|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avene, Bourjois, Kadus, L'oreal i inne
Cytat:
- Nano Effect (z tej samej firmy co lotion i szampon Seboradin) maski do wlosow, Intensywna kuracja nanotechnologiczna. mam 2 maski po 10ml- jedna regenerujaca, druga przeciwko wypadaniu. Jedynie te rzeczy mnie zainteresowały. A te 30-40% to z ilu ml? A mnie interesują: Garnier żel antycellultowy przeciw gromadzeniu się wody, raz użyty, mam kartonik lub 3. Lolita Lempicka edt 5 ml Witaj ![]() Plany weekendowe wzięły w łeb, dlatego miałam okazję pokrążyc w centrum już dziś. Pędzel - zdecydowanie za mały, szukam takiego wielgaśnego ![]() A żel aquoliny podoba mi się, ale nie powalił mnie na łopatki - także musiałabym się zastanowic ![]() Ale na peeling kawowy i resztę korekt. pod oczy jestem bardzo chętna Cytat:
|
||
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Może balsamik tbs mandarynkowy? Albo 2 sztyfty lotta luv (mam original i watę cukrową, oba nowe, raz maźnięte na dłoni)?
Chyba, że masz inne propozycje? ![]() (oczywiście mówię póki co o samym peelingu kawowym i korektorze na wypróbowanie) |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Ups, faktycznie zapomnialam. ^^' Poczatkowa pojemnosc tej odzywki to 250ml.
A cos w watku znalazlas?
|
|
|
#36 |
|
Kici kici miau miau
|
sloniku moze teraz cos znajdziesz za Poeme?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
A jeśli mogę pokusić - czym mogłabyś być zainteresowana za ten myjoł
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ESPRIT, Esprit HORIZON man, żel do mycia ciała, 75ml, NOWY tylko kurcze nie za bardzo mam pomysł za co mogłybyśmy się wymienic? ![]() ![]() Oki, już skrobię ![]() Wiesz co - sama nie wiem za czym mogę się rozglądac - bo większośc Twoich kosmetyków przeważa wartośc miniatury ![]() Cytat:
Mhmmmm... ![]() ![]() Nie mam obecnie takich najpilniejszych wymagań, także może mnie zainteresowac coś z wishlisty - albo i nawet coś spoza - sama nie wiem co. Wybacz ten brak precyzji, ale wiesz jak to z kobietami.. ![]() (bardzo mi służy ten puder brązujący hauschka od Ciebie )
|
||
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo sie ciesze ze hauschka Ci służy. Słodkich snów |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Kici kici miau miau
|
jesli dalej szukasz toniku, to moge ci oddac troche mniej niz polowe toniku Effaclar
![]() moge tez dolozyc probki 3 krokow Clinique
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Który pędzel sephory? ten xl? Cytat:
Także byłabym chętna
|
||
|
|
|
|
#44 |
|
Kici kici miau miau
|
o fajnie
to prosze o adres ![]() a mam jeszcze pytanie: moze daloby sie sie dolozyc probke Insolence?
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Kici kici miau miau
|
wyslalam pw
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za puder brązujący L'oreal?
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem słoniku ^^
ale wypiszę Ci orientacyjnie ceny kosmetyków, które spodobały Ci się u mnie: - esprit horizon zel męski: 16-18zł - golarka: 6zł - maski do włosów Nano- 2,5zł/szt. - Aussie odżywka (to co zostało) 7-8zł Cos przeoczyłam?
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie?
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Aha
To niestety podziękuję, właśnie dziś nabyłam pędzel do pudru ![]() 4. John Frieda sheer blonde, blonde hair repair pflege do wszystkich odcieni blondu, saszetka 25 ml. effaclar łagodny żel oczyszczający - Thicker fuller hair thickening serum 8 ml To mnie zainteresowało, ale chyba troszkę za mało ![]() Cytat:
![]() Z golarki również, bo mogę dostac taniej. Zostaje odżywka i maski do włosów - a to chyba trochę za mało na wymiankę. niestety nic |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
No tak, troche malo.
![]() W takim razie pozdrawiam!
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Również pozdrawiam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
2.Błyszczyk Vinyl Gloss,Rimmel,cały
6.Nowiutki tusz do rzęs Rimmel Volume Flash To mnie zainteresowało, ale to zależy co Tobie się u mnie spodobało
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Wella Shock Waves - Superskręt - Wosk wykończony lok - zostało trochę więcej niż ¾ Oriflame - spray ochronny do włosów na lato - pięknie pachnie! ++ Yves Rocher – Chusteczki do demakijaży Pure Calmille – 20 sztuk, nowe ++ Smacker - lip frosting, buttercream, ubytek trochę mniejszy niż 50% Błyszczyk do ust waniliowy wet’n’wild w słoiczku 9g, zużycie niecałe 5%, Clarins - 5 ml - Łagodny peeling myjący do twarzy do każdego rodzaju cery - Lancome - Color Ideal - podkład nr 03 bodajże -LRP Effaclar A.I. – 2 ml -Avene Cleanance K –krem mini produkt w kartoniku, 5 ml, nowy -Avene Cleanance – Krem matujący do skóry tłustej, j.w. - Avene - skin recovery cream 5 ml F1120 - L’oreal Deamq Expert – Mleczko z tonikiem – demakijaż 2 w 1 – 7 ml mam próbki mary cohr (dużo), nivea visage żel to twarzy+krem i może coś bym jeszcze znalazła jeśli by Cię te próbki zainteresowały- pisz do mnie, bo nie są wystawione do wątku, a mogę ci przesłać zdjęcia i opisy
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Wyszukasz cos u mnie za:++ Avene – Cleanance – Żel do mycia twarzy – zostało koło 80 % z 250 ml + Chantal ProSalon – Intenso – Maska intensywnie nawilżająca włosy – połowa z 200 g Zapraszam, zajrzyj ![]() |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety tym razem nic nie wyszperałam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

)