Vea i kolczyki :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-30, 10:15   #31
dagus_gd
Zakorzenienie

GG do dagus_gd
Dot.: Vea i kolczyki :)

Ostatni wrzucik podoba mi się, choć faktycznie za dużo nie widać. No i jeszcze te - super kamyk, jak się nazywa?
blog

niewędraś: 1. Joanwi 4. Kamyk 5 Glinka121 6 bila 7 10 hoe

preferencje
dagus_gd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 22:21   #32
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
Hej
mój wątek powstał trochę dziwacznie. Chcę wziąć udział w wymianie bizu między wizazystkami ale nie mogę bo jeszcze niczego tutaj nie pokazywałam. Nie dziwie się dziewczynom , że mają obawy co do udziału w zabawie takich osób jak ja które nigdy niczego tu nie zamieszczały.
Od razu uprzedzam to są prace sprzed jakiegoś czasu ( konkretnie około 6 miesięcy kiedy mój aparat wpadł do wody ). Mam nadzieję, że poczyniłam do tej pory postępy
Zakładam nowy wątek, żeby nie zaśmiecać tamtego ale również po to aby nie wysyłać dziewczynom zdjęć na PW (miałam wcześniej taki zamiar ale sadzę ,że bym się nie połapała komu wysłałam a komu nie).
Czyli podsumowując trochę z przymusu, z obawami i z wielką przyjemnością będę zamieszczać tutaj swoje prace. Z góry przepraszam za jakość zdjęć.
1sze dwie pary kolczyków i te zielone po prostu cudne!!!!!!!!!! reszta zreszta też super!!!!!!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-06, 07:17   #33
Veaa
Rozeznanie

postanowiłam troszkę odświeżyć wątek... cały czas robię bizu tylko nie udaje mi się uwiecznić tego na zdjęciach
Dlatego tez na zdjęciach poniżej znajduje się moj bizu zrobiona przeze mnie dla siebie
Naszyjniki zrobione ze zdobyczy z Agatowego Lata w Lwówku
Przepraszam za kiepsko oświetlone zdjęcia

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-06, 07:25   #34
Veaa
Rozeznanie

Na pierwszym zdjęciu komplet kolczyki i bransoletka z pięknymi, granatowymi kamieniami z Włoch ( niestety nie mam pojęcia co to za kamienie )
zdjęcie 2 - labradoryt
zdjęcie 3 - agat
Robię bardzo prostą bizu ostatnio tylko więcej z minerałów niestety nigdy nie będę umiała wywijać tak drut jak MoN1K4 (wyrazy uwielbienia dla jej prac jestem szczesliwą posiadaczką 2 par )
Teraz będe miała więcej czasu, postaram się nie zaniedbywać wątku i oczywiście Was bardzo często oglądam galerie ale żadko komentuje postaram sie nadrobić.

Stary 2010-01-06, 08:05   #35
Yori
Rozeznanie

GG do Yori

W pierwszych dwóch pracach razi mnie brak przekładek. Połączenie kolorystyczne jest ciekawe, ale bez przekładek wygląda to nieprofesjonalnie. Ot, koraliki nawrzucane na sznurek.
Zdjęcia bardzo słabe, nie widać całej pracy. Chętnie obejrzałabym i zapięcie. Czasem warto poczekać trochę z fotografowaniem i pożyczyć od kogoś aparat niż wrzucać tak niewyraźne zdjęcia. Mowy nie ma abym kupiła bransoletkę czy naszyjnik, którego nie widzę dokładnie.
Czarno-białe tło jest zdecydowanie nazbyt rozpraszające. Sugeruję robić zdjęcia na czymś bardziej jednolitym.
Dużo lepiej prezentuje się za to drugi wrzut. Szczególnie bransoletka przykuła moją uwagę ciekawym połączeniem elementów.
Niestety uwagi co do zdjęć pozostają aktualne.

Mój wątek

Edytowane przez Yori
Czas edycji: 2010-01-06 o 08:06
Yori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-06, 08:53   #36
kasia_kati
Zadomowienie

GG do kasia_kati

A ja poproszę o fotki na jakimś jednolitym tle bo na tym pstrokatym to biżu zupełnie ginie
Ogólnie przyjemna bizuteria, najbardziej wpadł mi w oko komplet z drugiego wrzutu
kasia_kati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-06, 09:55   #37
Veaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yori Pokaż wiadomość
W pierwszych dwóch pracach razi mnie brak przekładek. Połączenie kolorystyczne jest ciekawe, ale bez przekładek wygląda to nieprofesjonalnie. Ot, koraliki nawrzucane na sznurek.
Zdjęcia bardzo słabe, nie widać całej pracy. Chętnie obejrzałabym i zapięcie. Czasem warto poczekać trochę z fotografowaniem i pożyczyć od kogoś aparat niż wrzucać tak niewyraźne zdjęcia. Mowy nie ma abym kupiła bransoletkę czy naszyjnik, którego nie widzę dokładnie.
Czarno-białe tło jest zdecydowanie nazbyt rozpraszające. Sugeruję robić zdjęcia na czymś bardziej jednolitym.
Dużo lepiej prezentuje się za to drugi wrzut. Szczególnie bransoletka przykuła moją uwagę ciekawym połączeniem elementów.
Niestety uwagi co do zdjęć pozostają aktualne.
co do przekładek całkowita racja - myślę ze w najbliższym czasie zmienie i pokaże efekt

co do zdjęć - aparat mam bardzo dobry tylko jeszcze nie nauczyłam sie robic nim zdjęć makro ;/

Cytat:
Napisane przez kasia_kati Pokaż wiadomość
A ja poproszę o fotki na jakimś jednolitym tle bo na tym pstrokatym to biżu zupełnie ginie
Ogólnie przyjemna bizuteria, najbardziej wpadł mi w oko komplet z drugiego wrzutu
następnym razem bedzie na jednolitym

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości