![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: perfumy oriflame, kosmetyki do w³osów, dermacol, pan stick i inne
Znajdziesz co¶ u mnie za
Sensique, Puder br±zuj±cy w kulkach Sensique, Puder roz¶wietlaj±cy w kulkach - oba maj± nieca³y rok, bardzo ma³e zu¿ycie ? ![]() Odpisz u mnie ![]() P.S. niebieskie koraliki nie s± ju¿ zarezerwowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
zestaw Fa ¿el pod prysznic+ dezodorant
2 zestawy do manicure, jeden w ró¿owym opaowaniu zawarto¶æ jak widaæ, drugi czarny, trochê rozkompletowany ![]() balsam do stóp- zu¿ycie maksymalnie 1/4 ziaja reduktor cellulitu - nieu¿ywany serum slim extreme 3d eveline - nieu¿ywane Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2009-01-01 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj lub jutro dok³adeczka wiêc mo¿e wtedy co¶ znajdziesz
![]() Serdecznie zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ja mam jakie¶ testy na akademie medyczne. zainteresowana? Oddam za niewiele, bo mnie to nie jest potrzebne
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Oriflame, Giordani Gold, Adaptive Foundation , kolor porcealin, zu¿yta maxymalnie po³owa, mam go od maja/czerwca, kiedy¶ w KWC podk³adów
Max Factor, Panstik (Podk³ad koryguj±cy w sztyfcie) - zu¿yte 15-20%, kupi³am go we wrze¶niu/pazdzierniku, na opakowaniu ma resztki od naklejki ochrony (musia³am okleiæ w pracy), jak komu¶ przeszkadza moge zmyæ ![]() Dermacol- 2 sztuki- zu¿ycie jak to w dermacolu znikome, kolor 215 mam od 2 lat, a 217 kupi³am w okolicach tych wakacji Sensique, Puder br±zuj±cy w kulkach Sensique, Puder roz¶wietlaj±cy w kulkach - oba maj± nieca³y rok, bardzo ma³e zu¿ycie Oriflame, Giordani Gold, Lacquer Perfection Eyeliner (Tusz do kresek) - u¿yty kilka razy, mam go od sierpnia/wrze¶nia Avon, Color Trend, Perfect and Hide Concealer (Korektor 'Perfekcjonista') - nie ma go na zdjêciu, kolor light, u¿yty kilka/kilkana¶cie razy, aczkolwiek sztyft ma d³ugo¶æ ok 2,5cm znajdzies cos za to ? mam tez maerialy z biologi np caly zetaw ksiazek z zadaniami maturalnymi i zbiorami zadañ z omegi . Jest bardzo dobry wsklad tego wchodzi chyba z 8 ksiazek . S± podzielone na dzialy . Do kazdego zadania jest wyczerpuj±ca odpowiedz . Dosc duzo mnie kosztowa³ . Odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Oriflame, Optimals, Comfort Cleansing Mousse (Pianka do mycia twarzy) - nieu¿ywana, kupiona niedawno, bardzo dobra, kupi³am zapas, ale chcê wypróbowaæ czego¶ innego
![]() cos u mnie ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
serum slim extreme 3d eveline - nieu¿ywane
co¶ u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie embrace her z oriflame, moze znalaz³abys cos u mnie?
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- mam jeszcze amor amor w atomizerku jakies 1,5 ml, escade 4 ml magnetic beat, portfelik NICI-motyw krowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy proponowoac Ci ten portfelik, zauwazy³am ze jest z ty³u troche przybrudzony, pra³am go wpraedzie ale hmm nie jest juz tak bia³y jak kiedys, w srodku stan idealn, 3 przegrodki na karty, jedna zapinana na monety jedna duza na banknoty, portfelik jest raczej ma³y, do kieszeni dzinsów wejdzie, jesli nadal jestes zainteresowana to jutro wkleje fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.