Wymienie kosmetyki Yves ROcher, Oriflame, Avon i inne - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-06, 17:42   #31
emilka*85
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 93% pozyt.
Dot.: Wymienie kosmetyki Yves ROcher, Oriflame, Avon i inne

Cytat:
Napisane przez esterie Pokaż wiadomość
Może coś u mnie za:
- zestaw do frencha YR
- krem na naczynka firmy Iwostin (6ml: 3 probki 2ml)
- srodziemnomorska odzywcza maseczka do wlosow z oliwka Planet Spa, firmy Avon (sloik 200ml, zostalo jej na 1-2 aplikacje, w sam raz, zeby wyprobowac przed zakupem pelnowartosciowego produktu)

i może:
- peeling enzymatyczny nuno firmy Ziaja, nuno-technologia
- kremowy preparat oczyszczajacy z glinak firmy Avon
NIestety nic nie znalazlam. pozdrawiam
emilka*85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-06, 17:52   #32
sharlottek
BAN stały

Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.

moze teraz
za:

1. puder brazujacy w perelkach Giordani Gold firmy Oriflame (25g, opakowanie zakrecane, bez lusterka)
i dwa lakiery do frencza
sharlottek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-06, 18:57   #33
magnum_357
Zadomowienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

hej, cos u mnie za:
1. ostrza do maszynki Venus firmy Gillette (2szt, oryginalnie zafoliowane)?
magnum_357 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 07:34   #34
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnum_357 Pokaż wiadomość
hej, cos u mnie za:
1. ostrza do maszynki Venus firmy Gillette (2szt, oryginalnie zafoliowane)?
Niestety nic dla siebie nie znalazlam. pozdrawiam
Stary 2008-09-08, 08:10   #35
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sharlottek Pokaż wiadomość
moze teraz
za:

1. puder brazujacy w perelkach Giordani Gold firmy Oriflame (25g, opakowanie zakrecane, bez lusterka)
i dwa lakiery do frencza
Niestety puder juz jest zarezerwowany, a sprawa z lakierami jest jeszcze niewyjasniona, wiec w tej chwili nic powiedziec nie moge.
Stary 2008-09-08, 11:32   #36
adomajka
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.

Z Oczaru jednak zrezygnuje

na Ziaja i probki jestem chetna a dobierzesz cos do odzywki za to co wybralam z YR?
To zarezerwuj mi te dwie pierwsze rzeczy
poza wątkiem: mam jeszcze odżywke Sunsilka do włosów niesfornych, falujących suę, bądź kręconych. Uczucie jedwabistej gładkości. Myśle ze została większa połowa jak Cie interesuje
adomajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 12:40   #37
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adomajka Pokaż wiadomość
Z Oczaru jednak zrezygnuje

na Ziaja i probki jestem chetna a dobierzesz cos do odzywki za to co wybralam z YR?
To zarezerwuj mi te dwie pierwsze rzeczy
poza wątkiem: mam jeszcze odżywke Sunsilka do włosów niesfornych, falujących suę, bądź kręconych. Uczucie jedwabistej gładkości. Myśle ze została większa połowa jak Cie interesuje
Zarezerwowalam dla Ciebie probki i peeling. Czy dobrze rozumiem, ze wymienisz odlewke Kallosa za peeling i krem na naczynka? U Ciebie interesowaly by mnie jeszcze 3 rzeczy: czarny lakier do paznokci, krem pure zone (tylko jaki to jest? taki w opakowaniu z pompka?) i balsam AA cynamon-migdal), ale najchetniej wzielabym krem L'OREAL.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 12:49   #38
adomajka
Wtajemniczenie

zgadzaa sie to jest ten z pompka;]
Stary 2008-09-08, 16:41   #39
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
zgadzaa sie to jest ten z pompka;]
To super, bo wlasnie o taki mi chodzilo. Powiedz mi jeszcze, czy za sama odzywke wezmiesz peeling i krem na naczynka. W tym tygodniu na pewno sie dogadamy, jak z tym olejkiem i kremem pure zone.
Stary 2008-09-08, 17:04   #40
adomajka
Wtajemniczenie

tak, bo PureZone jest nowy, uzylam go praktycznie raz i mala ilosc, wiec nawet nie ma praktycznie ubytku...za niego chcialabym cos nowego najlepiej, albo niezbednego mi. Bo wystawilam go na allegro i wiesz jak to jest
Stary 2008-09-08, 18:11   #41
ivanna
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

niestety nic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-09, 07:33   #42
toya2006
Zadomowienie

