![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vea i kolczyki :)
Cytat:
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
postanowiłam troszkę odświeżyć wątek... cały czas robię bizu tylko nie udaje mi się uwiecznić tego na zdjęciach
![]() Dlatego tez na zdjęciach poniżej znajduje się moj bizu ![]() ![]() Naszyjniki zrobione ze zdobyczy z Agatowego Lata w Lwówku Przepraszam za kiepsko oświetlone zdjęcia ![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Na pierwszym zdjęciu komplet kolczyki i bransoletka z pięknymi, granatowymi kamieniami z Włoch ( niestety nie mam pojęcia co to za kamienie )
zdjęcie 2 - labradoryt zdjęcie 3 - agat Robię bardzo prostą bizu ostatnio tylko więcej z minerałów niestety nigdy nie będę umiała wywijać tak drut jak MoN1K4 (wyrazy uwielbienia dla jej prac jestem szczesliwą posiadaczką 2 par ![]() Teraz będe miała więcej czasu, postaram się nie zaniedbywać wątku i oczywiście Was ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
W pierwszych dwóch pracach razi mnie brak przekładek. Połączenie kolorystyczne jest ciekawe, ale bez przekładek wygląda to nieprofesjonalnie. Ot, koraliki nawrzucane na sznurek.
Zdjęcia bardzo słabe, nie widać całej pracy. Chętnie obejrzałabym i zapięcie. Czasem warto poczekać trochę z fotografowaniem i pożyczyć od kogoś aparat niż wrzucać tak niewyraźne zdjęcia. Mowy nie ma abym kupiła bransoletkę czy naszyjnik, którego nie widzę dokładnie. Czarno-białe tło jest zdecydowanie nazbyt rozpraszające. Sugeruję robić zdjęcia na czymś bardziej jednolitym. Dużo lepiej prezentuje się za to drugi wrzut. Szczególnie bransoletka przykuła moją uwagę ciekawym połączeniem elementów. Niestety uwagi co do zdjęć pozostają aktualne.
A teraz, drogie dzieci, księżniczka opuszcza bajkę, otwiera zimne piwo i zapala fajkę. Mój wątek Edytowane przez Yori Czas edycji: 2010-01-06 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
A ja poproszę o fotki na jakimś jednolitym tle
![]() ![]() Ogólnie przyjemna bizuteria, najbardziej wpadł mi w oko komplet z drugiego wrzutu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
co do zdjęć - aparat mam bardzo dobry tylko jeszcze nie nauczyłam sie robic nim zdjęć makro ;/ Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.