|
|
#31 | ||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Może opracujemy jakiś gustowny model śliniaczka? Taki mhhhrrrrroczny. ![]() Cytat:
Cytat:
Po co mi pretekst? ![]() Cytat:
Toż to w ogóle nie warto się kłaść... ![]() Może wyprowadź się tymczasowo do jakiejś miłej koleżanki, która mieszka bliżej?
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez kcę Albo czaaarny w kształcie czachy, z czerwonymi piszczelami .. O! |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - współczuję
Ale rozpatrzyłabym opcję zamieszkanie u jakieś ładnej koleżanki - Sab dobrze radziJestem złaaaa. Na czole tuż nad brwią robi mi się wieeelki pryszcz. Właściwie to nie pryszcz - to prawie wrzód Jest wieeelki i wypukły i czerwony, boli jak jasny gwint. I nie żaliłabym się tu publicznie na głupią twarzową usterkę, gdyby nie fakt, że jutro wybieram się do fotografa, robić zdjęcia potrzebne do wniosku o prawo jazdy. No żesz kufa soń!!!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
No nie warto, tym bardziej, że zazwyczaj nie chodzę spać przed drugą
(a taka jedna Sabbath z pewnego forum nie kładzie się spać przed ósmą ).Cytat:
--- Edit: Madzik, ładna, nie ładna - byle dużo flaszek miała ![]() Edit2: Madzik, u mnie też jesień średniowiecza na całego
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Rany gryxiu.
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=gryx82;9349285]Edit: Madzik, ładna, nie ładna - byle dużo flaszek miała
/quote]No oczywiście Ale czemu mi ta jesień średniowiecza musi wyskakiwać dzień przed fotografem? Ughhh....... Nawet nie wiem czy będę mogła spać na prawej stronie, tak mam to wielkie. Edit - no chyba mnie krew zaleje! Teraz zauważyłam, że robi mi się coś na nosie... Nie no, poddaję się. Dwa lata miałam cerę jak pupa niemowlaka, trzeba teraz odpokutować Coś się ostro pie...y
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Jakoś dam radę...
![]() Muszę ![]() --- Edit: Madzik, tak sobie myślę... Może przewiąż się apaszką wokół czoła, wtedy zakryjesz drania Napisał i ucieka
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-10-15 o 00:10 Powód: genialna myśl... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Sz czachamy, pyszczelamy, krwawymy plamamy i hologramem przedstawiającym motylicę wątrobową, żeby było jeszcze bardziej hard. Cytat:
![]() Cytat:
W końcu pryszcz to nie jest znak szczególny. ![]() edit: Gryxiu, i apaszkę wokół nosa też.
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czym można czyścić telefon, chodzi mi dokładnie o "klapiszki" (jak to mój brat cioteczny kiedyś powiedział, a starszy on ode mnie o lat kilka) ? Może tutaj tkwi problem z okropnymi policzkami nie dającymi się podleczyć.
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stał się cud - wprawdzie to paskudztwo nie zniknęło, ale zmniejszyło swe rozmiary i trochę przyschło Da się ukryć pod makijażemTeraz dopiero zobaczyłam pomysł z apaszką i krejzi - stylizacją. Jesteście niemożliwi
|
|
|
|
#43 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot, widziałam piękną zieloną bieliznę dla Ciebie, wiem, że szukałaś swego czasu Najnowsza kolekcja Feliny, przepiękna Sama też się skusiłam na zieleń ale łączoną z różem
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba będzie ok Ten pan mi zawsze ładne zdjęcia robi
|
|
|
|
#46 | |||
|
Wiedźma
|
Coś w tym musi być.
W końcu nie jesteś jakoś chorobliwie podejrzliwy, czyż nie? ![]() Aż żal, że nic z tego nie będzie. Cytat:
Do czego Ty się ślinisz Nolu? eż do Donny Karan? Cytat:
Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że jesteśmy zupełnie pewni i realni, ale co do Gryxia, to nie sprawdzałam empirycznie. ![]() Fajnie, że już nam wypiękniałaś. Miłego uwieczniania się. ![]() Cytat:
![]() Ble! Sama się zniesmaczyłam.
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I brakuje tu jeszcze odpowiedniej ikonki, którą mam na gg- a przydałaby się w tym momencie
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Witam, u mnie 14 stopni, rano mgła.
A co do zdjęć, ja np cery idealnej nie mam, ale mój fotograf zawsze ustawia fajnie światła i wszystko ładnie wychodzi Tymeno proszę nie pisz nic o bieliźnie...błagam bo ja chyba w nałóg wpadłam. |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wybieram na grzybki w sobote
![]() kurcze mam ponad dwugodzinne okienko w srody i nie wiem co ze soba zrobic. mam blisko centrum handlowe, ale jak isc tam i nic nie wydac? jak tak co srode bede chodzic to zbankrutuje:| a jesli chodzi o bielizne...lobby biusciastych ma swoj sklep we Wrocku od niedawna. wybieram sie ale...czy 180zl za jeden dobry stanik, kiedy zarabia sie ponizej tysiaca, to normalny czy nie? |
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yoono, jak przymierzysz dobrze skrojony stanik w odpowiednim rozmiarze to gwarantuje Ci, że go już nie zdejmiesz
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwyzej bede do Ciebie na obiady jezdzic albo pod koniec miesiaca owy stanik wciągne
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(noo... do paru innych "obiektów" też, ale chwilowo Wenge wysuwa się na prowadzenie )
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Kilka dni temu Wenge mignęło mi na ebay-cena kosmiczna.
Melk-cudne foto!jak kadr z filmu.. Ja za grzybami nie przepadam,ale po lesie uwielbiam chodzić i wdychać zapach,szczególnie o tej porze roku jest niesamowity. Na ostatniej wycieczce leśnej aplikowałam Eau dM Hermes.Mój m zauważył że ma dziwne wrażenie-chodzimy po lesie a czuje wyraznie morski powiew.Ciekawy był mix;) a tu Wenge; http://cgi.ebay.pl/Very-Rare-DONNA-K...em200253061817 |
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
A szkoda.. W takim razie chyba wolę nie nawiązywać z tym zapachem znajomości, bo może się to skończyć frustracją i bankructwem
![]() Dziękuję Okoliczności były całkiem filmowe, tak
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale my mamy wtykę w Londynie
![]() Cytat:
![]() O tak, zgadzam się, piękny av
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
To zapraszam
![]() Moje bankructwo też już blisko, a lista marzeń dłuższa z dnia na dzień. Chyba skończę z testowaniem, bo niestety mam niebezpieczną tendencję do nagłych zapachowych miłości --- Ponury dzień. Ma to swoje plusy, szczególnie, jeśli o godzinie 11 można wrócić do łóżka, bo lekcji podejrzanie mało. Zaczynam doceniać uroki klasy maturalnej.
|
|
|
|
#60 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() NAWIEDZONE W razie czego służę uszydełkowaniem takich mhhhrrrocznych śliniaczków. Dostałam wczoraj zaproszenie do badania Mystery Shopper.... Z przyjemnościa zostanę zołzą na zlecenie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

Uciekłyśmy
przyłączam się do frakcji miłosników grzybów we wszelkiej jadalnej postaci
I to przynajmniej do końca kwietnia...

I brakuje tu jeszcze odpowiedniej ikonki, którą mam na gg- a przydałaby się w tym momencie
ja też