|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Paleta Lancome,Kenneth Cole Black ,Eternity summer
Cytat:
. Ale moge poszukac zdjecia z sieci, jesli chodzi Ci o zobaczenie koloru. Ubytek w mojej jest niezauwazalny (ma tylko minimalna ryske na jednym z kwadracikow od przejechania paznokciem), kartonik w stanie idealnym |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Strasznie Cię przepraszam,ale nie zauważyłam,że mam już wpis na drugiej stronie i myślałam ,że zrezygnowałaś,więc wystawiłam paletkę na allegro i teraz się wacham co zrobić. Balsamu masz 50 ml,a więc czy mogłabyś mi jeszcze dorzucić róż Clinique ,tą limitowankę?
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Black Kenneth Cole
![]() - Cool Water Happy Summer, 95/100ml, limitowanka z teczowym flakoniku, jest kartonik - Happy to be Clinique, 47/50ml - Nina Ricci L'air du temps, 75/100ml, limitowanka w teczowym flakonie - Portfolio Perry Ellis, 47/50ml, bardzo trudno dostepny, oryginalny, slodko-kwiatowy zapach nieosiagalny w PL - Comma! edt, 25/30ml, przepiekny zielony groszek ![]() - Euphoria CK, 97/100ml, tester bez korka - Splendor EA, 70/75ml, chyba jest kartonik, poluzowany korek |
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję Ci Lalesia za propozycję,ale w większości mam już zapachy z Twojego wątku,chyba ,że masz coś ciekawego poza nim?
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Coco Chanel Mademoiselle 50 ml bez kilku psików,1000% oryginał!
O mamo !!!! Bardzo bym chciała , moze coś znajdziesz - oddam duzo bez wahania |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
hej moze chcialabys lolite lempicka edp ,mam jej 95 ml ,za coco,mam tez 45 ml HYpnose Lancome 45 ml
Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2008-11-01 o 14:13 |
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
black cashmere, l'or,narcizo R for her,nu edp, chanel chance...:a najbardziej paletkę lancome magic voyagerD
Edytowane przez Asienka 333 Czas edycji: 2008-11-01 o 15:19 |
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za Echo Davidoff ? Oddam wiele
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
hej .. ja w kolejce po coco chanel:
na wymiane mam paletke z serii podróżniczej =travel collection marki - Chanel - sa 4 cienie, blyszczyki i roze na policzk - razem z etui, puedlkiem i instrukcja makijazu - zestaw podkladow mineralnych razem z pedzlami - Bare Escentuals z sephory paletka -Lancaster Sunlight Palette, wersja dla jansolicych podklad parure Guerlain - kompakcie - beige pargait 03 tester slicznego cienia Geurlain - rayon pourpre 62 mini mascara estee lauder z perfum: Hypnose 75ml, Flowerbomb edp- ponad centymetr od dna butelki 50ml, do pierwszej "kostki" tej bombki.. na pewno na jakis czas starczy. ewenutalnie moge oddac Shiseido feminite du bois, 50 ml z czego pewnie jest okolo 30ml.. neonatura cocon 50 nowa, zapakowana jeszcze we folie sporo miniatur perfum (nie probek) Meteoryty 01 mythic roz geuerlain w musie podklad w kompacie H Rubinstein Puder Lancaster razem z zapasem - kolor naturalnego bezu - do wszystich kosmetykow mam pudelka, czasem paragony. jak bedzie mozliwa jakas sensowna wymiana to wstawie fotki...pozdrowki
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2008-11-01 o 22:28 |
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Z perfum na wyminaę tylko to co w wątku
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Interesowałaby mnie paletka Chanel,Hypnose,neonatura i meteoryty -mythic ,
możesz wstawić fotki palety ,hypnose i meteorytów? Cytat:
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Ok, wstawie zaraz fotki. Hypnose jest 50ml z czego brakuje paru psików, nie 75ml- sorki za niedopatrzenie, ale nie pamietalam. Wszystkie kosmetyki zakupione wlasnorecznie przeze mnie w perumeriach. Zrobilam fotki bez pudelek - ale wszystkie pudelka mam. Znalazlam moja paletke Chanel - Travel Collection Multi Use Colour Palette ( For Eye, Cheeks and Lips ) w sieci - ladniejsza fotka - generalnie jakosc chanel nie ulega watpliwosci, jestem w stanie z nia sie rozstac bo mam podobna.. a jesli Ty tez chcesz czegos 'na podróze" wiec proponuje. W instrukcji chanel jest nawet podpowiedz jak mieszac cienie i pomadki czy roze w zaleznosci od koloru oczu. Kolory są PIEKNE.
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2008-11-02 o 12:53 |
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Paletka jest faktycznie piękna,ale myślałam,że jest nowa,lub nosi minimalne ślady zużycia,ale tak nie jest,zwłaszcza błyszczyki są sporo uzyte,więc niestety paleta nie wchodzi w grę. Cytat:
Edytowane przez Asienka 333 Czas edycji: 2008-11-02 o 17:44 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#53 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
![]() czego szukasz za Coco? poza watkiem mam Code, Opium, Gucci 2,Miracle so magic
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-02 o 18:38 |
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Kici kici miau miau
|
zupelnie nie moje kolory - niesttey, nie mam
to do nastepnego |
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Asienka, ja sie przypominam - z meteorytami i hypnose, paletka - jak najbardziej MALO uzywana, jestem gotowa oddac te 3 rzeczy za Coco..
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam o Tobie,ale czekam jeszcze na decyzję jednej wizażanki,więc dam Ci znać
Edytowane przez Asienka 333 Czas edycji: 2008-11-03 o 21:37 |
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Tak, sa uzywane, ale zuzycia nie bardzo widac. Dosc sporadycznie sie nimi malowalam. Dodalam rowniez kulek beige chic i z serii winter. Jest ich o wiele wiecej niz 'normalnie"
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

. Ale moge poszukac zdjecia z sieci, jesli chodzi Ci o zobaczenie koloru. Ubytek w mojej jest niezauwazalny (ma tylko minimalna ryske na jednym z kwadracikow od przejechania paznokciem), kartonik w stanie idealnym