|
|
#31 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymianka ( ; zapraszam ;*
Dokładka!
1. śliczna różowa koszula, stan : ideał. Rękawy 3/4. Długość: 46 cm. Od pachy: 30 cm. Rękawki -43, od pachy: 31 cm.- nie ma! joanna16 2. Krótka spódniczka. Idealna. Długość: 32 cm,.W pasie: 40 x 2 Dokładka 3. Bluza pomarańczowa T&T . Stan bdb. Długość całkowita : 54 cm. Szerokość: 42 cm. Długość całkowita rękawów: 60 cm, od pachy: 48 cm. 4. Czarna, Divided by H&M . Długość całkowita : 54 cm. Szerokość: 40 cm. Długość całkowita rękawów: 62 cm, od pachy: 52 cm. 5. `zalotka `śliczny błyszczyk `brokat, różne kolory `tusz do rzęs `tusz do rzęs, lovely `dwufazowy tusz do rzęs AVON
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2008-12-15 o 22:36 |
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Znajdziesz coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1224612222 ? Pozdrawiam
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Powiem tak, jeżeli nadal by cię interesowała wymianka musiałabyś troszkę poczekać, bo bluzke mam w domu a odtwarzacz przy sobie (studiuje 400 km od domu) wiec najpierw ktos musiałby wysłać bluzkę do mnie zebym mogła ją wysłąć tobie. Ewentualnie musiałabym robić dwie osobne paczuszki.
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
szer na wysokosci pach 40
dlugosc 47 szer na dole 40 ![]() jeszcze musze porownac szerokosci twoich spodenek z moimi i sie odezwe |
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Dokładka 1. Śliczny sweterek w paski! Długość całkowita : 51 cm. Szerokość: 37 cm. Długość całkowita rękawów: 58 cm, od pachy: 42 cm. 2. Żółty sweterek, oczywiście wyprasuję go jeżeli będę miała wysyłać Długość całkowita : 54 cm. Szerokość: 39 cm. Długość całkowita rękawów: 64 cm, od pachy: 48 cm. - nie ma ;]DOKŁADKA! 3. lakiery do paznokci `śliczny różowy, cały `do wzorków, z cienkim pędzelkiem. czerwony z drobinkami. 1/2, może trochę więcej `czerwony do wzorków, użyty ze 4 razy `jasno różowy, matowy, prawie cały `seledynowy, 3/4 `pomarańczowy, użyty ze 4 razy 4. Dezodorant MEL MERIO, ślicznie, słodko pachnie! mmm Uzyty kilka razy. 5.Płyt utrwalający fryzurę. Ubytek-jak na zdjęciu. Moddeling system,delia 6. Guma do włosów, shock waves, weella, maksymalne utrwalenie. Użyty kilka razy, prawie pełny. ślicznie pachnie
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2008-12-15 o 22:39 |
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic:/
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie ja w przyszłym tygodniu już będę miała bluzkę u siebie wtedy się odezwe i wyślemy paczuszki. Ok??
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
a masz coś poza wątkiem? bo strasznie mało rzeczy Ci zostało;p zobacz na mojej liscie czego szukam. pozdrawiam
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
nic
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety w wątku nic nie widzę.
Poszukuję: -generalnie wszystkiego co na jesień-zimę(sweterki,bluzeczki,s pódniczki,spodnie,rozm.38 ,M) -buciki wszelkiego rodzaju,rozm.38 -fajne torebki
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
1. Krem nawilżająco-matujący do cery trądzikowej. Pure control, na pryszce i wągry.
2. Balsam zwalczający cellulitis, modelująco-wygładzający. 3. Balsam do ciała brązujący AVON 4.Plastry SENSUAL do depilacji. 15, 5 plastrów;] 5. Płyt przeciwtrądzikowi, doskonale zasusza. Afronis. 6. Skakanka na bawełnianym sznurku, z drewnianymi rączkami- długość-3 metry
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2008-12-15 o 22:41 |
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
niestety ale na razie jeszcze zatrzymuje go dla siebie
;*
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1224611497
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
1. Spódniczka z jeasnsu. Mam do niej jeszcze szelki jeżeli ktoś byłby zainteresowany
Rozmiar M. długość: 32 cm. W pasie: 40 x2. Stan bardzo dobry, kupiłam ją w wakacje, miałam na sobie raz i raz mama ( ; Czyli ogólnie noszona mało. Stan bdb.- leci do tigereczki 2. Sportowa. długość : 29 cm, szerokość w pasie: 38 x2. Stan bdb- , bo sznureczki jak widać bez `nakrętek` . [ przepraszam,że na zdjęciu pognieciona ;] ] 3. `Puder So clear, miss sporty. Użyty 2 razy. ` Puder sypki brązujący ` cienie do powiek 4. żel do depilacji pod prysznicem, nie wiem czy znajdę łopatkę do niego, ale raczej tak... dla zainteresowanych ;p 5. żel oczyszczający, antybakteryjny. 6. Tonik odświeżająco-nawilżający. Przepraszam za jakość zdjęcia Podam dokładniejsze info dla zainteresowanych.
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2008-12-11 o 20:29 |
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
1. Różowa w kratkę ;] Sevi lux collection. Szerokość w pasie: 40cm x2, długość: 38 cm. Stan bdb- . nie ma! leci do blondevapire
2. Biała w kwiaty (; zwiewna ;] długość z przodu:46 cm, z tyłu : 52 cm. Szerokość w pasie : 37 cm x 2 , max:43 cm x2 . [ rozciąga się ] Stan bdb. 3. W romby. Szerokość w pasie:38 cm x2, długość 50 cm. Stan bdb. 4.Żel do oczyszczania twarzy, antybakteryjny, GARNIER ~przepraszam za jakość zdjęcia ~ 5.Tonik antybakteryjny, ziaja - 6.żel do depilacji miejsc wrażliwych.
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2008-12-11 o 20:29 |
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
1. Jeansy, biodrówki. Szerokość w pasie: 37 x2, długość: 97 cm. `na tyłku` : 17 cm, z tyłu 25 cm.
2. Różowe, `rybaczki` , ściągane u dołu. długość: 65 cm, szerokość w pasie: 40 x2, ale z gumką więc troszkę się rozciągają. `na tyłku` 27 cm, z przodu 22cm. Stan bdb, sznurki od ściągacza, nie są oryginalne i zielone, ale bez problemu można wyjąć i wstawić różowe. DOKŁADKA! 3.Śliczny czerwony sweterek. Wolałabym za inny sweterek,ale nie koniecznie. Długość całkowita: 63 cm , Długośc rękawów całkowita: 60 cm , rękawów od pachy: 43 cm. 4. Różowa w kratkę, mm ;] Mam ją z wymianki, okazała sie trochę za mała, ale śliczna! Noszę ją pod kamizelkę to nie widać,że trochę za mała na mnie;p i ma takie..nie wiem jak to nazwać..na rękawie... i na ściągaczu na dole.. takie białe noo ;p to nie dziura , ani plama... Na zdjęciu jest troszkę brudna..Ale wypiorę przed wymianką (; Długość całkowita: 54 cm , Długość rękawów całkowita: 61 cm , rękawów od pachy: 45 cm. 5. Śliczna biała z kapturem. Nieudany zakup, no niestety... myślałam, ze będzie ok, ale jednak nie fajnie nosic przyciasna bluzę (; Najlepiej za inną bluzę, bo bardzo mi się podoba. ZDjęcie przekłamane, jest śnieżnobiała! Długość całkowita: 52 cm , Długość rękawów całkowita: 62 cm , rękawów od pachy: 41 cm. 6. Biała w serduszka. Na zdjęciu kolor przekłamany, jest biała. Nie wiem, czy chce wymieniać,dlatego będę wybredna ;] Długość całkowita: 53 cm , Długość rękawów całkowita: 43 cm , rękawów od pachy: 62 cm.
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2008-12-26 o 22:55 |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1224787906 cos za nia? jakie wymiary?
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
1. Tunika - żółta w białe paski. długość: 59 cm. Długość rękawów: od pachy:50 cm, całkowita: 58 cm. - nie ma, leci do edithsl
2. Wiązana na szyi. Długość od pachy: 34 cm. 3. Zielony sweterek,kardigan, glaciere. Długość: 54 cm. Całkowita długość rękawów: 54, od pachy: 43 cm. Dokładka! 4.Bolerko na krótki rękaw z kwiatkami. Bardzo je lubię, nie beędzie łatwo;] Wymiary dokładne dla zainteresowanych, uniwersalny rozmiar. 5.Koszulka,moro. Typowa e.M.ka (; . Wymiary dokładne dla zainteresowanych. 6.Stanik, nowy,tylko przymierzany, nie noszony, bez metki. 44 B - nie ma !
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2008-12-10 o 10:49 |
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
1. Czarny bezrękawnik. ze srebrną nitką, dlatego światło od flesza się odbiło i tak dziwnie wyszło zdjęcie
długość:48 cm. szerokość:39cm x2.2. Szara tunika. Długość: 74cm. Długość rękawków: 25 cm. Dokładka! 2. Szarego longa nie ma ! poleciał do High heels ![]() 3. Seksi, czarna. Zdjęcie nie oddaje całego jej uroku Długość bez ramiączek: 43 cm. Gdyby któraś z Was się uparła o lepsze zdjęcia to poproszę tż`ta o rozjaśnienie w photoshopie (;4. Fioletowa z kołnierzykiem. Lubią ją, ciężko będzie ;p Długość całkowita: 52 cm , Długość rękawów całkowita: 58 cm , rękawów od pachy: 47 cm. - nie ma! leci do kaara86 5. Bolerko na długi rękaw, rozmiar uniwersalny. Wymiary dokładne dla zainteresowanych. 6. Różowo-biała, z wymianki.. nie wiem czy chce oddawać ;] Idealny stan ;p Ja mam już bez metki, zdjęcie pożyczone od Edytki Długość całkowita: 52 cm , Długość rękawów całkowita: 62 cm , rękawów od pachy: 41 cm. - nie ma
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2008-12-22 o 16:39 |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi,ale nadal nic.
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
mini bedzie big a ta ile ma w biuscie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1224788890
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
grrr, niestety spodenki na mnie beda za male, tak to jest jak sie ma kaczy tyyylek ;<<<<<
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem co za pasek..
pdooba mi sie czerowna bluzka z cekinami i ta zolta co dzisiaj wystawilas
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie znalazlam
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
tzn nie zrozumialam twojej odpowiedzi ostatniej
ja chce szarego longa u ciebie ;P
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

Uzyty kilka razy. 

Podam dokładniejsze info dla zainteresowanych.