba przeboleć

Jego ojciec też wychowany trochę jak w sredniowieczu:Absolutnie nie możemy razem zamieszkać,po co on do mnie jeżdzi na weekendy,że za długo,że siedzi nam na głowie.Jak ja do niego przyjadę,to spię w odzielnym pokoju:/

No ja bym się zdziwiła, jakby nic nie powiedzieli na to, że syn sypia z dziewczyną przed ślubem...

Nieraz mi się zdarzyło nocować u TŻ-ta mieszkającego z rodzicami i dla mnie to było oczywiste, że śpię w pokoju obok...

A przecież mój chłopak ma 24 lata ...

Samą miłością nie wyżyjesz...

Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 15:51   #39
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

spytaj się następnym razem,czy masz drzwi wyjąć z awiasów ,jak u PAWLAKA.

moja teściowa to chętnie nam pozwalała sypiac razem,czasami miała wrażenie,że celowo chce się pozbyć pasożyta z domu
Stary 2008-10-13, 17:12   #40
Krakoska87
Raczkowanie

[quote=TmargoT;9328972]spytaj się następnym razem,czy masz drzwi wyjąć z awiasów ,jak u PAWLAKA.

Dobre hehehe
Stary 2008-10-13, 17:16   #41
Krakoska87
Raczkowanie

Mondzia to może zależy od wychowania. Moi rodzice nie mają nic przeciwko.Przeprowadzali ze mną wiele rozmow uświadamiających. I juz dawno przestali mnie traktować jak małą dziewczynkę. A rodzice mojego TŻ sami się oszukują,bo próbują sobie wmawiać,ze między nami nic więcej się nie dzieje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 08:58   #42
Foka29
Zadomowienie

Cytat:
Mondzia to może zależy od wychowania. Moi rodzice nie mają nic przeciwko.Przeprowadzali ze mną wiele rozmow uświadamiających. I juz dawno przestali mnie traktować jak małą dziewczynkę. A rodzice mojego TŻ sami się oszukują,bo próbują sobie wmawiać,ze między nami nic więcej się nie dzieje.
Ano właśnie. Nie da się wymusić czystości przedślubnej na dorosłym człowieku, jezeli dla niego to nic nie znaczy.
Pamiętam jak było z nami. Jak nocowałam u TŻ, to spałam w innym pokoju, a jak mówił, że na noc idzie do mnie to miał awanturę (wygadał się kiedyś, ze moja mama nie ma nic przeciwko wspólnemu spaniu).
Skończyło się to tak, z średnio raz w tygodniu nocował u kolegi.
Nie wierzę, żeby byli aż tak głupi i nie zorientowali się kto jest tym kolegą.
Nie mniej jednak, słuchanie kłamstw im pasowało (nie jestem w stanie pojąć dlaczego).
Teraz od ponad 3 lata mieszkamy razem. Dobrze, ze nie postawili sobie za punkt honoru namawiać nas na kupno drugiego łóżka
Foka29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 14:56   #43
seroxatomanka
Raczkowanie

Wink Dot.: Numery WYKRĘCONE PRZEZ MATKI TŻ-tów - byłych/obecnych (przeżyte i zasłyszane)

a mi sie cos przez przypadek przypomnialo-sytuacja sprzed kilku lat-jak to mamuska TZ nie miala odwagi przyjsc do pokoju obok i powiedziec co mysli-tylko dzwonila do niego-ale do sedna-siedzleismy u niego w pokoju-i drzwi byly zamkniete-wiec pewnie myslal ze nie wiadomo co tam wyprawiamy-wiec wydzwaniala do niego na komorke-zeby szedl spac bo rano misi wstawac hehehe-a tak sie sklada ze ja siedzialm na krzesle a ona lezal nal zoku-wypilismy po 2 kieliszki i rozmawialismy-rozwlaila mnie ta sytuacja-zapytalam kobiety wprost na drugi dzien-nie wiedziala jak sie tlumaczyc-ze sie o synka martwila ze rano biedaczek musi wstawac itp. od tego czasu nie pokazlam sie tam-poczulam sie wteydy jak ...... bo takim gadanie ewidentnie mnie z domu wyganiala
Stary 2009-01-03, 21:46   #44
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

.

Edytowane przez 1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Czas edycji: 2022-04-18 o 10:09
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 22:40   #45
TmargoT
Zakorzenienie

teściowe spokojne po świętach.
nie gryzą
Stary 2009-01-04, 18:33   #46
TmargoT
Zakorzenienie

moj znajomy opowiadał,że jego teściowa nie daje im prezentów,tylko na kazde urodziny,imieniny,rocznic e przekazuje pieniądze z prezentu na msze w kościele.
Stary 2009-01-04, 22:37   #47
agat337
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
moj znajomy opowiadał,że jego teściowa nie daje im prezentów,tylko na kazde urodziny,imieniny,rocznic e przekazuje pieniądze z prezentu na msze w kościele.
Myśli perspektywicznie - zabezpiecza im przyszłość
agat337 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 22:40   #48
Wredonisia
Zadomowienie

GG do Wredonisia

matka i ojciec byłego chłopaka znacznie przyczynili sie do tego, ze jest ex-em...

Matka nie ukrywała że uważa mnie za ciut przypulchną (choc wcale tak nie było) , znaczaco pytając, czy cwiczę i dlaczego nie a jak mnie wychwalała kiedy ciut schudłam (niezamierzając wcale)
Rozwiodła się z mężem (mój pech że chodziłam z ich synem wtedy) wyprowadziła, miała mnie w nosie - kiedy ex przyprowadził mnie do niej na obiad strasznie narzekała na głos że jedzenia nie starczy...

Ża to kiedy wymyśliła, zę zrobi jednak w zyciu kariere, i zapisała się do Oriflame - przeistoczyła się nie do poznania, awansowałam w jej oczach pod niebiosa..zgadnijcie czemu: bo miałam naganiać jej klientki czy jakoś inaczej zarabiać na nią w tym marketingu sieciowym. Kiedy nie wykazałam się jako konsultantka, zainteresowanie mną znikło

O tym że ona/ojciec wchodzili do pokoju kiedy byłam naga pod kołdrą i nie wychodzili -nawet nie wspominam. Kiedyś nocowałam, a rano ojciec wszedł sobie po prostu do pokoju pytać czy syn jedzie na tenis. Uratowało mnie tylko to, że w nocy założyłam koszulką jak szłam do wc.

Matka publicznie przy ludziach mówiła do mnie : masz źle dobrany stanik, raz nawet dała mi ulotkę z adresem sklepu. Szkoda że nie pomyślała, ze jak ktoś ma biust większy od jej fistaszków , to inaczej wyglada)
Każdy niby komplement w jej ustach brzmiał jak: masz kupę pod nosem.
Ogólnie: egoistka i 0 empatii.

za to babcia exa to cudowna kobieta, mam z nią nadal kontakt
Wredonisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 22:47   #49
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wredonisia Pokaż wiadomość
matka i ojciec byłego chłopaka znacznie przyczynili sie do tego, ze jest ex-em...

Matka nie ukrywała że uważa mnie za ciut przypulchną (choc wcale tak nie było) , znaczaco pytając, czy cwiczę i dlaczego nie a jak mnie wychwalała kiedy ciut schudłam (niezamierzając wcale)
Rozwiodła się z mężem (mój pech że chodziłam z ich synem wtedy) wyprowadziła, miała mnie w nosie - kiedy ex przyprowadził mnie do niej na obiad strasznie narzekała na głos że jedzenia nie starczy...

Ża to kiedy wymyśliła, zę zrobi jednak w zyciu kariere, i zapisała się do Oriflame - przeistoczyła się nie do poznania, awansowałam w jej oczach pod niebiosa..zgadnijcie czemu: bo miałam naganiać jej klientki czy jakoś inaczej zarabiać na nią w tym marketingu sieciowym. Kiedy nie wykazałam się jako konsultantka, zainteresowanie mną znikło

O tym że ona/ojciec wchodzili do pokoju kiedy byłam naga pod kołdrą i nie wychodzili -nawet nie wspominam. Kiedyś nocowałam, a rano ojciec wszedł sobie po prostu do pokoju pytać czy syn jedzie na tenis. Uratowało mnie tylko to, że w nocy założyłam koszulką jak szłam do wc.

Matka publicznie przy ludziach mówiła do mnie : masz źle dobrany stanik, raz nawet dała mi ulotkę z adresem sklepu. Szkoda że nie pomyślała, ze jak ktoś ma biust większy od jej fistaszków , to inaczej wyglada)
Każdy niby komplement w jej ustach brzmiał jak: masz kupę pod nosem.
Ogólnie: egoistka i 0 empatii.

za to babcia exa to cudowna kobieta, mam z nią nadal kontakt
Potwór ja chyba bym jej zaczęła tak samo dogryzać, dała wizytówkę do chirurga plastycznego np albo na prezent kupiła krem dla skóry bardzo dojrzałej coś wrednego by się znalazło, ja z natury mściwa jestem ;-) na szczęście mam fajną teściową która mnie bardzo lubi

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-04, 22:56   #50
Konto usunięte

.

1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 22:56   #51
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agat337 Pokaż wiadomość
Myśli perspektywicznie - zabezpiecza im przyszłość
w niebie mają pierwszą klase
Stary 2009-01-04, 23:17   #52
Doris Day
Zadomowienie

Zasłyszane od mojej siostry: matka o swoim synu, jej TŻ:
- Krzysiek nie ma wad
Doris Day jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 23:47   #53
***luna
Zakorzenienie

Czas na mnie

Wchodziła bez pukania do naszego mieszkania (mieszka piętro niżej)
Jak drzwi były zamknięte- waliła w drzwi, krzycząc: wiem ,że tak jesteście. Potrafiła tak czekać na otworzenie drzwi 15 minut. (to już chyba było)
Gdy koleżanka TŻ nas odwiedziła, mnie ignorowała jak powietrze, a skakała wokół tamtej. Po jakimś czasie okazało się,że mówi do niej córeńko i umawia się na kawę.
Dała mi przeterminowaną czekoladę z okazji Św. Mikołaja.
W dniu mojego ślubu, tuz przed wejściem do kościoła usiłowała mi wcisnąć swoją srebrną biżuterię (bym miała coś pożyczonego), która nie pasowała do niczego; a gdy odmówiłam (kilka razy, bo mi na siłę chciała włożyć na nadgarstek) to się obraziła
Zniszczyła nasze łóżko (w domyśle spaliła), gdyż uznała je za stare. (mieszkanie ma pod swoją opieką)
Wstawiła swoje stare hgraty do naszego mieszkania (oczywiście bez poinformowania nas, o pytaniu o zgodę, nie wspominając).
Standartem jest obgadywanie mojej osoby za moimi plecami

to tak w skrócie.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-05, 12:06   #54
Doris Day
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doris Day Pokaż wiadomość
Zasłyszane od mojej siostry: matka o swoim synu, jej TŻ:
- Krzysiek nie ma wad
Przypomniało mi się też, jak moja niby-teściowa opowiadała, jak jej teściowa podczas wizyty grzebała im w szafach. Widzę, źe to jednak norma wśrod mamusiek
Babsztyl, z rodziny mojego byłego męza, chcąc mi dowalić stwierdziła, że jestem brzydka i jak on mogł zwrócić na mnie uwagę, hehe.
Więcej historii nie pamiętam, na szczęście...
Doris Day jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 17:40   #55
mehja
Zakorzenienie

Dziewczyny niektóre matki Tż-ów to faktycznie potwory pomyślcie, że skądś muszą się one brać! Pewnie niektóre z nas za 20 lat takie będą
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 17:57   #56
crippled
Wtajemniczenie