Przekupka: 70 pkt / 99% pozyt.
GG do toya2006

emilko,

zastanawiam sie nad woda embrace i tym malym puderkiem avonu, ale szukam tak naprawde czegos do demakijazu, nawet najtanszej ziaji, i nie wiem jak to rozwiazac,,,
toya2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 09:57   #43
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
tak, bo PureZone jest nowy, uzylam go praktycznie raz i mala ilosc, wiec nawet nie ma praktycznie ubytku...za niego chcialabym cos nowego najlepiej, albo niezbednego mi. Bo wystawilam go na allegro i wiesz jak to jest
Wiem, wiem. Po zastanowieniu musze jednak powiedziec, ze teraz ten kremik mi sie nie przyda, bo nie powinnam go mieszac z preparatem od dermatologa. To jak bedzie? Wymienisz odlewke Kallosa na peeling i krem na naczynka? Jesli tak, daj mi znac dzis, to jutro po poludniu wysle Ci priorytetem.
Stary 2008-09-09, 10:03   #44
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez toya2006 Pokaż wiadomość
emilko,

zastanawiam sie nad woda embrace i tym malym puderkiem avonu, ale szukam tak naprawde czegos do demakijazu, nawet najtanszej ziaji, i nie wiem jak to rozwiazac,,,
Chetnie oddam puder i Embrace za tamta odzywke. Do demakijazu sama uzywalm ostatnio chusteczek Belli z mleczkiem kosmetycznym i obecnie na stanie nie mam zadnego preparatu. Dopiero na poczatku pazdziernika przejde sie do sklepiku Yves Rocher na zakupy, bo aktualnie jestem daleko od takowych. Jednak jesli zechcesz sie wymienic za odzywke, to chetnie jutro kupie cos w Rossmanie i wysle Ci, tylko powiedz, co by to mialo byc. Moze zalatwimy to na privie?

Edytowane przez emilka*85
Czas edycji: 2008-09-09 o 12:16
Stary 2008-09-09, 10:18   #45
cziki
Zakorzenienie

Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.

Może coś u mnie za to:
(poza watkiem mam Extraordinary-50%;P)

puder brazujaco-rozswietlajacy w kamienu (naturalny, hipoalergiczny) firmy WIBO (15g, z dolaczonym aplikatorem, produkt tylko raz wyprobowany)

blyszczyk do ust Night Fever fimry WIBO, odcien nr 3 (naturalny, delikatny brzoskwiniowy roz, uzyty 3 razy, masa 1,8g, ubytek nawet niewidoczny)

zestaw do French Manukure firmy Yves Rocher

olejek do ciala Gardenia z Polinezji firmy Yves Rocher (flakon 100ml, pozostalo ok.60ml, posiadam oryginalny kartonik)

zel przeciwtradzikowy Oczar (Hamamelis virginiana L.) firmy Septyk (tuba 50ml, uzyty 3 razy)

cziki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 11:18   #46
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość
Może coś u mnie za to:
(poza watkiem mam Extraordinary-50%;P)

puder brazujaco-rozswietlajacy w kamienu (naturalny, hipoalergiczny) firmy WIBO (15g, z dolaczonym aplikatorem, produkt tylko raz wyprobowany)

blyszczyk do ust Night Fever fimry WIBO, odcien nr 3 (naturalny, delikatny brzoskwiniowy roz, uzyty 3 razy, masa 1,8g, ubytek nawet niewidoczny)

zestaw do French Manukure firmy Yves Rocher

olejek do ciala Gardenia z Polinezji firmy Yves Rocher (flakon 100ml, pozostalo ok.60ml, posiadam oryginalny kartonik)

zel przeciwtradzikowy Oczar (Hamamelis virginiana L.) firmy Septyk (tuba 50ml, uzyty 3 razy)

