Sławne kobiety które podziwiam... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-15, 18:41   #31
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Sławne kobiety które podziwiam...

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Dla Ciebie jest absurdalne i abstrakcyjne, a dla innych nie, warto umotywować swoją opinię jeśli chce się być potraktowanym poważnie. Tak samo jak warto Paniom Ze Zdjęć nie odbierac nazwisk; po co poświęcasz swój czas pisząc na forum, skoro traktujesz ludzi jak durni, udając, że robisz coś przeciwnego..?
To juz Twoje wlasne subiektywne odczucie.

Pania ze zdjecia dalem specjalnie bez nazwiska, bo chcialem zobaczyc czy ktos ja skojarzy.

Teza Srody jest dla mnie absurdalna, co mam jeszcze napisac ? Nie mowiac juz o tym, ze jesli nie bedzie mi sie chcialo ciagnac tematu to nie, tak jak Sine.irze sie nie chcialo.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 18:41   #32
istari
Paul's girl

Cytat:
Dlaczego tak uważasz?
Pomijając oczywiście ten drobiazg jakim jest Twój młodziutki wiek...
jest taki program - mam talent czy coś takiego. Chylińska siedzi tam w jury. może to o to chodziło koleżance
istari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 18:43   #33
istari
Paul's girl

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
To juz Twoje wlasne subiektywne odczucie.

Pania ze zdjecia dalem specjalnie bez nazwiska, bo chcialem zobaczyc czy ktos ja skojarzy.

Teza Srody jest dla mnie absurdalna, co mam jeszcze napisac ? Nie mowiac juz o tym, ze jesli nie bedzie mi sie chcialo ciagnac tematu to nie, tak jak Sine.irze sie nie chcialo.
ja też uważam, że tak traktujesz ludzi tutaj. poza tym jeśli ktoś rzuci hasło pt.: nie podoba mi się / jest głupie to zwykle ciągniesz temat i chcesz argumentów.
przepraszam za post pod postem i OT.
istari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 18:49   #34
velouria
Przyczajenie

Wink Dot.: Sławne kobiety które podziwiam...

Myślał by kto, wszyscy tu same elokwentne osoby, a ja...
kurczę ja podziwiam tylko TE których nie powinnam

Angie Jolie - za buntowniczy charakter, krew ukochanego na szyji, umiłowanie do sztyletów, ciemną stronę natury kobiecej - eksponowaną bez cienia zażenowania. Tak za to podziwiam Panią Jolie.
Kasię Nosowską - za osobowość, introwertyczność sceniczną, która urzeka.
Helenę Bonham - Carter - za swobodne podejście do swego szlachectwa - błękitnej krwii, wspaniały warsztat aktorski i męża ;P ;P.

I dużo jeszcze innych mam kobietek, które podziwiam, za kobiecość i całkiem niecodzienne podejscie do niej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg angelina_jolie_knife.jpg (39,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z5000137X.jpg (59,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg helena-bonham-carter.jpg (13,5 KB, 7 załadowań)

Dziewczęta jeśli szukacie konsultantki AVONU z terenu Jaworzna - nieskromnie się polecam
mail: velouria@op.pl
velouria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 18:51   #35
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
ja też uważam, że tak traktujesz ludzi tutaj. poza tym jeśli ktoś rzuci hasło pt.: nie podoba mi się / jest głupie to zwykle ciągniesz temat i chcesz argumentów.
przepraszam za post pod postem i OT.
Znowu - uwazaj co chcesz, Twoje zdanie, Twoja sprawa.

Tak samo - nikt nie jest zmuszony do wchodzenia ze mna w dyskusje (patrz Sine.ira na tej samej stronie watku).

Jesli chodzi o nieszczesna wypowiedz prof. Srody, to nie widze zadnej realnej podstawy do takiej wypowiedzi, wiec jak mam obalic cos czego wg mnie nie ma ?

------------

Z osob tu wymienionych, to Nosowska ma super glos wg mnie. Nie wiem, czy to powod do podziwu, ale mi bardzo sie podoba barwa jej glosu.

Od siebie dodam jeszcze Sallie Krawcheck - byla szefowa Global Wealth Management dla CitiGroup.
http://www.moreheadcain.org/page/sallie-krawcheck

A niepodpisana pani ze zdjecia to znana wloska dziennikarka Oriana Fallaci.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2008-11-15 o 18:59
Stary 2008-11-15, 18:59   #36
Hultaj
BAN stały

Przecież db wiem dlaczego nie podałeś nazwiska i wlaśnie to np. mi się nie podoba.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 19:00   #37
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież db wiem dlaczego nie podałeś nazwiska i wlaśnie to np. mi się nie podoba.
No ale to by swiadczylo raczej o tym, ze oczekuje ze osoby czytajace beda wiedzialy o kogo chodzi, wiec raczej traktuje je jak osoby z odpowiednia wiedza a nie cytuje "durni", czyz nie?

Stary 2008-11-15, 19:09   #38
Hultaj
BAN stały

Czyż nie napisałam: udając, że coś przeciwnego...

