![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub Agaty R - 23.08.2008.
Pięknie
![]() Agato - wszystkiego najlepszego ![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
dziekuje Wam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Agatko prześliczne zdjęcia! Pięknie wyszłaś!
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Skarbie pisałam już na nk, ale muszę tutaj również ogłosić swój podziw!!!
R E W E L A C J AAAAAAAAAAAAAA!!! Niejedna księżniczka zazdrościłaby Ci urody i tego pięęęęęęknego uśmiechu!!! Wyglądaliście wspaniale! Brak mi słów dosłownie... więc duży buziak 4U ![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Normalnie BAJKA
![]() Śliczna Panna Młoda przystojny Pan Młody Życzę duuuuuuużo szczęścia ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Agatko zdjęcia wyszły rewelacyjnie, prześlicznie wyglądałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() potem mąż poskladal to do kupy (i z tym byl najwiekszy problem) ale udalo sie (dopiero w piatek przed weselem ![]() Warto cos takiego zrobic bo goscie jak i rodzice byli totalnie w szoku... polowa sali sie smiala a polowa plakala ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Super pomysł z tą prezentacją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
spóźnione gratulacje
![]() Zdjecia zachwycające! ![]() Przepiękna z Ciebie kobieta...masz delikatną dziewczęcą urodę - ślicznie wygladałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Śliczne zdjęcia, a tren...
![]() Welon tez piękny. Mało welonów mi sie podoba, ale takie właśnie mogłabym mieć. Wyglądasz jak dziewczynka, tak jak już to Kodeina napisała. i piękna sala weselna. Dużo szczęścia Wam życzę. Ps. S. Slubowałyśmy w tym samym dniu, więc wierzę, ze to magiczna data ![]()
![]() |
#42 | ||
Rozeznanie
|
dzieki
![]() Cytat:
![]() jak to moj kolega powiedzial wygladalam jakbym do komuni szla... ![]() a jak mnie zobaczyl w makijazu probnym stwierdzil ze wygladam staro... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Delikatnosc bije od Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milusio ![]() Cytat:
![]() Na codzień się nie maluję a tu takie mocno oko było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z czego tata jest niby twardym czlowiekiem ktorego zadko co rusza... a tu masz... jedno wesele i faceta rozwala... nawet dzwoni czesto bo mu sie teskni ![]() Cytat:
faceci to zdecydowanie inny gatunek - wyjatkami sa nasi mezowie bez ktorych zyc sie nie da ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2008-11-19 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
jestem pod wrażeniem tych przepięknych zdjęć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Fotki z domu urocze....'
Podoba mnie sie 0808 i 838 ...a z tym ryżem niezła akcja... ![]() Śliczna para!!! Przepiękne zdjecia....żałuję, że nie miałam fotografa w domu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe zdjecia, super makijaz i tren sukni
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
dziwne,ze pan mlody na wiekszosci fotek -szczegolnie strone wstecz-nie wyglada na szczesliwego.chyba,ze ma zawsze taki wyraz twarzy.mi sie nic nie podoba.nie iwme po co niektorzy wystawiaja swoje fotki liczac na same pochwaly,a z reguly narazaja sie za plecami na rozne opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ma prawo ci sie nie podobac to bym moj dzien i to mi mial sie on podobac. A to czy ktos wpisujac sie tutaj ma inne zdanie niz pisze to lata mi to... nie potrzebuje zbednego dowartosciowania ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Heh koleżanka jest chyba przyzwyczajona do sztucznych uśmiechów gwiazd hollywoodzkich których małżeństwa rozpadają się po pół roku
![]() Mąż Agaty jest zestresowany, poddenerwowany ale szczęśliwy:0 To chyba naturalne ![]() Uważam że Agata nie musi się dowartościowywać bo jest ŚLICZNA i niejedna z nas mogłaby jej pozazdrościć urody i wrodzonego wdzięku a do tego-poczucia humoru i inteligencji. Współczuje lucky83 Twojemu mężowi-przyszłemu czy też obecnemu. Wiesz czego?? że będzie musiał swiecic radością na prawo i lewo... Ja wiem jak ja wyglądałam w piatek przed swoim ślubem-zestresowana, zmęczona wcale nie szczęśliwa. Nie dlatego że małżeństwo mnie przerażało ale dlatego że bałam się iż coś nie wyjdzie. To że mąż Agaty ma poważną mine nie świadczy że ie jest szczęśliwy- co więcej na zdjęciach widać autentyczną dumę: patrzcie oto moja żona. Zdjęcia plenerowe są piękne ![]() Poza tym nie bardzo rozumiem po co jest twój wpis... Może dlatego zeby samej czuć się dowartościowana...
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żenua do kwadratu ![]() Agacior... Tyyyyyyyy wieeeeeeeeeeeesz <lof lof> ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Nie komentuje...
Ps. przeczytajcie opis...on wiele tłumaczy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Zadomowienie
|
![]()
A tu co za bebłotka jakaś?? ...
Cytat:
Heh...skoro nic jej sie nie podoba, to z czym do wizażu...z psami?? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ahhh "nasze dziewczynki" jestem dumna, ze mam takie kuulezanki fajowskie!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
lucky83 tak się składa, że my wszystkie Panny Młode 2008 ZAWLOKŁYŚMY przerażonych mężów do ołtarza (proponuję poprzegladać więcej naszych fotek - na każdej znajdziesz zgnebionego, przerażonego i nieszczęśliwego faceta) i jesteśmy tak WYKOLEJONE, że chcemy mieć dzieci !!!!! ..... a potem ewentualnie psa ...... jak 99% naszego jakże WYKOLEJONEGO społeczeństwa ...... No i czasami umawiamy się na sabat na Łysej Górze, zlatujemy się tam na miotłach .... co niektóre bardziej nowocześniesze na odkurzaczach i odprawiamy czary (naszych facetów też zaczarowałyśmy .... nie byli wtedy sobą jak mówili przysięgę przed ołtarzem) ..... uważaj od teraz na złe uroki, czarne koty, drabiny i pękające na widok Twojego nieskazitelnego oblicza lustra ..... Ot taki WYPACZONY rocznik się trafił ten 2008 ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-02-27 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wystarczy dostrzec na zdjęciach, jak On z miłoscią się w Nią wpatrywał. Oczu nie mógł oderwać ![]() A fotki Agatko przepiękne ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1224592298 Czekoladka83 - pozostałe PM też latają, nie tylko 2008 :d ![]() ![]() Poryczałam się normalnie ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Czekoladzinko!!!
Tymi słowami pobiłaś właśnie tasiemca! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Agatko
![]() ![]() a czekoladka dała czadu ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tego co mi wiadomo i z doświadczenia też wiem, że faceci się bardziej denerwują przed i w trakcie ślubu, i nie lubieją pozować do zdjęć ![]() mój mąż np. bardzo się denerwował sesją i dopiero w połowie się rozluźnił i zaczął uśmiechać co też widać na fotkach ![]() no i brak uśmiechu nie świadczy chyba o nieszczęśliwości!! Agatko cała sesja była piękna, wyglądaliście prześlicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.