![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: najchętniej wszystko - totalny remament mojej łazienki :D
Cytat:
Szachownica daje ten sam efekt - miałam nadzieję na inny, ale jednak to raczej to samo, tylko w innej wersji. Fekkai ma postać olejku, trochę podobny w konsystencji do jedwabiu Farouka, ale raczej bardziej gęsty ![]() http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=F#DETAIL Jest bardzo wydajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
i to całkiem sporo (aż 3)
![]() Serge Lutens Un Bois Vanille flakonik 50 ml, brakuje ok. 10 ml, nie mam kartonika Scent Intense wersja parfum roll-on, użyte 2 razy, jest też kartonik, welurowy pokrowiec, pojemność 15 ml Annick Goutal Les Nuits d'Hadrien EDP kartonik, 30/50 ml co to za zapach? : woda toaletowa niemieckiego duetu Maurer+Wirtz - Free World 25 ml, brakuje 3-4 ml, zapach bardzo przypomina HC White Givenchy CSP Vanille Canelle ok. 35/50 ml, kartonik woda toaletowa Jacomo Paradox Green Woman - mini flakonik do torebki, 10 ml, ubytek ok. 1,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Gothic, a masz może porównanie Camelii z Almond Blossom, bo ten drugi odcień mam
bazylmistrz, zapachy niszowe wolałabym oddać za inne niszowce, Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2008-11-03 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za Lolitę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
rozumiem, jeśli jednak zdecydujesz się zamienić na któryś z tych, które wymieniłam, pisz - jestem otwarta na wszelkie propozycje dotyczące ew. wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Zajrzyj do mnie - może tym razem wypatrzysz coś dla Siebie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
tzn, interesujące mnie zapachy to wyłącznie te 3 (oprócz YR oczywiście
![]() ![]() ja również, dlatego przemyśl sobie wszystko dobrze i zrób jak uważasz, że będzie dla Ciebie najlepiej, do niczego nie namawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MAC pojedynczy cień z serii VELUXE PEARL w odcieniu Rose Blanc 1,5 g, 2 razy użyty, kartonik
MAC pojedynczy cień z serii FROST w odcieniu Spring Up 1,5 g, 2 razy użyty, kartonik ień Cinique colour surge soft shimmer w odcieniu 285 Toasted Almond, 2,2 g, raz użyty, kartonik cos u mnuie>??
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Almonda nigdy nie miałam i nie macałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
S. Sssss. SSSSS.
|
chetnie bym przygarnęła Vanille Cannelle. Byłaby mozliwosc wymiany na cos nie niszowego alo jakieś odlewki?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
pianka do włosów Biosilk Farouk Silk Mousse: pH 5,0 kremowa pianka ze skoncentrowanym jedwabiem . średnio usztywniająca, maksymalnie zwiększa objętość włosów . czyni włosy podatnymi na stylizację. bez alkoholu- nie wysusza włosów. pojemność 350 g, użyta 4 razy
SCHWARZKOPF OSIS SPARKLER nabłyszczacz w sprayu, pojemność 250 ml, użyty kilka razy, ubytek niewielki COLLISTAR szampon dodający objętości do włosów osłabionych i cienkich pojemność 250 ml, zostało ok. 60 % Frederic Fekkai Full Volume odżywka nadająca objętość, zostało ok. 40% z 200 ml, bardzo dobra, ale znudziła mi się i chcę odpocząć od niej coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
bazylmistrz, to ja Cię rzeczywiście nie zrozumiałam, w takim razie wycofuję się z wymiany,
mucia18 - znalazłam krem Avon Anew Alternative spróbuję zatem na wątku CLinique dopytać dziewczyny o te 2 odcienie, jak mi pomogą, dam znać Cytat:
![]() milkawroc; cashmeree - niestety nic nie znalazłam Sabbath testowałam znowu VO ale nie umiem się zdecydować ![]() ![]() mirra jednak nie zdecyduję się na SC, leżałyby pewnie jak poprzednie, a ja mam zdecydowanie za dużo nieużywanych kosmetyków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic innego nie wpadlo Ci juz w oko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
błyszczyk LipFusion Collagen Lip Plump Color Shine - Clear 8.22g, kartonik
tusz do rzęs Givenchy Phenomen'eyes czarny, kartonik , ulotka kupiony wczoraj w perfumerii przez mojego męża - raz przetestowany, niestety nie umiem się nim posługiwać tylko za coś niezbędnego chyba juz bylam w Twoim watku jednak ponawiam propyzcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Najbardziej interesuje mnie błyszczyk i krem. ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
w porzadku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Witam, jestem zainteresowana:Suplement diety Oli-Femin Puritans Pride - opakowanie 50 kapsułek, zjadłam 4, albo 5 kapsułek, kartonik, ważny do 31.05.2010 r., w zeszłym tygodniu kupiony w aptece
moze cos u mnie?
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
witam
interesuje mnie nast. rzecz: puder sypki Shu Uemura, kartonik, używany, odcień transparentny, waga 20 g, ubytek może 10-15 % może coś u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280069 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Sabbath, co byś widziała dla siebie za Rhubarb, bo może jednak pokusiłabym się o niego na przyszłe lato ?
Cytat:
Cytat:
![]() niestety, z tego co zostało, nic dla siebie nie widzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
niestety wszystko, co byłoby dla mnie interesujące, ma juz nowe właścicielki
![]() no trudno, mam natomiast pytanie odnośnie tego pudru shu uemura: sporo sie naczytałam dobrych opinii o nim a jako że ciagle poszukuje dobrego pudru matującego i niewysuszającego to chciałabym wiedzieć jaki on jest. To co prawda nie ten watek ale jeżeli skrobniesz trzy słowa na temat tego pudru bo jako posiadaczka co nieco wiesz to będe wdzięczna. Bo jezeli jest dobry to sobie go kupie. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Queen, niestety po przetestowaniu żaden z podkładów się dla mnie nie nadaje
azadrubalja Shu już gdzieś dokładnie opisywałam, on nie jest silnie matujący, ja mam normalną cerę skłonną miejscami do przesuszania, więc dla mnie był ok, bo nie potrzebowałam nigdy mocnego matu, zresztą lubię naturalny look i tutaj ten puder się doskonale sprawdzał, uważam że jest to naprawdę solidny produkt, ale mam innego faworyta, więc Shu skazany jest na wygnanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u Ciebie :
Dermedic Hair - Capilarte - Aktywny Tonik przeciw wypadaniu włosów. Potrójny mechanizm przeciwdziałający utracie włosów. zostało ok. 60% ze 100 ml Bumble and Bumble - Creme de Coco - 250 ml, ubytek ok.30 % Cosmetici Dora Splendor odzywka w piance bez spłukiwania totalna odbudowa włosa kremowy mus do włosów osłabionych, matowych, zmęczonych, zestresowanych, po zabiegach chemicznych można też stosować jako kompres nakładając większą ilość pianki na skórę głowy i włosy, po 10 minutach spłukać - opakowanie 250 ml, użyta kilka razy, ubytek oceniam z zapasem na -20% L'Occitane pielęgnujący błyszczyk do ust Honey & Lemon Lip Gloss 15ml, raz użyty kilka razy, opakowanie jak JT Lancome MOże się za coś wymienisz? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9551474 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.