![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak sil...:(
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlaczego uwazasz,ze owinal mnie wokol palca?;>ja mysle,ze nie.Poprostu boje sie panicznie samotnosci,i dzieje sie jak dzieje ![]() Dzis jak bylam na wykladach to dopiero o 19 odezwal sie i napisal,ze byl u kolezanki i tak sobie posiedzial i niedawno wrocil :| Wiec napisalam,ze ciekawe ze nagle kolezanki ma :|a on ze stara znajoma z podworka i po co pytam w ogole..juz nie odp.. Ale wlasnie napisal na gadu.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Strach przed samotnościa to jedno ale zastanów sie czy chcesz tkwic w takim dziwnym związku - ty mdlejesz a on pisze Ci acha ??
rozmowa na gg to dla niego urozmaicenie??? Pogadaj z nim..bo to nie jest fajne..chcesz żeby tak już zawsze było??O.o Co Twojego przemęczenia to nic innego nie powiem niz koleżanki powyżej - zadbaj o siebie..a może zmiana fryzury? koloru włosów - cos co Ci poprawi chumor i poczujesz sie pewniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Hmm wlasnie nie mam pomyslu co do zmiany fryzurki
![]() Samotnosc..jest okropna ![]() Chce byc z kims kto bedzie sie mna opiekowac,a nie na odwrot..kurde..czy ja tak duzo wymagam???Poza tym ostatnio mam wrazenie,ze to co mowie do innych,w ogole jest niczym..mowie o czyms waznym dla mnie,a oni w polowie zdania mi przerywaja i jakby nie bylo tematu,mowia o dupie maryni.. No coz..przykro.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.