![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: Internetowe randki
Ja o swoich poznaniach przez internet nie będe pisać, bo akurat nie mam nastroju
![]() ![]() Natoimast moja przyjaciółka miała pewne zdarzenie związane z tym o czym w temacie. Poznała pana bardzo miło im się rozmawiało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Smoczyca napisał(a):
> myslę ze kiedys musimy zorganizować jakiś wielki zlot wszystkich wizażanek żebyśmy wszystkei mogły się zobaczyć ![]() Oo tak! ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Chyba sie z nim spotkam ale dopiero po swietach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
jejjjjjj wielki zlot wizażanek ..popieram
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Z tymi znajomościami różnie bywa. W wakacje chciałam się koniecznie z kimś z netu spotkać, więc znalazłam byle jakiego chłopaka na gg i się z nim umówiłam (teramin spotkania był za 3 dni). W tym czasie trochę gadaliśmy, i ja wyobrażałam sobie Bóg wie co. Na spotkanie przyszłam z koleżanką, a on z kolegą. Okazało się, że jest o wiele niższy niż mówił i... oględnie mówiąc, niezbyt urodziwy. Tamto spotkanie nie wypaliło, ale po jakimś miesiącu odnalazł mnie na gg i znów zaczęliśmy gadac, a teraz jest moim dobrym netowym kumplem
![]() Mam też jednego przyjaciela z drugiego końca Polski. Przyjaźnię się z nim od 2-ch lat, ale dotąd wysyłaliśmy sobie tylko zdjęcia, a niedawno zaczął mówić, że może przyjedzie do mojego miasta (bo ma tam kumpla), ale jak na razie nie wiadomo, bo mówi ze nie ma kasy, a na przenocowanie u kolegi chyba nie ma szans, bo dawno z nim nie gadał (jego też zna tylko z gg). Ale jak on w końcu do mojej małej mieściny zawita, to nie wiem czy się z nim spotkam. W końcu on jest dużo starszy (bodajże 8 lat ![]() Mówiąc krótko z tymi spotkaniami różnie bywa, po prostu zależy na kogo się trafi, brzydkich a fajnych ludzi radzę zostawić sobie na kumpli lub tylko kolegów ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Z tymi znajomościami różnie bywa. W wakacje chciałam się koniecznie z kimś z netu spotkać, więc znalazłam byle jakiego chłopaka na gg i się z nim umówiłam (teramin spotkania był za 3 dni). W tym czasie trochę gadaliśmy, i ja wyobrażałam sobie Bóg wie co. Na spotkanie przyszłam z koleżanką, a on z kolegą. Okazało się, że jest o wiele niższy niż mówił i... oględnie mówiąc, niezbyt urodziwy. Tamto spotkanie nie wypaliło, ale po jakimś miesiącu odnalazł mnie na gg i znów zaczęliśmy gadac, a teraz jest moim dobrym netowym kumplem
![]() Mam też jednego przyjaciela z drugiego końca Polski. Przyjaźnię się z nim od 2-ch lat, ale dotąd wysyłaliśmy sobie tylko zdjęcia, a niedawno zaczął mówić, że może przyjedzie do mojego miasta (bo ma tam kumpla), ale jak na razie nie wiadomo, bo mówi ze nie ma kasy, a na przenocowanie u kolegi chyba nie ma szans, bo dawno z nim nie gadał (jego też zna tylko z gg). Ale jak on w końcu do mojej małej mieściny zawita, to nie wiem czy się z nim spotkam. W końcu on jest dużo starszy (bodajże 8 lat ![]() Mówiąc krótko z tymi spotkaniami różnie bywa, po prostu zależy na kogo się trafi, brzydkich a fajnych ludzi radzę zostawić sobie na kumpli lub tylko kolegów ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Nie mogę się powstrzymać
![]() ![]() ![]() Powiem jak to zwykle u mnie sprawa wygląda, bo wydaje mi się, że całkiem inaczej niż w znakomitej większości przypadków: dla mnie życie jest przewrotne i zupełnie nieprzewidywalne, a to z tej prostej przyczyny, iż prawie zawsze związuje się z facetami, na których na samym początku znajomości nie zwróciłam w ogóle uwagi albo nawet więcej: zupełnie mi się nie podobali ![]() Potem nagle dzieje się coś( czytaj: chemia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle wszystko co z Miłością związane jest niezwykłe, nieprzewidywalne i jakby magiczne... ![]() Wielka ![]() ![]() Beza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ekhm... W internecie można poznawać człowieka, bo się z nim tylko rozmawia i wygląd fizyczny gra drugie skrzypce ? No cóż, jest to pogląd o tyle szczytny i idealistyczny, co śliski i mało prawdziwy.
Dziewczyny, nie bądźcie naiwne - za pomocą literek w mailach, czatach czy gg można się pięknie wykreować na zupełnie inną osobę i równie pięknie mydlić oczy. Nie mówię tu nawet o skrajnościach typu "stary brzuchaty pan koło pięćdziesiątki podszywa się pod piękną, młodą i biuściastą blondynkę". Mówię o tym, że bardzo często ludzie traktujący internet jako główne źródło znajomości są skrzywieni, pod tym względem, że udawanie kogoś kim nie są wchodzi im w krew. Trzeba uważać na tzw. inteligentnych wariatów, którzy potrafią być niebezpieczni... To z mojego doświadczenia, aczkolwiek może mam taką osobowość, która przyciąga świrów, którzy na odmowę reagują... w bardzo nieprzyjemny sposób. Oczywiście nie chcę tu demonizować do końca internetu, poznałam też kilka sensownych osób, ale żadna z tych znajomości jakoś nie przetrwała próby czasu. Od dłuższego czasu znajomości internetowe damsko-męskie w ogóle nie leżą w orbicie moich zainteresowań i życzę sobie, żeby tak pozostało. Jedynie na Wizażu jakoś czuję się w miarę bezpiecznie i komfortowo... ale to inny typ aktywności internetowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Ja z Olą poznaliśmy się w kawiarence internetowej - tzw. Czacie... takim starej daty, jeszcze w Javie i PHP robionym... potem były zloty, spotkania....
Daleki jestem od krytyki tej metody poznawania swojej miłości, owszem... jest warunek : rozmówca musi być szczery, więc do pierwszego spotkania nie wolno inwestować uczuć i emocji ... w necie jak w życiu - sporo blagierów.. Ale na poparcie powiem że znam kilka..naście a może już -dziesiąt udanych par internetowych, których nie ograniczała odległość ... jednak wiem po sobie i Oli (Wrocław-Ciechanów), że to wymaga odważnych decyzji - ale opłacało się ![]() Nie wieszajcie psów na randkach w Necie - bo ja jestem szczęśliwy że mam Oleńkę... z internetu.. Ti.
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
no prosze jak też to zycie potrafi płatać figle... Wiesz, że ja tez poznałam kiedys w necie kogos bbb ciekawego - cudnie nam sie gawędziło i... spotkaliśmy sie. Ten ciag dalszy był dla nas sporym zaskoczeniem - opowiem jak sie w końcu spotkamy! A'propos - kiedy to by mogło byc ??? całusy juz poświateczne , pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem jest tak, że można poznać kogoś fajnego przez net, ale nie mozna się zakochać.
![]() ![]() Niestety, ja poznałam chłopaka, który wydawał mi się ideałem, a na co dzień to taka medna jest... ![]() ![]() I nie podoba mi się nie dlatego, że nie jest najurodziwszy, tylko dlatego, że jest beznadziejny z charakteru. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Mandarynko kochana - to pewnei do mnie było
![]() wysyłam Ci mailika napisze Ci w nim co i jak, powiedz kiedy masz czas, czy np jutro albo w poniedzialek ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Gość
|
Czyli jak i widac na Twoim przykladzie, roznie sie te polowki dobieraja, a dla kazdej z nas wazne jest co innego
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
hejka! sama kiedys duzo przesiadywalam na czacie...i spotkalam sie tez pare razy z kims z neta...na ogół bylo to troche nietrafione...wiem,że niektóe dziewczyny boja sie ze nie znajda tematów do rozmowy - ja nie mialam z tym problemu,po prostu gadalismy o wszystkim i niczym nie bylo jakiejs bariery,traktowalam to z duzym dystansem,nie przejmując sie co o mnie pomysli dana osoba i chyba dobrze na tym wyhcodzilam..ale..no wlasnie..wyglad...nie powiem zeby byli brzydcy,bo tak sie nie zdarzylo,ale..hm..trudno okreslic po prostu brak tego "czegos"....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Ja na czacie poznalam mojego najlepszego przyjaciela! Nie zawiódł mnie dotychczas i zawsze jest przy mnie chociaż dzieli nas odleglość..oczywiscie spotykamy się ,na szczęście on ma taki charakter pracy ze duzo podróżuje po swiecie i po Polsce. Tak balam sie pierwszego spotkania
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
lejka napisał(a):
> Ja mam chyba jakiś spaczony gust, bo podobają mi się ci, których moje koleżanku uważają za średnich delikatnie mówiąc. ![]() ![]() ja też tak miałam Lejuś ![]()
![]() |
#46 |
Maskotka Wizaz.pl
|
>sarenka napisał(a):
> lejka napisał(a): Za mną zawsze latały te niewidzialne ;P ... słowem nikt nigdy za mną nie latał ![]() ale taki los Karakanów ![]() Ti.
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Ja swojego Kota poznałam na ircu, rozmawialiśmy prawie rok na sieci, potem się spotkaliśmy, jesteśmy ze sobą 3 lata a w sierpniu bierzemy ślub
![]() Intuicja Kobitki intuicja ![]() ![]() Życzę wytrwałości w poszukiwaniu swojej połóweczki "Szukajcie a znajdziecie- powiedział Bóg i schował" ![]() Nefretete
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.