|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Twój ulubiony serial to: | |||
M jak miłość |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 13,04% |
Magda M |
5 | 10,87% |
Na Wspólnej |
9 | 19,57% |
Detektywi |
3 | 6,52% |
Kryminalni |
3 | 6,52% |
W11 |
4 | 8,70% |
Ekipa |
0 | 0% |
Skazany na śmierć |
11 | 23,91% |
Plebania |
0 | 0% |
Złotopolscy |
0 | 0% |
Moda na sukces |
2 | 4,35% |
Pierwsza miłość |
8 | 17,39% |
Barwy szczęścia |
1 | 2,17% |
Miodowe Lata |
2 | 4,35% |
Kiepscy |
1 | 2,17% |
Rodzina zastępcza |
3 | 6,52% |
Zagubieni |
6 | 13,04% |
Szkoła złamanych serc |
2 | 4,35% |
Inny na TVP |
2 | 4,35% |
Inny na TVN |
4 | 8,70% |
Inny na Polsacie |
8 | 17,39% |
Inny |
13 | 28,26% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Re: nasze seriale?:)/tvp2 zamieszała w sexie :(
Ale to chyba było celowo, bo jak w gazecie patrzyłam to napisali - w nawiasie za 'Seks w Wielkim Mieście' (1) czyli odcinek pierwszy
![]()
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Re: nasze seriale?:)
DominikaS napisał(a):
> BabciaWeatherwax napisał(a): > > Aguś, nie zgadzam sie, wtedy programów było mniej, ale trafialo się o wiele więcej wartościowych, często dziś kultowych, żeby wymienić niektóre: Alternatywy 4, Dom, Stawka większa niż życie, Wojna domowa (aktualna do dziś ![]() > > > > Dobre, dobre one były ![]() A z tymi opiniami tez sie w 100% zgadzam! Wiadomo, że czesc polskich produkcji z tego okresu byla i jest kultowa. I dotyczy to nie tylko seriali - ale filmy to temat rzeka... ![]() Niestety w natloku produkcji obecnej - w pogoni za ogladalnoscia zatraca sie pewne granice dobrego smaku. A i tego specyficznego poczucia humoru brak. Do tej pory jak tylko uda mi sie trafic na Polonia 1 to ogladam Czterdziestolatka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Re: nasze seriale?:)
J jestem serialową telemaniaczką. Oglądam takie filmy jak: Klan, Złotopolscy, Na dobre i na złe, M jak miłość, Lokatorzy, Sąsiedzi, Na Wspólnej, Samo Życie. Kiedyś uwielbiałam seriale wenezuelskie, ale na szczęscie mi przeszło. Wszystkie te seriale oglądam z mężem i córką. Na początku oglądałam Świętą wojnę, ale teraz to strasznie głupi film.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ulubione seriale
macie drogie Wizażanki swoje ulubione seriale od których nic nie jest w stanie odciągnąć Was od telewizora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Re: ulubione seriale
Swego czasu "pomoc domowa"
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
"Bill Cosby Show"
"Cudowne Lata" "Przystanek Alaska" "Kochane kłopoty" "Cień anioła" "kasia i Tomek" |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
"Przyjaciele".
Lubie tez "Te cudowne lata 70-te", "Gilmore girls" i "Nianie" hehehehehe (my guilty pleasure). Dawno temu "Moda na Sukces" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedys tez "Klan" baaardoz lubilam, ale nie mieszkam w Polsce i nie mam TV Polonia, wiec nie ogladam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem maniaczką polskich seriali:
"M jak miłość" "Klan" "Lokatorzy" "Sąsiedzi" "Samo życie" "Na Wspólnej" "Miodowe lata" Kiedyś lubiłam jeszcze "Plebanię", ale denerwuje mnie nowy ksiądz i już nie oglądam. "Złotopolscy" były fajne na początku, ale teraz to totalne bzdury. Jak byłam nastolatką to uwielbiałam "Beverly Hills 90210". Czekam już na wrzesień, bo będą nowe odcinki moich seriali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
no tak.. "Pomoc domowa" "sex w wielkim miescie" ale jest za późno więc wypozyczam DVD, oczywiście "Przyjaciele"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
"Pełna chata" jest super. Szkoda, że teraz juz nie leci.