Niestety to, co by mnie u CIebie interesowalo z kosmetykow juz wymienilas. Za to chetnie oddam puder, blyszczyk i zel przeciwtradzikowy za extraordinary (jesli to polowa z tej wiekszej wody perfumowanej, czyli z 50ml) i "egipskie" kolczyki. Podobaja mi sie jeszcze te niebieskie, czarne wkretki z bialymi oczkami i te male srebrne wkretki. Daj znac, czy ktores z nich bylabys sklonna oddac.
Stary 2008-09-09, 12:21   #47
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilka*85 Pokaż wiadomość
Niestety to, co by mnie u CIebie interesowalo z kosmetykow juz wymienilas. Za to chetnie oddam puder, blyszczyk i zel przeciwtradzikowy za extraordinary (jesli to polowa z tej wiekszej wody perfumowanej, czyli z 50ml) i "egipskie" kolczyki. Podobaja mi sie jeszcze te niebieskie, czarne wkretki z bialymi oczkami i te male srebrne wkretki. Daj znac, czy ktores z nich bylabys sklonna oddac.
Tak to 50 ml, a mogłabyś za niego oddać olejek YR+błyszczyk Wibo? Kolczyków z hieroglifami już nie ma, te niebiesko-brązowe są, te "czarno-białe" to srebrne z cyrkonią wkręcane i te "srebrne małe wkrętki"- to tez z tego samego zdjecia?
Stary 2008-09-09, 16:54   #48
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Tak to 50 ml, a mogłabyś za niego oddać olejek YR+błyszczyk Wibo? Kolczyków z hieroglifami już nie ma, te niebiesko-brązowe są, te "czarno-białe" to srebrne z cyrkonią wkręcane i te "srebrne małe wkrętki"- to tez z tego samego zdjecia?
Tak, wszystkie kolczyki byly na tym samym zdjeciu. Szkoda, ze tych z hieroglifami juz nie ma. Rozumiem, ze rezygnujesz z pudru i zelu, tak? Interesuje mnie jeszcze u Ciebie -Bluzka w paski żółto-zielona atmospehere z guziczkami przy rekawkach, rozmiar z metki 12 ale to jest M/L, stan bdb. i -Koszulka House, niebieściutka, raz włożona, "lejąca", rozmiar z metki S ale jest większa. Czy tojeszcze aktualne? Cos bys za nie u mnie znalazla?

Edytowane przez emilka*85
Czas edycji: 2008-09-09 o 17:27
Stary 2008-09-09, 18:53   #49
a-sea-of-honey
Zadomowienie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
GG do a-sea-of-honey

Hej moge zrobic odlewke, ale musialabys albo wyslac mi atomizerek, albo poczekac, az jakis zorganizuje, bo chwilowo mam deficyt Za odlewke chetnie przygarne:

1.kremowy preparat oczyszczajacy z glinka firmy Avon (tuba 100ml, produkt uzyty raz, wiec ubytek niewielki, produkt niedostepny w sprzedazy regularnej)

3.matowy cien do powiek Joy firmy Vipera Cosmetics (kolor czarny

2.klapki do pedikiuru firmy Avon (rozmiar uniwersalny, ale max 39, wykonane z lekkiej pianki w odcieniu delikatnego rozu, oryginalnie zafoliowane)

a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-09, 19:17   #50
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wszystkie kolczyki byly na tym samym zdjeciu. Szkoda, ze tych z hieroglifami juz nie ma. Rozumiem, ze rezygnujesz z pudru i zelu, tak? Interesuje mnie jeszcze u Ciebie -Bluzka w paski żółto-zielona atmospehere z guziczkami przy rekawkach, rozmiar z metki 12 ale to jest M/L, stan bdb. i -Koszulka House, niebieściutka, raz włożona, "lejąca", rozmiar z metki S ale jest większa. Czy tojeszcze aktualne? Cos bys za nie u mnie znalazla?
Obie są wolne
Stary 2008-09-10, 09:30   #51
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
Hej moge zrobic odlewke, ale musialabys albo wyslac mi atomizerek, albo poczekac, az jakis zorganizuje, bo chwilowo mam deficyt Za odlewke chetnie przygarne:

