|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chanel Allure EDP, Sonia Rykiel Belle En Rykiel, Nina Ricci L'Air du temps
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chanel Allure EDP, Sonia Rykiel Belle En Rykiel, Nina Ricci L'Air du temps
Niestety już nie, zaraz naniosę odpowiednią korektę w pierwszym poście (o ile mogę)
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
W porządku
Nie dziwię się, że się tak zastanawiasz, bo to bardzo ładny zapach
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm.. mam miniaturkę Wish i nie mogę jej zmęczyć.. Dzięki za propozycję, niestety nie skorzystam, pozdrawiam
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Dorzuciłam Paco Rabbane Ultraviolet - wszelkie słodkie zapachy na wymianę mile widziane
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Paco Rabbane Ultraviolet, Sonia Rykiel Belle En Rykiel, Nina Ricci L'Air du tem
Interesuje mnie Sonia Rykiel - kilka razy psiknięta, praktycznie wygląda na nieużywaną, 74 ml zostały ;p. Czy to ten pomaranczowy sweterek? Jesli tak to znajdzie sie cos u mnie??
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Paco Rabbane Ultraviolet, Sonia Rykiel Belle En Rykiel, Nina Ricci L'Air du tem
Alphala - nie, to inny zapach - tu masz link do recenzji ze zdjęciem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16876
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
WitajZnajdziesz coś u mnie za Belle en Rykiel ? --------------------------------------------------------------- Zgodnie z umową wrzucam zdjęcia Gucci 1830, Casmir 710062 Edytowane przez trigonella Czas edycji: 2009-04-19 o 21:51 |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Dorzuciłam Escadę Sentiment 50 ml i Charlie Gold 100 ml - szukam ciepłych słodziaków
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
a może Cerruti Collection 30 ml edp ubytek trzy psiki mam kartonik za Ninę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1148841 Edytowane przez ewikonka Czas edycji: 2009-09-26 o 13:24 |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Jestem 'za'
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

Zapraszam do moich watkow.