Pamiętam jeszcze taki amerykański serial o małym Murzynku. Bardzo mi się podobał. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ojej jaki świetny wątek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Martyna Jura napisał(a):
> uhh...Lucke Perry- chyba kazda nastolatka wówczas do niego wzdychała ![]() Ooooo nie, ja do dzisiaj nie rozumiem, co w nim kobitki widzialy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
M jak MIŁOŚĆ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
"Przyjaciele"
"Ally McBill" na tvn siedem leci nowy serial "Siostrzyczki"... całkiem fajniusi serial. Jedną z głównych bohaterek jest kobitka która grała w beverly hills ![]() "Kochane kłopoty" oglądałam kiedyś... bo teraz lecą już powtórki a tego bardzo nie lubie ![]() kiedyś był taki fajny serial (tytułu nie pamiętam) z takim chińczyczkiem... superowy był ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej lubię Na Wspólnej M jak miłość I Kasie i Tomek
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Jezioro Marzeń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Polecam serial "ED" - program TVN 7 godz. 18:10. Polski tytuł "nie ma sprawy" ... swoją drogą ciekawe dlaczego akurat taki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Tez kiedys ogladalam pomoc domowa (i tylko czekalam kiedy wreszcie beda razem) i jezioro marzen.
Teraz zdarza mi sie ogladac Kochane klopoty (choc denerwuja mnie niektore dialogi, ktore chyba maja byc smieszne...). Kasia i Tomek- ogladam nieregularnie... Wlasciwie to najbardziej wciagnelam sie w M jak milosc i z niecierpliowscia czekam na nowe odcinki. Ale tez zauwazylam ze scenarzysci juz nie maja co wymyslac i ciagle sie powtarzaja (np. wyjazdy mezow za granice ![]()
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Obecnie nie oglądam żadnego namiętnie, ale jak sobie obejrze od czasu do czasu "M jak Miłość" to wiem o co chodzi
![]() ![]() ![]() A z zagranicznych to pamiętam "Miasteczko Twin Peaks", ale tak tylko przez mgłę. No i niezastępieni "Przyjaciele", "Ally" i "Sex and the city" ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem maniaczką seriali, ale polubiłam "Cudowne lata" "Bill Cosby Show", "Przystanek Alaska". Lubię także oglądać stare polskie seriale, bo teraźniejsze są robione na modłę zachodnią - są takie nijakie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Dolly- a czy ten chińczyk to nie był przypadkiem ten co grał epizody w "American Pie"? (sikał z balkony, a na dole był Stiffler
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
No, żeby aż nie dało się mnie odciągnąć od TV to nie...
![]() ![]() "Przystanek Alaska" "Pan wzywał, milordzie?" (była też wersja z małą stacyjką, ta sama obsada) "Co ludzie powiedzą" "Twin Peaks" "M.A.S.H." ![]() Aktualnie podglądam "Eastenders" na BBC Prime, ale to już bardziej dla języka ![]() PS: I tak nic nie przebije "Pszczółki Mai" hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam seriale z lat 70 i 80 tych
![]() Jan Serce Daleko od szosy Biale tango O7 Zgłoś się ![]() Alternatywy Czterdziestolatka Punkt widzenia - w poniedziałek na Polonii był ostatni odcinek ![]() ![]() obecnie siedzę jak zaczarowana w soboty o godz.13.10 na kanale Polonii i ogladam serial o polskiej rodzinie żyjącej pod zaborem pruskim ![]() Jeszcze dużo ich było ale juz nie pamietam.
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
STARGATE, STARGATE i jeszcze raz STARGATE uwielbiam ten serial, mogę go oglądać o bólu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
U mnie pierwsze miejsce ma "Camera Cafe", poza tym oglądam jeszcze "Na Wspólnej"
![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
[b]Leona, "ED-a" też oglądam.Sympatyczne dosyć,wczoraj ubawił mnie odcinek z sędzią, co kręcił kołem
![]() Poza tym to Kasia i Tomek, niezmiennie! Zwłaszcza pierwsza seria ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Ja też ostatnio zaczęłam oglądać ten serial
![]() Teraz oglądam jeszcze "Boston Public", a w przeszłośći: "Beverly Hills 90210" "Przyjaciele" "Słodka dolina" "Ally" "Jezioro marzeń" "Pełna chata" "Kochane kłopoty"
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Bardzo się cieszę, oznacza to, że mniej więcej w tym samym czasie siedzimy przed telewizorem. Sex w wielkim, Przystanek Alaska (swoją drogą mogliby powtórzyć) są ok. ED-a oglądałam - dawno kiedyś tam - na Canal+, ale teraz też bardzo lubię. Pozdrawiam ED-owe dziewczyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
bialinka napisał(a):
> Ja uwielbiam seriale z lat 70 i 80 tych ![]() > O7 Zgłoś się ![]() > Alternatywy No przeciez!!!! Jakze moglam zapomniec! Aha, przed chwila sprawdzilam na necie i juz wiem, ze "Kochane klopoty" to Gilmore Girls. Matko swieta!!! ![]() Ale nic nei przebije "CSI - Crime Scene Investigation" - "Zagadki kryminalne z Las Vegas" - serial, ktory z reszta calkiem lubie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.