1.kremowy preparat oczyszczajacy z glinka firmy Avon (tuba 100ml, produkt uzyty raz, wiec ubytek niewielki, produkt niedostepny w sprzedazy regularnej)

3.matowy cien do powiek Joy firmy Vipera Cosmetics (kolor czarny

2.klapki do pedikiuru firmy Avon (rozmiar uniwersalny, ale max 39, wykonane z lekkiej pianki w odcieniu delikatnego rozu, oryginalnie zafoliowane)

Dzikuje Ci bardzo za odpowiedz, zwlaszcza, ze jest pozytywna. Oczywiscie wszystko, co wybralas juz dla Ciebie rezerwuje. Atomizerka niestety nie posiadam. Postaram sie dzis zakupic, tylko powiedz mi jeszcze, jakiej wielkosci bedzie to odlewka. pozdrawiam serdecznie
Stary 2008-09-10, 09:50   #52
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Obie są wolne
To super! W takim razie ponawiam pytanie. Czy jest cos u mnie, za co wymienilabys te 2 bluzki i extraordinary? Z kolczykow moge zrezygnowac.
Stary 2008-09-10, 10:07   #53
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
To super! W takim razie ponawiam pytanie. Czy jest cos u mnie, za co wymienilabys te 2 bluzki i extraordinary? Z kolczykow moge zrezygnowac.
Np. to: (licze z kolczykami)

2. puder brazujaco-rozswietlajacy w kamienu (naturalny, hipoalergiczny) firmy WIBO (15g, z dolaczonym aplikatorem, produkt tylko raz wyprobowany)

1. pomadka Power Shine Oriflame Beauty Firmy Oriflame (1,6g, kolor Clover Haze, minimalny ubytek, uzyta 3 razy)

3.blyszczyk do ust Night Fever fimry WIBO, odcien nr 3 (naturalny, delikatny brzoskwiniowy roz, uzyty 3 razy, masa 1,8g, ubytek nawet niewidoczny)

5.konturowka do ust Luminelle firmy Yves Rocher (1,20g, kolor Naturalny (Naturel 84650), uzyta 3 razy, raz ostrzona)

1.olejek do ciala Gardenia z Polinezji firmy Yves Rocher (flakon 100ml, pozostalo ok.60ml, posiadam oryginalny kartonik)
Stary 2008-09-10, 10:13   #54
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Np. to: (licze z kolczykami)

2. puder brazujaco-rozswietlajacy w kamienu (naturalny, hipoalergiczny) firmy WIBO (15g, z dolaczonym aplikatorem, produkt tylko raz wyprobowany)

1. pomadka Power Shine Oriflame Beauty Firmy Oriflame (1,6g, kolor Clover Haze, minimalny ubytek, uzyta 3 razy)

3.blyszczyk do ust Night Fever fimry WIBO, odcien nr 3 (naturalny, delikatny brzoskwiniowy roz, uzyty 3 razy, masa 1,8g, ubytek nawet niewidoczny)

5.konturowka do ust Luminelle firmy Yves Rocher (1,20g, kolor Naturalny (Naturel 84650), uzyta 3 razy, raz ostrzona)

