|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIE: ArtDeco, Avene ...
Hej
No więc po przejrzeniu ponownie wątku chyba dość sporo mi się spodobało![]() 3. Woda termalna Avene, 150 ml, nieotwierana 10. Mexx, Ice touch, 20 ml, EDT, tylko raz psiknięte, z pudełkiem 9. Miniatura łagodnego toniku do cery wrażliwej, Avene, 25 ml, nieotwierany Na tych trzech najbardziej by mi zależało ![]() Dalej...ale to już ewentualnie i nie koniecznie :4. 2 x Miniaturka kremu Avene, 50+, nieotwierane, 5ml 6. Miniaturka toniku z 3 kroków Clinique (2) - 15 ml - nieotwierana 8. Miniaturka mydła z 3 kroków Clinique (2) - 15 ml - nieotwierana A co Tobie podoba się w moim wątku? Może możliwa byłaby większa wymianka? Czekam na odpowiedź
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć- tutaj informacje dotyczące sukienki:
pięknie eksponująca talię, z boku ma zameczek, z delikatną podszewką, kolor biały w delikatny srebrny deseń - awangardowe kwiaty skład - 100% cotton. ramiączka skróciłam maszynowo-bo były zdecydowanie za długie jak na rozmiar XS, w razie czego można odpruć.WYMIARY:Sukienka mierzona po rozłożeniu na płasko. szerokość pod pachami - 37-38 cm długość całkowta - 115 cm długość ramiączka 14 cm pas - 34-35 cm A co jeszcze oprócz niej, bo pisałaś,że zaiteresowana jesteś kilkoma rzeczami?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba faktycznie pisałyśmy w tym samym momencie Na razie dodam Ci wymiary dwóch rzeczy a resztę dodam po południu ![]() Aha moje wymiary- biust 85, talia 64-65, pod biustem 75, długość od ramieniado talii 43cm, biodra też 85-86cm. Noszę zwykle 34(np. w H&M, Reserved) czasami 36.Jeśli chodzi o białą sukienkę, to faktycznie warto sprawdzić jej wymiarki, czarna mocno się naciąga a ta retro jest większa-tak na rozmiar 36/38 Bolerko wrzosowe 36/38 ale ja w nim chodziłam i na pewno będzie ok na 34/36. Jakoś nie chce mi się wierzyć,że będzie ok na 38,chyba że mooocno naciągnięte. stan idealny/Mierzone po rozłożeniu na płasko. szerokość pod pachami - 38 cm długość całkowta - 35 cm długość rękawa od ramienia 45 cm Sukienka Retro-ta szara/ ma tylko wyciętą metkę przy szyi/ poza tym bdb/ mierzona po rozłożeniu na płasko. szerokość pod pachami - 45 cm pas - 33cm (dzięki gumce rozciąga się do 45 cm) biodra- uniwersalne (sukienka delikatnie się rozszrza-max 57cm) długość całkowta - 98 cm |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj czekaj
![]() Jeszcze wymiary spódniczki: pas 34-35cm (ona pas u mnie ma nie w tym miejscu gdzie jest pępek-jest mi trochę biodrówką )biodra 44-45 długość - 62cm sukienka: szerokość bez rozciagania 30 cm dł 94 biodra 37 to taka bawełenka cienka-jednak to letnia sukienka, pod biustem ma taką tasiemkę (ten sam materiał) ,który zawiązuje się z tyłu Ale...ja topu żadnego nie mam Chodziło Ci o sukienkę?Sukienka retro jest śliczna,ale ostrzegam jest przeźroczysta. Ja miałam kupić do niej legginsy jasnoszare![]() P.S. 1 Czy daty ważności kosmetyków są ok? Na pewno załakomiłam się na Mexx (mogłabym wymienić mexx za sukienkę) i kosmetyki avene(zwłaszcza woda termalna i mały tonik) ten kostium też mi chodzi po głowieTak naprawdę sklonna jestem oddać wszystko. Napisz mi jeszcze proszę jak widziałabyś wymianę i (jeśli możesz) czy na pewno chcesz sukienkę retro i bolerko (bo muszę je wycofać z innych portali, sukienkę już wycofałam z aukcji )
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-10-16 o 19:14 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Moja propozycja jest taka
sukienka Reserved biała - za mexx bolerko- za wodę avene 150ml spódniczka czarna top shop - za miniaturkę toniku + próbki kremu avene 50+ (albo chociaz jedna próbka kremu) a sukienkę czarną i sukienka Retro mogę wymienić za kostium kąpielowy i próbeczkę Lolita Lempicka sukienka retro jest moim zdaniem przeźroczysta i bez getrów lub halki raczej nie wyjdziesz w niej - dlatego przy takiej sporej wymiance nie będę wybredna (chociaż troszkę mi jej szkoda, bo mam do niej słabość )P.S. A mogę tak nieskromnie spytać jaki nosisz rozmiar miseczki?
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-10-16 o 20:26 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
To może ten zielony komplet biżuterii sztucznej i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1221915560 ???
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
No to dwie bluzeczki Reserved lecą do Ciebie a do mnie zielony komplecik i ten puder
![]() A odpowiada Ci wysłanie w poniedziałek? Bo w tym tygodniu już chyba nie bardzo...? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
"
"sukienka Reserved biała - za mexx bolerko- za wodę avene 150ml spódniczka czarna top shop - za miniaturkę toniku + próbki kremu avene 50+ (albo chociaz jedna próbka kremu) a sukienkę czarną i sukienka Retro mogę wymienić za kostium kąpielowy i próbeczkę Lolita Lempicka" Wedlug mnie taka wymianka jest troche niesprawiedliwa dla Ciebie. Jesli wiec pozwolisz chetnie dodalabym Ci jeszcze probki clinique, o ktorych wczesniej wspomnialas. Miniaturki kremu Avene napewno dostaniesz dwie. A moze masz tez ochote na zel Vichy z mojego watku? Bez problemu tez moge go dolozyc ![]() Jesli zal Ci sukienki retro to tez sie jeszcze zastanow ![]() Aha, mam tez polowe toniku LRP Hydraphase (takiego pelnowymiarowego). Z pewnoscia nie bede go uzywac (jakos ZMECZYLAM te polowe), moze lubisz? P.S. Nosisz rozmiar butow jak moja Mama (ja zreszta tez niewiele wieksze), tez masz takie problemy z zakupami? "Ten tonik Hydraphase bardzo lubię, więc jesli nie potrzebujesz go, to ja chętnie go przygarnę A co do butów, to nawet mi nie mów Jestem zawsze zła kiedy muszę coś kupić. Na co dzień zwykle wchodzą w grę dziecięce sklepy. Ostatnio miałam ślub a moje buty ślubne to znalezione w prima modzie peep toe 35 oklejone żelowymi wkładkami na podeszwie, przy pietach i przy palcach,aby nie zleciały mi ze stopy Sukienkę retro mogę oddać To napisz mi ostatecznie co za co (bo zakręcona jestem już) i PW z adresikiem
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za wodę Avene, podkład Collistar
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Już bez vichy
Nie zdążę zużyć![]() Sukienka retro też idzie do Ciebie ![]() Ok. czekam na Twoje namiary na PW. Ja już piszę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

No więc po przejrzeniu ponownie wątku chyba dość sporo mi się spodobało
:

Noszę zwykle 34(np. w H&M, Reserved) czasami 36.
Chodziło Ci o sukienkę?