Jak każdy na tym forum masz prawo pisac tam, gdzie Ci się zachce, i tym, o czym Ci się zachce, i do tego, do kogo Ci się zachce, niemniej, trochę mnie ciekawisz, sporo energii inwestujesz w oświecanie żeńskiej częsci społeczeństwa, odnośnie, hm, jakby to nazwać, pewnego konceptu. Płaci Ci ktoś, czy jak... ^^
Dżołk, of kors; nie traktuj tego w żadnym razie jak jakiegoś ataku...

& nara.
Stary 2008-11-15, 19:13   #39
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Czyż nie napisałam: udając, że coś przeciwnego...

Jak każdy na tym forum masz prawo pisac tam, gdzie Ci się zachce, i tym, o czym Ci się zachce, i do tego, do kogo Ci się zachce, niemniej, trochę mnie ciekawisz, sporo energii inwestujesz w oświecanie żeńskiej częsci społeczeństwa, odnośnie, hm, jakby to nazwać, pewnego konceptu. Płaci Ci ktoś, czy jak... ^^
Dżołk, of kors; nie traktuj tego w żadnym razie jak jakiegoś ataku...

& nara.
Amen

Jeszcze jak mozesz, to w miare mozliwosci podziel sie ze mna, o jaki koncept wg Ciebie chodzi, moze byc na priv. Przy czym, ja sobie po prostu pisze, dla rozrywki, a nie kogokolwiek, do czegokolwiek oswiecam

Stary 2008-11-15, 19:17   #40
Hultaj
BAN stały

Nie mogę. Napisałabym, że nie chce mi się, ale prawda jest taka, że jak na przekorną kobietę przystało znikam po angielsku z dyskusji wszelkiej ilekroć nie widzę szans dla potwierdzenia moich podyktowanych hormonami, hm, teorii.
Cytat:
dla rozrywki,
and howgh. doskonale to rozumiem.
Stary 2008-11-15, 19:24   #41
Luba
Zakorzenienie

Pozwolicie, ze sie wtącę, dla odmiany (dla mnie dla odmiany, bo zwykle to ja offuję ) napisze na temat

Beata Pawlikowska

Nie mądrzy się, nie poucza nikogo, nie zbawia świata, nie wyraża się "w imieniu kobiet", nie robi nic na pokaz

Żyje jak chce. Nie przejmuje się tym co ktos inny mysli o tym jak żyje ale jednoczesnie nie wali nas po oczach "swoim wyborem".

Szanuję ja za to, ze w tym jak zyje i co robi jest naturalna i nie musimy jej podziwiac, wysłuchiwac jej "mądrości" i "recept na życie".
To co robi, jak żyje, jest najlepszą walką o emancypację i pokazuje, że każda kobieta może życ tak, jak chce i może spełniac swoje marzenia.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2008-11-15 o 19:29
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 19:28   #42
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlaczego tak uważasz?
Pomijając oczywiście ten drobiazg jakim jest Twój młodziutki wiek...
Myślę, że wiek nie ma tutaj nic do rzeczy. Dawniej ta wokalistka budziła silne reakcje, pozytywne bądź negatywne. A teraz? "A Chylińska, to ta co w "Mam talent" ocenia" ... Uważam, że ten program sprawił, ze nie jest już taka oryginalna, zagadkowa... mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodzi, mimo ze niezdarnie ubrałam to w słowa

30.37.45
75.74.50

Edytowane przez Nikaa1990
Czas edycji: 2008-11-15 o 19:30
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 20:51   #43
Hultaj
BAN stały

Ma, Kaczuszko, i to bardzo, bo gdy będziesz starsza, to się przekonasz, dlaczego się mylisz.

Punkcik za Pawlikowską, zapomniałam o niej.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2008-11-15 o 20:53
Stary 2008-11-16, 09:41   #44
besio
Wtajemniczenie

A ja podziwiam Carlę Bruni wiem baaardzo nieroztropne, ale tak jest. Za jej odwagę, za dążenie do celu, za pragnienie bycia szczęśliwą za urodę i za jej nienaganny styl.

Uwielbiam także Audrey Hepburn za jej urodę, filuterność i niepowtarzalny styl. Za skormność którą widać było gdy odbierała oscara, za to że już nigdy nie będzie kobiety takiej jak ona, poprostu za to, że jest unikalna w każdym calu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1014_553626655_carla_bruni_8_H212102_L.jpg (44,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (67,4 KB, 4 załadowań)
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 09:39   #45
Ruffian
Zadomowienie

A ja lubię Kazię Szczukę Jest świetna a do tego mądrze gada. Oczywiście, nie zgadzam się z nią w 100% (w 100% to zgadzam się tylko ze sobą ).

Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770
Ruffian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 13:28   #46
Vivee
Wtajemniczenie

Za działalność artystyczną.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg db9f1cec802a1dba.jpg (41,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4c_woolf_1902.jpg (74,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg agatha_christie_in_1937.jpg (36,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hedy-lamarr.jpg (30,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BetteDavis.jpg (64,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tamara.jpg (28,5 KB, 2 załadowań)
Vivee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości