![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lea93 wymieni - Gloria, OI, Must, HOT, trochę kolorówki. Zapraszam! (;
Witaj, jestem zainteresowana różem bourjois i rozświetlaczem Collistar. Z Twoje wish mam róże, cienie inglot i pędzelki.
Poza wątkiem w podpisie zajrzyj, proszę jeszcze TU i TU, poza tym mam jeszcze róż mineralny L'oreal rosewood i wkłady[paluszki] do palety Inglota [ciemna zieleń i granat]
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-11-02 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
* Demeter, Cinnamon Toast, pierwotnie 15 ml, nie ma pudełka, pierwotnie splash - dokręciłam atomizer i jest spray .
* Demeter, Chocolate Chip Cookie, pierwotnie 120 ml, jest pudełko * Collistar, puder rozświetlający, w kolorze nr 6 canella - oro, zużycie znikome, widoczne na zdjęciu, jest pudełko moze cos u mnie?
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Gloria - mogę zrobić odlewkę Ogródka Śródziemnomorskiego i Coco M( widzę je na Twojej liście) oraz innych zapachów,
mam też Pan Stik rozświetlający, nowy,pigmenty Mac, podklad Diora Sculpt Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2008-11-02 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Mam Brit Red od 75\100 ml a interesuje mnie OI.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
- Oriflame, Aqua Vibes - cool rose [użyty kilka razy, kupiony wiosną 2007] - Rimmel, pędzelek do cieni - Avon, pędzelek do cieni - Maybelline, Express Finish - 60 sec [użyty dwa razy] - Sephora, czarny [użyty dwa razy, kupiony wiosną 2007] - Sephora, Blush Mousse - rose ingenue [użyty kilka razy] - Stila, Rouge Pots - 06 Sweet Pea [nowy, testowany] które to na zdjęciach ![]() mogłabym zobaczyć zdjęcia inglotów i różu l'oreal? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1.CLARINS ROUGE APPEAL SZMINKI NOWOŚĆ ważne 36 miesiecy 3,5 g każda 4. 06 russet (czerwien lekko pomaranczowa ceglasta) 8.CLARINS - RETRACTABLE brow DEFINER jedna kredka WYSUWANA 03 lightest brown cherry red - nowa bez pudełka.Automatyczna kredka do brwi. Pojemność: 0,18g - standardowe 11.Tusz do rzes Boujoris pump volume czarny,świeży uzyty 2 razy.dodatkowa mam do niego malutkie tusze do malowania koncówek rzes odsypki MAC'ów, maleńkie, na spróbowanie odsypki cinema, również niewielkie NR 33 Czerń z błyszczącymi drobinkami (Rozgwieżdżone niebo) Typowo wieczorowy makijaż. Dzięki niemu Twoje spojrzenie będzie niezwykłe. NR 12 Bakłażanowy brąz Podkreśli głębię zielonych i piwnych oczu. Uniwersalny na dzień i wieczór. To od Ciebie zależy jak intensywny ma być makijaż.
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wymienię OI na Brit Red ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Jutro zrobię zdjęcia w świetle dziennym
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli chodzi o zapachy to mam sporo ale z typowymi słodziakami może być problem bo w nich nie gustuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
![]() niestety ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za to:
1.CLARINS ROUGE APPEAL SZMINKI NOWOŚĆ ważne 36 miesiecy 3,5 g każda 4. 06 russet (czerwien lekko pomaranczowa ceglasta) 8.CLARINS - RETRACTABLE brow DEFINER jedna kredka WYSUWANA 03 lightest brown cherry red - nowa bez pudełka.Automatyczna kredka do brwi. Pojemność: 0,18g - standardowe 11.Tusz do rzes Boujoris pump volume czarny,świeży uzyty 2 razy.dodatkowa mam do niego malutkie tusze do malowania koncówek rzes odsypki MAC'ów, maleńkie, na spróbowanie odsypki cinema, również niewielkie NR 33 Czerń z błyszczącymi drobinkami (Rozgwieżdżone niebo) Typowo wieczorowy makijaż. Dzięki niemu Twoje spojrzenie będzie niezwykłe. NR 12 Bakłażanowy brąz Podkreśli głębię zielonych i piwnych oczu. Uniwersalny na dzień i wieczór. To od Ciebie zależy jak intensywny ma być makijaż. chciałabym Bourjois, Blush, 15 Rose Eclat, jest pędzelek, zużycie znikome, wieczko się nie domyka z powodu ułamanego dzypelka, widoczne na zdjęciu * Demeter, Cinnamon Toast, pierwotnie 15 ml, nie ma pudełka, pierwotnie splash - dokręciłam atomizer i jest spray . * Demeter, Chocolate Chip Cookie, pierwotnie 120 ml, jest pudełko * Collistar, puder rozświetlający, w kolorze nr 6 canella - oro, zużycie znikome, widoczne na zdjęciu, jest pudełko
![]() |
#44 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
nie, dziękuję. poczytałam trochę o rzeczach, które wypatrzyłam w Twoim wątku i stwierdziłam, że prawdopodobnie nie przypadną mi do gustu
![]()
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
no to dodam jeszcze L'or, Mont Blanc Presence Intense, Cinema, En Joy, Histoire Mauboussin, czarna Coco, NR edp, Shalimar , Cristobal..
Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2008-11-02 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanów się, mi najbardziej zależy na cynamonie ps. dodałam fotkę szminki benefit http://www.wizaz.pl/forum/showthread...92#post7384692 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie?
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz u mnie cos za roz Bourjois i puder Collistar?
![]() |
#54 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myślę. Cynamon mogłabym bezproblemowo wymienić na kolorówkę, nie wiem co z pozostałymi. Domyślam się, że Cinnamon Toast to za mało. Może zainteresowałaby Cię Pina Colada Demeter albo Chocolate Chip Cookie? ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
nic niestety
![]() Niestety ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Witam, ja mam róż do policzków Mollon w kulkach, duże opakowanie, zużycie znikome. Ogólnie bardzo ładny i bardzo, bardzo trwały- niestety kolor nie dla mnie. Jest różowo-beżowy. Może zechcesz wymienic na Bourjois, i ten mus do ciała strasznie mnie kusi...
A ogólnie to co w wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288678 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcia. 1,2 - róż L'Oreal, 3-rozświetlacze, 4- róże [Sephora - słoiczek z czarną nakrętką, Stila - ostry róż], 5 - ingloty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
- Oriflame, Aqua Vibes - cool rose [użyty kilka razy, kupiony wiosną 2007] - Rimmel, pędzelek do cieni - Avon, pędzelek do cieni - Maybelline, Express Finish - 60 sec [użyty dwa razy] - Sephora, czarny [użyty dwa razy, kupiony wiosną 2007] - L'Oreal, róż w sztyfcie [dość ciemny ze złotymi drobinkami, testowany]* - Oriflame, Aqua Vibes - cool rose [użyty kilka razy, kupiony wiosną 2007] - róz mineralny L'Oreal - paletka inglotów i jeden z tych niebieskich wkładów jak proponujesz to ułożyć? Cytat:
![]() Niestety, nic mi nie wpadło w oko. ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
u mnie za
Demeter, Cinnamon Toast, pierwotnie 15 ml, nie ma pudełka, pierwotnie splash - dokręciłam atomizer i jest spray ![]() * Demeter, Chocolate Chip Cookie, pierwotnie 120 ml, jest pudełko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.