1.olejek do ciala Gardenia z Polinezji firmy Yves Rocher (flakon 100ml, pozostalo ok.60ml, posiadam oryginalny kartonik)
Zgadzam sie na wszystko. Musze tylko uczciwie dodac, ze wczoraj obejrzalam dokladnie ten puder...Kupilam go wiosna w Naturze. Tam bylo tak podpisane, jak napisala:brazujaco-rozswietlajacy. To byl jedyby egzemplarz. Chodzi tylko o to, ze nie wiem, czy on faktycznie brazuje, bo rozswietla na pewno (ma taki drobny zloty pylek). Na pewno fajnie podkresla opalenizne, ale odcien ma raczej naturalny. Ja go nie uzywalam, tylko maznelam 2 razy wierzch dloni, wiec tak uczciwie mowie, ale jak Ci to nie przeszkadza, wyslij mi swoje dane prywatna wiadomoscia, to dzis po poludniu wszystko Ci wysle priorytetem.
Stary 2008-09-10, 10:13   #55
adomajka
Wtajemniczenie

Przepraszam nie wiedzialam, ze odpisalas u siebie

Kallos Placenta to bardzo dobra i fajna odzywka do wlosow suchych. Fajnie nawilza oraz dobrze sie wlosy rozczesuja.

Mam takze poza watkiem odlewke jakies francuskiej odzywki do wloskow, ktor anadaje blask wlosom. Dostalam jej bardzo duzo i moge tez sie podzielic jesli bedziesz zainteresowana i cos sie dobierze do tego

Lakier bez problemu Ci oddam
Stary 2008-09-10, 10:23   #56
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
Przepraszam nie wiedzialam, ze odpisalas u siebie

Kallos Placenta to bardzo dobra i fajna odzywka do wlosow suchych. Fajnie nawilza oraz dobrze sie wlosy rozczesuja.

Mam takze poza watkiem odlewke jakies francuskiej odzywki do wloskow, ktor anadaje blask wlosom. Dostalam jej bardzo duzo i moge tez sie podzielic jesli bedziesz zainteresowana i cos sie dobierze do tego

Lakier bez problemu Ci oddam
Dzieki, ze sie odezwalas. Fajnie, ze chcesz sie pozbyc lakieru. Na te odzywke francuska tez jestem chetna, wiec zerknij, czy cos sobie dobierzesz u mnie.
Stary 2008-09-10, 10:36   #57
demonii
BAN stały

Przekupka: 67 pkt / 100% pozyt.
GG do demonii Send a message via Skype™ to demonii

cos za
olejek do ciala Gardenia z Polinezji firmy Yves Rocher
matujacy tonik 2 w 1 Sebo Specific Anti-imprefections firmy Yves Rocher (dla cery tlustej i mieszanej, pozostalo ok.45-50ml ze 150)
ziolowy balsam koloryzujacy z ekstraktem z henny HENNA COLOR firmy VENITA
demonii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-10, 10:39   #58
sleepy
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.

jestem wstepnie zainteresowana wodą morelową i zapasowymi ostrzami do venus
Stary 2008-09-10, 10:46   #59
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam sie na wszystko. Musze tylko uczciwie dodac, ze wczoraj obejrzalam dokladnie ten puder...Kupilam go wiosna w Naturze. Tam bylo tak podpisane, jak napisala:brazujaco-rozswietlajacy. To byl jedyby egzemplarz. Chodzi tylko o to, ze nie wiem, czy on faktycznie brazuje, bo rozswietla na pewno (ma taki drobny zloty pylek). Na pewno fajnie podkresla opalenizne, ale odcien ma raczej naturalny. Ja go nie uzywalam, tylko maznelam 2 razy wierzch dloni, wiec tak uczciwie mowie, ale jak Ci to nie przeszkadza, wyslij mi swoje dane prywatna wiadomoscia, to dzis po poludniu wszystko Ci wysle priorytetem.
A to jest ten puder z takim wzorkiem na górze?
A masz moze poza watkiem jakis puder brazujący albo roz?
Stary 2008-09-10, 10:52   #60
emilka*85
Raczkowanie

Cytat:
A to jest ten puder z takim wzorkiem na górze?
A masz moze poza watkiem jakis puder brazujący albo roz?
Tak, puder WIBO taki ze wzorkiem. Niestety bronzera nie mam, wlasnie wymienilam perelki Giordani Gold, a sama obecnie nie uzywam takich kosmetykow.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości