![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienie Armani, czwórki Chanel i inne
nieaktualne
Witam Jestem tutaj od niedawna. Szukałam możliwości wymiany kosmetyków i tak trafiłam na tę stronę. Jak narazie OK. mam do zaproponowania takie oto rzeczy: ARMANI - Luminous Silk Powder nr 5,5(kod MD253F) Wymienione ARMANI - Sheer Blush nr 3 (MD190F) (na zdjęciu kolor wyszedł tak sobie, faktycznie jest to taki miedziano-brzoskwiniowy - super do jasnej cery i niebieskich ocząt- nieaktualne: allegro ARMANI - eyeshadow nr 36 (MC206F] (kolor kość słoniowa, dobry do korygowania zaczerwienionych powiek, matowy) wszystko kupione w Douglasie w maju 2008 + Loreal - puder mineralny w kolorze Nude Beige nr 460 (WD2772) Wymienione korektor Estee Lauder w kolorze 01 Light (kod A26) - zuzycie ok. 20%. Wymienione Loreal - puder mineralny w kolorze Rose Beige C3 (kod TD243) nieaktualne:allegro cień redearth w odcieniu Summer Picnic (kod 070701) (metaliczny) Cienie Chanel Les 4 Ombres 92 Blue Celeste, wersja USA (jakościowo super, świerzutkie, niestety kolorki nie moje) - wymienione Cienie Chanel Les 4 Ombres 81 Beige Velours, użyte kilka razy, stan jak na zdjęciu (pacynki uprane) nieaktualne: allegro Cienie Chanel Les 4 Ombres 74 Nymphea, użyte kilka razy, stan jak na zdjęciu (pacynki uprane) - wymienie na coś co bardzo mi się spodoba - wymienione Cienie Chanel Les 4 Ombres 79 Spices, użyte dwa razy wymienione Flower by Kenzo 100ml wymienione róz Bunny Rouge (róż w sztyfcie) kolor goya - za coś co bardzo mi sie spodoba odsypki MAC 1/4 łyżeczki copper sparkle wymienione 1/4 łyżeczki nude spora odsypka fairylight minipaletka Lancome Color Focus - śliczne kolorki wymienione miniaturka Insolence Guerlain Givenchy prisme again, 03 Clarins Multi matte 01 - nowy Vichy Dermablend 25 - nowy Poszukuje: Puder shiseido Luminizing Color w odcieniu L3 Lancome Miracle Dermablend w odcieniu Nude 25 Piątki Diora Shiseido Q10, ciekawe brązy szminka Lancome color fever 122 bądź cos co mi się spodoba (pudry, podkłady w kompakcie (najchętniej shiseido), cienie,róże w odcieniu chłodnego/brudnego różu ) Będę odpowiadać jeżeli coś mi wpadnie w oko bo z czasem to u mnie średnio. Wznawiam wymianę po wakacyjnej przerwie i zapraszam ponownie. Ikonki załączonych zdjęć Edytowane przez azadrubalja Czas edycji: 2008-12-16 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie kolorówka Armani i inne
moze cos u mnie za 4 chanel???albo za ten zielony cien??/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() podoba mi sie korektor Estee Lauder . moze cos znajdziesz? poza watkiem mam jeszcze odsypki MAC ![]() no i moze cos wygrzebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za 4 chanel???albo za ten zielony cien??/
__________________ Do Magsh witam ten podwójny lancome jest ciekawy, ponadto na zdjęciu jest jeszcze poczwórna paletka lancome i dwa podwójne shiseido (shiseido chętnie przygarnę jesli kolorki będa pasiły mi ). Prosiłabym o numery tych, które wymieniłam bo jak rozumiem one nie sa jeszcze wymienione. W niedziele mam planie wypad do sephory więc mając numery tych cienie mogłabym sprawdzić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
moze cos u mnie za cien Armaniego http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279914 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ,S2-Golden Gleam...zas poczworne lancome wymienione,dwojki lancome sa do wymianki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
podobaja mi siecienie chanela mogę odddac to, co w wątku poza wątkiem mam perfumy prade moge zrobic ok 0ml odlewki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
ARMANI - Sheer Blush nr 3 (MD190F)
(na zdjęciu kolor wyszedł tak sobie, faktycznie jest to taki miedziano-brzoskwiniowy - super do jasnej cery i niebieskich ocząt) ARMANI - eyeshadow nr 36 (MC206F) (kolor kość słoniowa, dobry do korygowania zaczerwienionych powiek, matowy) korektor Estee Lauder w kolorze 01 Light (kod A26) - zuzycie ok. 20%. Loreal - puder mineralny w kolorze Rose Beige C3 (kod TD243) cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;9054273]moze cos u mnie za cien Armaniego http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279914 ?[/quote]
hej musze podumać nad tym w wolnej chwili, narazie jeszcze nie wiem pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witam nie znalazłam kosmetyków, tylko ubranka a ubranek nie szukam w tej chwili. Fajny masz avatar z pania Hiacyntą z serialu angielskiego o ile dobrze pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
musze sprostować jeżeli chodzi o ciuszki, szukam lee leola x-line te z 2% elastanu, przecierane w rozmiarze 28/33(nowe lub niewiele noszone). To co prawda nie ten wątek ale mogę za nie wymienić kosmetyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
a co ze mną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok.to przetestuj a ja juz czekam z niecierpliwoscia!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za cień i róż Armani
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witam wymieniłabym róż Armani na róż shiseido: SHISEIDO The Makeup Blush Duo, kolor 5 Pink Rose Nature, dwukolorowy róż z pędzelkiem, używany -zużycie 5% http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=641 jeżeli chodzi o cień Armani to narazie nie wiem na co mogłabym wymienić, może na cień rózowy clarinsa ale musiałabym sprawdzić pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Kici kici miau miau
|
hi
![]() myslalas moze o korektorze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
witam
myślałam przejrzałam maczki i wybrałam kolorki, które by mi się podobały z naciskiem na fiolety: silver fog golden olive violet jardin aires dazzleray blue brown old gold vanila tan helium fairy lite chocolate brown deep brown lovely lily copperclast vizaviolet rich purple white gold Jeżeli posiadasz, jakieś z wyżej wymienionych to zaznacz które. Najchętniej chciałabym kilka odsypek w ilościach 0,5 ml bo mogłabym przestestować różne kolorki. A jeszcze dodam, że interesowałyby mnie te mniej świecące. czekam na odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kici kici miau miau
|
Niestety wiekszosci nie mam ale to co mam to:
1.Fairylite - moge dac spora odsypke bo mam pelnowymiarowe opakowanie 2.Old gold - moge dac 1/4 lyzeczki 3.Naked - 1/4 lyzeczki 4.Copper sparkle - 1/4 5.Red blackened glitter - 1/4 6.Circa plum - fiolet perlowy ,moge odac 1/4 To tyle ode mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ok. podaje: old gold - 1/4 łyżeczki naked - 1/4 łyżeczki copper sparkle -1/4 łyżeczki circa plum - 1/4 łyżeczki fairylite - skoro możesz dać ciut więcej to sypnij ile uważasz pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Kici kici miau miau
|
Jeszcze tylko dodam, zeby nie bylo nieporozumien ze Fairylite byl zakupiony za granica, tak samo jak Circa plum. Pozostale pigmenty sa z wymiany ale sprawdzone pod kątem oryginalnosci . Jesli ci odpowiad, prosze o PW z adresem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ARMANI - eyeshadow nr 36 (MC206F)
(kolor kość słoniowa, dobry do korygowania zaczerwienionych powiek, matowy) Cienie Chanel czwórki z numerem 92 Blue Celeste, wersja USA (jakościowo super, świerzutkie, niestety kolorki nie moje) Zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
myśle że wymieniłabym cień Armani na ten szminko-błyszczyk YSL, jutro wybieram się do sephory i obejrze sobie ten kolorek i dam znać, także jutro pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.