![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Anglomania,Kenzo,Avon,Die sel,Mac etc
muciu oto moje skarby, moge oddac po kilka kamyków
howlitow turkusow (bardziej beczułkowate w kształcie niż na zdjęciu) szmaragdow nilu lawy wulkanicznej szpilki do kolczykow zakonczone zielonymi kryształkami4 korale matowe 4 czapeczki posrebrzane do nakładania na kolczyki 2 piekne perły grafitowe duze po 0k1cm(ciut jaśniejsze niż na zdjęciu) i dwie mniejsze szare i lekkim odcieniemseledynu - bardzo oryginalne 0,7cm oczywiscie wszystkie kamienie sa naturalne nie plastikowe czy podrabiane zdjeca zeskanowane z netu ze strony z ktorej kupuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
mase perłową w kolorze brązowo-złotym
3 kostki wrzosowe szkła weneckiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Z moich zbiorów do biżuterii nic nie oddaję, masz ogromny wątek i na pewno wybrałabym kilka rzeczy, ale jeśli w wątkach u mnie nic ci sie nie podoba to z Twojej listy niestety nic nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Interesuje mnie: 10.Davidoff cool wather z 30ml jak na foto ok 20ml
Chciałabym się zapytać kiedy go kupiłaś ? Mam nadzieje że są oryginalne ![]() I za jakie produkty które wybrałaś z mojej listy byłabyś zainteresowana http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281803 Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2008-09-28 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Indian Summer
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279927 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
mucia18 jestem zainteresowana wymiana ale mam małe małe ale
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
U mnie aktualne już tylko:
# PANTENE PRO-V Red Expressions szampon 200 ml NOWY # PANTENE PRO-V Red Expressions odżywka 200 ml NOWA # L'OREAL Glam Shine błyszczyk kolor 104 Amethyst Moon 6ml użyty raz w celu wypróbowania # ORIFLAME żel pod prysznic z limonką i imbirem 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z ekstraktem z moreli i białej herbaty 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z odżywczym orzechem makadamia i wiciokrzewem 200 ml NOWY # ERIS Under Twenty maseczka poprawiająca koloryt skóry 8ml (saszetka) NOWA # ERIS Under Twenty maseczka głęboko nawilżająca 8ml (saszetka) NOWA # GARNIER Czysta Skóra maseczka rozgrzewająca 6ml (saszetka) NOWA # ORIFLAME uniwersalny krem pielęgnacyjny 15ml NOWY Mnie interesuje:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
mucia18 zgadzam się na wymiane
![]() Szkoda tylko że wcześniej nie wrzuciłam nowych kosmetyków bo dziś przed 14:00 Tż wysłał paczuszke dla Ciebie i mogłabyś wszystko razem dostać. No trudno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
juz nie chodzi mi o sama wartosc bo wiem ze te perfumy sa wiecej warte ale to ze jak sie wszytskiego totalnie pozbede to znowu tworzac cos zabraknie mi kilku koralikow...
hm ostatecznie za lbd mogłabym oddac duze agaty, koral zielony słupki, koral grafitowy cienka sieczka, onyx, turkusy spłaszczone, millefiori i czesc lawy takiej i takiej po 10 cm?
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
mucia wiec co z wymiana ? Bo mam chetna osobe na:
L'OREAL Glam Shine błyszczyk kolor 104 Amethyst Moon 6ml użyty raz w celu wypróbowania FARMONA masło do ciała karmel & cynamon 300 ml (otwarty, bez wierzchniego sreberka) Tak naprawde najbardziej zależy mi na: vitality by livv botanics 50ml (w najnowszym katalogu kosztuje 45 zł) no i te świeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Czyli mam rozumieć że za:
# PANTENE PRO-V Red Expressions odżywka 200 ml NOWA # ORIFLAME żel pod prysznic z limonką i imbirem 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z ekstraktem z moreli i białej herbaty 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z odżywczym orzechem makadamia i wiciokrzewem 200 ml NOWY # ERIS Under Twenty maseczka poprawiająca koloryt skóry 8ml (saszetka) NOWA # ERIS Under Twenty maseczka głęboko nawilżająca 8ml (saszetka) NOWA # GARNIER Czysta Skóra maseczka rozgrzewająca 6ml (saszetka) NOWA # ORIFLAME uniwersalny krem pielęgnacyjny 15ml NOWY # EVELIVE Finish Show podkład 3w1 (każdy rodzaj cery) kolor natural 2ml # ASTOR 3-D podkład o konsystencji musu kolor 300 1.5ml x4 # CLINIQUE Perfectly Real Makeup (każdy rodzaj cery ) Shade 24 1.5ml # ESTEE LAUDER podkład Double Wear Light SPF10 1.5ml Jeśli tak to zgadzam się na wymiane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Muciu, za cienie Chanel chętnie przyjęłabym:
- Anew clinical serum do błyskwicznego liftingu twarzy - Anew Ultimate Luksusowy krem naprawczy na noc - YR Fraise poj. 90/100 ml? Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jaka jest data ważnosci cieni L'orealkolor 153 metal plum? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
może znalazłabyś coś u mnie za Anglomanię?
![]()
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
CIEŃ CLARINS 1. 01 Vibrant Violet 12.Błyszczyk do ust w kompakcie kolor iced pink 3.Aner rejuvenate kompleksowy system pielegnacji okolic oczu Co byś za to chciała ostatecznie???
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
za to chcialabym
krem antycellulitowy z Avonu i perfumy Avon Celebre (o ile wszystko jest cale nieuzywane i nieprzeterminowane) ![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
oddam cały wątek za perfum Little Black dress, Pur Blanca (ale tylko jeśli nadaje się na prezent) celebre oraz dwa męskie perfumy z Avonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
12.Incanto Dream Salvatore Ferragamo pozostało 90ml - jedynie to Jak nie dostane lepszej propozycji to moge sie wymienic
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
Interesuje mnie jeszcze:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj.
![]() Wlasciwie to niczego od Ciebie nie potrzebuje "na gwalt" ![]() - bransoletka srebrna i kolczyki z koronka AVONu - serum oriflame do wlosow na goraco (czy to jest to kokosowe? ![]() - little black dress i flower by cynthia, ale raczej nie cale, a odlewki, jednak nie wiem, czy "rozlewalabys" nowe perfumy ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Moze cos u mnie za ktoras z tych rzeczy?
PODKŁAD W MUSIE IVORY Paletka 28 cieni opalizujaco-cholograficznych miss rose ubytek mneijszy niz 10% SPRÓBOWANY TYLKO TUSZ GRANATOWY ASTOR VOLUMETRIX Tusz do rzes Boujoris pump volume czarny,świeży uzyty 2 razy.dodatkowa mam do niego malutkie tusze do malowania koncówek rzes
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.