|
|
#31 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Truth pójdzie do Lalesia, o ile się nie rozmysli Cytat:
Kusi mnie Hermes, ale nie sądzę by była to 'równorzędna' wymiana dla Ciebie ![]() Cytat:
doczytałam, że masz sporo próbek niszowych zapachów Może masz próbkę Serge Lutensa Fleurs d'Oranger ? jedną jedyną malusią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mogę jeszcze coś dorzucić, np kolejne dwie próbki Smoka, czy jakąś odlewkę (Amor Amor, Baby Doll, Lolita Lempicka, Del Pozo In White, Pour Elle P. Rabane, L'Eau D'Issey) tyklko jeszcze nie wiem, do czego ją zrobię
|
||||||||
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, perfumy :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
kochana chciałabym te próbki ale slonika niekatualny..znajdziesz cos innego?
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Max Factor, Kohl Pencil Eyliner (kredka), dołączana w ramach promocji do tuszu 2000Calorii, nowa, nie używam czarnej kredki
SP. Właściwie to posiadam je w ilości sztuk dwóch (dwukrotny zakup tuszu), ta druga była parę razy używana, kiedy wydawało mi się jeszcze, że nauczę się robić kreski na powiekach ![]() 9. Calvin Klein, Contradiction for Women EDP (??? jeszcze to sprawdzę), 30 ml, kupione w SP; zużycie minimalne, kolejny 'trafiony' spontan Kupiony wiosną tego roku.glinka nowa zaplombowana 100g |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Może wypatrzysz coś u mnie za Lucidity?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
czy zechciałabyś pradę irysową 20ml z 50ml za sypany puder Estee Lauder
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
delikatny połysk, dziewczyny pisały o efekcie 'tafli wody' no moim zdaniem, opinia trochę przesadzona, ale może to kwestia koloru skóry /ja mam raczej jasną/. Mozna nim też rozświetlić łuki brwiowe itp Drobinki sa bardzo drobniutkie, nie do wyodrębnienia - taki migoczacy pył. Co do koloru - jest rzeczywiście platynowy, inaczej bym go nie określiła ![]() Princeska69 - niestety, nic ![]() Cytat:
Flawness Feline: /wszystkie jasne, albo bardzo jasne/ - 2 - Frisky Sphynx - 2 - Frisky Chartreux - 1 - Sleek Mau - 1 - Sleek Chartreux - 1 - Sleek Sphynx - 1 - Sleek Himalayan - 0 - Inquisitive Mau - 0 - Inquisitive Ocicat Blush: - Infatuation /koralowy/ - Fantasies /yy trudny do opisania kolor, bardzo jasny różowo-koralowy?/ Wildcats: - Bay Cat /niebieski/ Primp&Preen: - Premiere Pluss Primer Combo - Top Cat Finish/Setting Powder nie sa pakwoane jak Lumiere, w słoiczki, tylko w saszetki. Zresztą widac na fotce. Mam w domu również parę próbek z Lumiere, ale musiałabym sprawdzić kolory. A co w zamian: - podklad Chanel Double Perfection Fluide - kolor 20 Clair (ubytek ok 15%), chyba mam jeszcze kartonik - baaardzo interesowałaby mnie odlewka tego podkładu, ewentualnie poszukaj czegoś u mnie w zamian za całość? ![]() Cytat:
mogę dorzucić jakiś drobiazg, np zafoliowaną próbkę Verry Irresistible, próbki kremów Avene czy coś w tym stylu ; plącze mi się całkiem sporo róznych próbek po domu/niestety, nic ![]() w ogóle nie znam tego zapachu, możesz podac jakiś link? ewentualnie do czego jest podobna? poważnie? To jak? Bo ja baaaardzo chętna
|
|||
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Soso za probki Smoka mam jeszcze inną urocza miniaturkę Kenzo (nawet dwie) Kenzo L'ete i Kenzo chyba limitowane flakon z kwiatem jako zakrętką-bogaty, zmysłowy piekny zapach
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
a rozumiem. jakby wymianka się nie udala jestem druga chętna.Ja tez mogę Cię pokusić
mam dwa kofrety nowe Datura Noir
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nadal chcesz ode mnie Joop? Bo ja nadal na Truth jestem bardzo chetna
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz jak trafilas
a ile probeczek wchodziloby w gre? ja mam próbeczke kupioną na LuckyScent, nie wiem ile to ml, ale pewnie 1-1,5ml. moze jeszcze czegos szukasz?
|
|
|
|
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuć mi adres na priva, to Ci wyślę, postaram się jutro, mam pocztę po drodze, powinno się udać Cytat:
Nic więcej nie wpadło mi w oko
|
||
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
to moze mój Lutens za dwa Smoki? pasowaloby Ci?jesli tak to prosze PW z adresem
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
ceruti image
rimmel puderek prosze odp u mnie:-*
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
soso, slicznie Ci dziekuje za opis PI. wszystko byloby pieknie gdyby nie ta platyna
na zdjeciah wszedzie wydawal mi sie ten rozswietlacz troche zlotawy. i mialam nadzieje ze pomimo swojej nazwy jest jednak w cieplejszym odcieniu. w platynie nie bedzie mi do twarzy. mimo sporej pokusy musze podziekowac
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Yoona, Lalesia dziękuję za adresy, dziś, najdalej jutro rano, pójdą paczuszki
Cytat:
![]() Cytat:
nawet wolę, żeby go wziął ktoś, kto wie jaki toto daje efekt Ja się mocno napaliłam, kupiłam i zonk. Owszem, efekt jest ładny, ale podobne uzyskuję mnóstwem innych rozświetlaczy ![]() niestety nic
|
||
|
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tyle, że unikam jak ognia wymian na rozmaite odlewki. Nic innego Ci w oko nie wpadlo?Pomysle jeszcze ewentualnie nad EL PI (nie wiem jaki daje efekt, spróbuje znalezc fotki w sieci) |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
DKNY Be Delicius (bez pudełka)30 ml (buteleczka, nie jabłuszko), pozostało ponad 3/4 pojemności, za Contradiction?
![]() |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

nie wiem jak inaczej to określić, opakowanie jest nieprzezroczyste niestety.

Zużycie będzie widoczne na zdjęciu. Tegoroczny zakup, bodajże z lipca.
mogę jeszcze coś dorzucić, np kolejne dwie próbki Smoka, czy jakąś odlewkę (Amor Amor, Baby Doll, Lolita Lempicka, Del Pozo In White, Pour Elle P. Rabane, L'Eau D'Issey) tyklko jeszcze nie wiem, do czego ją zrobię

poważnie? To jak?