mogłabym napisać książke na temat mojej byłej 'teściowej'. wiele przez nią wycierpiałam i jestem wniebowzięta, że związek się rozleciał i już nigdy jej nie zobacze.
jeśli rozmawiała z synem o mnie głównym tematem było to, że ja na pewno nigdy nie będę dobrze sprzątać(!), nic dobrego nie ugotuje. jestem beznadziejna i nasz związek już za długo trwa. za każdym razem kiedy odwiedziedzałam mojego chłopaka ona znalazła mi jakieś zajęcie, a to odkurzanie mieszkania, ścielenie łóżek, zmywanie naczyń, zrobienie zakupów na drugim końcu miasta itp połowe czasu jaki spędzałam u niej w domu nie było czasem dla mnie i mojego exa (mieszkalismy od siebie kilkadziesiąt kilometrów, więc nie często się widywaliśmy) tylko na załatwianiu jej spraw. ciagle miała do mnie jakieś pretensje. potrafiła w ciagu pięciu minut byc dla mnie miła, a sekunde później na mnie nawrzeszczeć bo np. nie pozmywałam naczyń po całej rodzinie. czasem mysle, że szukała dla syna sprzątaczki poza tym nie wiedziała co to kompromis i zawsze musiało być tak jak ona powiedziała. przez nią zaczełam kłócić się z chłopakiem, bo mnie w ogóle nie bronił tylko spuszczał łeb i stał jak kołek. dorosły facet!

Edytowane przez crippled
Czas edycji: 2009-02-13 o 20:57 Powód: literówka
crippled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 20:39   #57
Konto usunięte

.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 20:48   #58
crippled
Wtajemniczenie

[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10968052]sprzątałaś za nią w jej domu?! to juz beszzelność ! rozumiem jakbyś sama sie pofatygowała...[/quote]
sprzątałam za kazdym razem kiedy odwiedzałam chłopaka praktycznie od samego początku naszego związku, a jesli pojechałam do domu i nie pozmywałam po wszystkich to zaczynały się gadki, że nie będę dobrą żoną sprzątanie po jej rodzinie traktowała jak mój obowiązek. dodam, że byłam z tym chłopakiem tylko rok z małym haczykiem, a tu juz gadki o tym jakim ja jestem fatalnym materiałem na zone

Edytowane przez crippled
Czas edycji: 2009-02-13 o 20:56
crippled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 21:50   #59
dimeriin
Przyczajenie

toż to diabły wcielone! Aż się włos na głowie jeży jak się czyta niektóre historie.
Cytat:
Napisane przez crippled Pokaż wiadomość
mogłabym napisać książke na temat mojej byłej 'teściowej'. wiele przez nią wycierpiałam i jestem wniebowzięta, że związek się rozleciał i już nigdy jej nie zobacze.
jeśli rozmawiała z synem o mnie głównym tematem było to, że ja na pewno nigdy nie będę dobrze sprzątać(!), nic dobrego nie ugotuje. jestem beznadziejna i nasz związek już za długo trwa. za każdym razem kiedy odwiedziedzałam mojego chłopaka ona znalazła mi jakieś zajęcie, a to odkurzanie mieszkania, ścielenie łóżek, zmywanie naczyń, zrobienie zakupów na drugim końcu miasta itp połowe czasu jaki spędzałam u niej w domu nie było czasem dla mnie i mojego exa (mieszkalismy od siebie kilkadziesiąt kilometrów, więc nie często się widywaliśmy) tylko na załatwianiu jej spraw. ciagle miała do mnie jakieś pretensje. potrafiła w ciagu pięciu minut byc dla mnie miła, a sekunde później na mnie nawrzeszczeć bo np. nie pozmywałam naczyń po całej rodzinie. czasem mysle, że szukała dla syna sprzątaczki poza tym nie wiedziała co to kompromis i zawsze musiało być tak jak ona powiedziała. przez nią zaczełam kłócić się z chłopakiem, bo mnie w ogóle nie bronił tylko spuszczał łeb i stał jak kołek. dorosły facet!
ja bym sobie na coś takiego nie pozwoliła. Sprzątać w jej domu , bo ona ma taki kaprys? Żałosna kobieta
dimeriin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-14, 08:57   #60
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crippled Pokaż wiadomość
Co za niewychowana baba, jak jej nie wstyd było kazać sprzątać w swoim domu Ja bym przestała przyjeżdżać do tego chłopaka. Nie mogłaś spotykać się z nim poza jego domem?
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości