Czy utrzymuje was TŻ? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 13:19   #31
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Czy utrzymuje was TŻ?

Dziewczyny, nie wiem jak wam, ale jesli chodzi o mnie, to jakos nie chce mi sie odpowiadac na jakies "kontrowersyjne" posty swiezaka z kilkoma postami, malo ze zalatuja prowokacja, to jeszcze marna A jesli to prawda, to tylko gratulowac, w koncu sie dobrali super, czyz nie ?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 13:32   #32
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaaaa87 Pokaż wiadomość
mnie też utrzymuje mój chlopak,planuje ślub w przyszłym roku,nei mamy dzieci,on nie chce żebym pracowała i sie przemęczała,zawsze powtarza że jestem zbyt piekna,na prace,boi sie o mnie jak wychodze do sklepu bo zawsze mnie ktoś podrywa,jak ide z nim ulicą,to się strasznie denerwuje jak faceci się na mnie gapią,zawsze mi powtarza że nie utrzymywał by nigdy brzydkiej kobiety,że taka kobieta powinna pracować,i tak było miał bardzo wykształcona o wiele brzydszą kobiete odemnie, mieszkał z nią ona studiowała,i wysłał ja do pracy powtarzał jej ciągle że nie bedzie takiej kobiety utrzymywał,ona podobno od niego odeszła w sumie sie jej nie dziwie skoro jej tak gadał
No i bedziesz "hodowana" w cieplarni jak jakas orchideea... lub jakies egzotyczne zwierzatko... lub droga ozdoba na scianie...
Czy on Cie nie widzi jako osobe ?
Stary 2008-12-04, 14:18   #33
Sylwiaaaaa87
BAN stały

tak to wszystko co tutaj pisze jest prawdą,właśnie ładniejszym osobą jest łatwiej znaleść prace,zanim zaczęłam chodzić z moim mężczyzną to byłam fotomodelką i naprawde sporo zarabiałam,miałam mnóstwo ofert pracy,głównie jako hosttesa,kelnerka,fotomod elka,a byłam wtedy w pierwszej klasie liceum,teraz ucze się w szkole kosmetycznej,nie zdałam matury niestety,ale w przyszłym roku bede ją poprawiać,w przyszłości chciałabym otworzyć swój własny salon,dla pieknych kobiet

Edytowane przez Sylwiaaaaa87
Czas edycji: 2008-12-04 o 14:21
Sylwiaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 14:34   #34
santaFe
Raczkowanie

Cytat:
w przyszłości chciałabym otworzyć swój własny salon,dla pieknych kobiet

santaFe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 14:39   #35
istari
Paul's girl

Cytat:
tak to wszystko co tutaj pisze jest prawdą,właśnie ładniejszym osobą jest łatwiej znaleść prace,zanim zaczęłam chodzić z moim mężczyzną to byłam fotomodelką i naprawde sporo zarabiałam,miałam mnóstwo ofert pracy,głównie jako hosttesa,kelnerka,fotomod elka,a byłam wtedy w pierwszej klasie liceum,teraz ucze się w szkole kosmetycznej,nie zdałam matury niestety,ale w przyszłym roku bede ją poprawiać,w przyszłości chciałabym otworzyć swój własny salon,dla pieknych kobiet
aaaaaa, a ja już myślałam, że naprawdę jesteś jakąś niesamowitą pięknością. a Ty hostessa i kelnerka...
istari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 15:01   #36
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
widzę, że dotknęłam czułego punktu...
Tak, dwóch punktów i trzeciego małego

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
A jesli to prawda, to tylko gratulowac, w koncu sie dobrali super, czyz nie ?
Własnie. Raz na ruski rok trafi sie tutaj osoba, która nie narzeka na misia pysia, a ludzie zamiast sie cieszyc, to dogryzają.

Cytat:
,w przyszłości chciałabym otworzyć swój własny salon,dla pieknych kobiet
Dlaczego dla pieknych, im chyba niepotrzebny? Jak bedziesz oceniała która piekna a która nie? A może to Twój TŻ będzie stał na bramce i oceniał? A co będzie jak będzie chciała wejsć brzydka? Wyrzucicie?
Echhhh, tyle pytań jeszcze sie kołacze w mej główce...

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
aaaaaa, a ja już myślałam, że naprawdę jesteś jakąś niesamowitą pięknością. a Ty hostessa i kelnerka...
Pewnie zaraz się dowiesz, żeś zazdrosnym pasztetem

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 15:11   #37
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Luba a moze my otworzymy salon dla niepieknych... Bo ja zawsze myslalam ze ladna jestem, ale po przeczytaniu posta troche wyzej sie zakompleksilam, bo jednak na moj widok faceci nie padaja jak muchy...
Stary 2008-12-04, 15:16   #38
sine.ira
BAN stały

Cytat:
ooo kurka, to jednak można mnie tu jeszcze czymś zaskoczyć
Ale powiedz, Ty tak nie na serio, żartujesz prawda ?

Jeżeli to prowokacja, to w mojej prywatnej dziesięciostopniowej skali wizażowych prowokacji otrzymujesz wynik:
9/10
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 15:19   #39
istari
Paul's girl

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Tak, dwóch punktów i trzeciego małego

Własnie. Raz na ruski rok trafi sie tutaj osoba, która nie narzeka na misia pysia, a ludzie zamiast sie cieszyc, to dogryzają.

Dlaczego dla pieknych, im chyba niepotrzebny? Jak bedziesz oceniała która piekna a która nie? A może to Twój TŻ będzie stał na bramce i oceniał? A co będzie jak będzie chciała wejsć brzydka? Wyrzucicie?
Echhhh, tyle pytań jeszcze sie kołacze w mej główce...

Pewnie zaraz się dowiesz, żeś zazdrosnym pasztetem
bom naprawdę zazdrosnym pasztetem
istari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 15:21   #40
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eternalvoyageur Pokaż wiadomość
Luba a moze my otworzymy salon dla niepieknych... Bo ja zawsze myslalam ze ladna jestem, ale po przeczytaniu posta troche wyzej sie zakompleksilam, bo jednak na moj widok faceci nie padaja jak muchy...
I to jets mysl! Bo mnie tez nie podrywaja za każdym razem jak wychodze do sklepu...
Tak gdzies w połowie drogi, zebysmy sie o dojazd nie kłóciły

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość

Jeżeli to prowokacja, to w mojej prywatnej dziesięciostopniowej skali wizażowych prowokacji otrzymujesz wynik:
9/10
Moim zdaniem za wysoko.

Stary 2008-12-04, 15:26   #41
sine.ira
BAN stały

Cytat:

Moim zdaniem za wysoko.
Co Ty, z pełnym przekonaniem dają dziewiątkę. Bo z jednej strony rozsądek podpowiada mi uparcie, że przecież tak inteligentnych inaczej kobiet na świecie nie ma, a z drugiej jak to czytam, to widzę w tym jakąś spójność co pozwala stawiać na wiarygodność postaci
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 15:35   #42
Wyrak
Zakorzenienie

Sine.ira, jesli to jest prowokacja, to troche grubymi nicmi szyta i nieco prymitywna. Za perelki typu "chce otworzyc salon dla pieknych kobiet", nalezy sie wyzsza ocena, ale ja bym temu nie dal wiecej niz 6/10

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 15:43   #43
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Tak,tak faktycznie taka miss Poland/word jak ty nie może pracować,bo jeszcze by ci tipsiki połamały i musisz pewnie pachnieć dla swego pana 24 h na dobe.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 15:51   #44
Mondzia
Zadomowienie

Oj dziwnie bym się czuła Wiadome, że nieraz się zdarzy, że zapłaci za wspólny wypad do knajpki... w końcu zarabia dużo więcej ode mnie Ale w życiu bym nie dopuściła do tego, aby mi kupował ciuchy, czy kosmetyki... no chyba, że jest jakaś okazja, typu - moje urodziny, czy coś...

Samą miłością nie wyżyjesz...

Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 15:52   #45
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Co Ty, z pełnym przekonaniem dają dziewiątkę. Bo z jednej strony rozsądek podpowiada mi uparcie, że przecież tak inteligentnych inaczej kobiet na świecie nie ma, a z drugiej jak to czytam, to widzę w tym jakąś spójność co pozwala stawiać na wiarygodność postaci
Wyparcie, wyparcie! Wypieram ze swiadomosci to co tu piszesz <czy widac pogrubienie na szarości? >

6/10 i to tylko dlatego, ze mnie bawi.

A w temacie: ciekawe gdzie pracuje TŻ tej pani, jesli daje rade pracowac i ciągle jej pilnować? I dobrze zarabia przy tym.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 16:02   #46
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No co Wy dziewczyny,nie poznajecie naszej ślicznej gwiazdy. Toż to przecież Mariolka. Masz racje,bo pamiętam jak mówiłaś że ładnym jest lepiej w życiu.A jak tam twoja przyjaciółka Gabryśka.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2008-12-04 o 16:03
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 17:10   #47
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Cytat:
I to jets mysl! Bo mnie tez nie podrywaja za każdym razem jak wychodze do sklepu...
Tak gdzies w połowie drogi, zebysmy sie o dojazd nie kłóciły
I w drzwiach beda stali ochroniaze (albo moze nasi TZ ?) I jak laska bedzie od nas ladniejsza, to nie wpuscimy
Stary 2008-12-04, 17:13   #48
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
I w drzwiach beda stali ochroniaze (albo moze nasi TZ ?) I jak laska bedzie od nas ladniejsza, to nie wpuscimy
I jak jakiejś nie wpuszczą, bo uznają że ładniejsza od nas?! Toż to o rozwód może się oprzeć!

Stary 2008-12-04, 17:44   #49
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też utrzymuje mój chlopak,planuje ślub w przyszłym roku,nei mamy dzieci,on nie chce żebym pracowała i sie przemęczała,zawsze powtarza że jestem zbyt piekna,na prace,boi sie o mnie jak wychodze do sklepu bo zawsze mnie ktoś podrywa,jak ide z nim ulicą,to się strasznie denerwuje jak faceci się na mnie gapią,zawsze mi powtarza że nie utrzymywał by nigdy brzydkiej kobiety,że taka kobieta powinna pracować,i tak było miał bardzo wykształcona o wiele brzydszą kobiete odemnie, mieszkał z nią ona studiowała,i wysłał ja do pracy powtarzał jej ciągle że nie bedzie takiej kobiety utrzymywał,ona podobno od niego odeszła w sumie sie jej nie dziwie skoro jej tak gadał
facet ma straszne kompleksy.
czułabym sie jak więzień w złotej klatce.nic tylko pachniec dla pana i wladcy.nie daj boze wyjść na klatkę,bo stary sąsiad bedzie prosił o przysługę,lub koleżanka,ktora namiesza w ślicznej główce.

boziu świat spada na psy.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 18:00   #50
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

At jak sie tak blizej przyjzec to z wypowiedzi Sylwiiiii widac ze TZ wyraznie widzi ze wysokiego IQ to ona nie ma. Zreszta on pewnie tez nie, jesli tamta inteligienta eks nie cenil.

Luba
Nie martw sie, do nas przyjda tylko odpadki z selekcji pewnego innego salonu...
Ale TZ nie beda ochraniazami... oni tylko beda mogli nas podziwiac gdy bedziemy blyszczec w towarzystwie brzydszych pan

edit: a tak na powaznie, to musze sie dzisiaj zapytac TZ czy przypadkiem nie jestem zbyt sliczna na prace... bo nigdy nie watpilam w swoja urode, ale dotad nie przyszlo mi na mysl ze pracujac moge przypadkiem nadwyrezyc delikatne miesnie policzkow.

Edytowane przez eternalvoyageur
Czas edycji: 2008-12-04 o 19:27
eternalvoyageur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 20:51   #51
CaliDreamin
Zadomowienie

Re: Dot.: Czy utrzymuje was TŻ?

W zyciu roznie bywa.

Przez jakis czas pracowalam i zarabialm wiecej niz tz. Potem rzucilam prace, i przez jakis czas utrzymywal nas maz. Nie mamy dzieci, do sprzatania mieszkania raz w tygodniu przychodzila pani, reszte robilam ja. Jakos nie zawalil sie swiat, maz mnie dalej kochal.

Teraz pracuje i pewnie dalej bede, ale dobrze wiedziec ze w razie czego mam kogos kto umie nas utrzymac, i nie odgrywa meczennika.

Oczywiscie dobrze tez miec wyksztalcenie i doswiadczenie na rynku pracy, aby w razie np powaznej choroby partenera mozna samemu bylo jakos utrzymac rodzine.

Tell from my attitiude that I'm most definitely

Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO
CaliDreamin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 22:01   #52
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
edit: a tak na powaznie, to musze sie dzisiaj zapytac TZ czy przypadkiem nie jestem zbyt sliczna na prace... bo nigdy nie watpilam w swoja urode, ale dotad nie przyszlo mi na mysl ze pracujac moge przypadkiem nadwyrezyc delikatne miesnie policzkow.
Ty sie juz go nie pytaj, ja Ci mówie, że jestes piękna (Widziałam!)
Nadwyrężysz se jak nic, lepiej Ty nie pracuj, niech bedzie moja strata i nici z salonu (nie)pięknosci

Stary 2008-12-05, 02:41   #53
viola34
Raczkowanie

Cytat:
a co b edzie jak zajdziesz w ciąze i porobią CI SIE ROZSTĘPY ??????????? ZOSTAWI CIE CZY WYGONI DO PRACY ????????? NIE WIERZE ŻE SĄ TAK PUSTE OSOBY JESZCZE ......................... ..

Jestem boginią , jestem kobietą
viola34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 07:48   #54
TmargoT
Zakorzenienie

może to źle,ale czasem chciałabym zostać w domu,pięknie pachnieć i być żoną bogatego i przystojnego biznesmena.
nie wiem,jak długo,ale mogłabym się tak poświęcic.
wiem,że może nie być różowo.ale to moje marzeniowe odskocznie od ciężkiej pracy
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 07:59   #55
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
moim zdaniem kazdy facet marzy o pieknej kobiecie która nei bedzie tylko ganiała za pieniedzmi,która będzie opiekować się dziećmi,domem,tak było od zawsze,tylko teraz zyjemy w jakis chorych czasach,a potem kobiety dziwia się że jest tyle rozwodów
Rozwody mają wiele przyczyn. Również takie, że w pracy często spotyka się inteligentne i wykształcone kobiety, a w domu czasem zastaje się kurkę domowa, która już od progu gada o kolce dziecka, że kran się zepsuł, a zaraz będzie leciał kolejny odcinek serialu. Nie zawsze siedzenie w domu z dziećmi oznacza kompletne odcięcie się od świata i niemożność wyjścia z zaklętego kręgu dziecko-dom-zakupy-pranie-prasowanie-sprzątanie-obiad. Ale oczekiwanie, że kobieta będzie przede wszystkim opiekunka domowego ogniska ustawia taką kobietę na pozycji osławionej kury domowej. Taką kobiete mozna poklepać po główce, że grzecznie ugotowała i podała obiadek i że posprzątała w mieszkaniu. Ale czy z taka kobieta się rozmawia, śmieje, zabiera sie ją do kina? Takich rozrywek szuka się raczej u innych pań...
Cytat:
Napisane przez Hvid Pokaż wiadomość
W niektorych krajach mezczyzna nie moze sobie ot tak, odejsc i tyle. Wszystkie lata, ktore kobieta poswiecila na wychowanie dzieci i opieke nad domem sa bowiem w przypadku ewentualnego rozwodu podliczane i traktowane jak jej praca. Nie ma hulaj dusza piekla nie ma dla mezczyzn. W razie czego musza wyplacic eks malzonce spora sumke.
Jeśli kobieta pracuje w domu przy dzieciach, gotuje, sprząta, itp., to przy ewentualnym rozwodzie jest to traktowane jako praca, i prawidłowo. Aczkolwiek nawet przy uczciwym podziale majątku po połowie często sie okazuje, że 20-letnia przerwa zawodowa wystarczy na przyjęcie posady sprzątaczki, mimo że pani 20 lat temu kończyla studia i przez jakiś czas pracowała. Rynek pracy jest brutalny dla osób w pewnym wieku - tak jest i nie ma co ukrywać.
Cytat:
Napisane przez CaliDreamin Pokaż wiadomość
Oczywiscie dobrze tez miec wyksztalcenie i doswiadczenie na rynku pracy, aby w razie np powaznej choroby partenera mozna samemu bylo jakos utrzymac rodzine.
Dużo kobiet jednak myśli: Przeciez my się kochamy, on mnie nie zostawi. A później wychodzą rózne kwiatki. Niekoniecznie rozwód i zdrada, ale nawet smierć w tragicznym wypadku. Dlatego mimo że u nas oboje pracujemy i zarabiamy, to mój mąż skorzystał z mozliwości ubezpieczenia grupowego w jego zakładzie pracy na wypadek smierci. Powiedział, że różnie bywa i może się zdarzyć, że on zginie w wypadku, a ja zostanę z dwójką małych dzieci. Niby makabra, w wieku trzydziestu kilku lat myśleć o śmierci, ale takie są realia. Zaufanie to cudowna rzecz, ale nie zakłądając od razu najgorszego, trzeba zawczasu zabezpieczyc się na ten wszelki wypadek...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 08:02   #56
evil minded
BAN stały

Cytat:
moim zdaniem kazdy facet marzy o pieknej kobiecie która nei bedzie tylko ganiała za pieniedzmi,która będzie opiekować się dziećmi,domem,tak było od zawsze,tylko teraz zyjemy w jakis chorych czasach,a potem kobiety dziwia się że jest tyle rozwodów
No pewnie
Tylko jakim cudem najwięcej zadbanych i ładnych kobiet można zaobserwować na tak zwanych renomowanych kierunkach studiów albo na dość wysokich stanowiskach zawodowych? Męża bogatego przyszły szukać wszystkie czy jak?

Wszystko pieknie ładnie z Twoja teoria, ale jak zbrzydniesz z upływem czasu, bo starosc nie radosc, to Twój facet Cie pewnie zmieni na nowy model, bo kto by chcial stare prochno utrzymywac.
evil minded jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 08:20   #57
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Dlatego mimo że u nas oboje pracujemy i zarabiamy, to mój mąż skorzystał z mozliwości ubezpieczenia grupowego w jego zakładzie pracy na wypadek smierci. Powiedział, że różnie bywa i może się zdarzyć, że on zginie w wypadku, a ja zostanę z dwójką małych dzieci. Niby makabra, w wieku trzydziestu kilku lat myśleć o śmierci, ale takie są realia. Zaufanie to cudowna rzecz, ale nie zakłądając od razu najgorszego, trzeba zawczasu zabezpieczyc się na ten wszelki wypadek...
Brawo.
Uważam, że kazdy (nawet średno myslący) osobnik (niezaleznie od płci) musi myslec o przyszłosci* i starac się ubezpieczyć (zabezpieczyć) i siebie i partnera a przede wszytskim dzieci (jesli się je posiada).
Bo w końcu nieszczęscia chodza po ludziach i nie nalezy wszytskiego pozostawac opatrznosci bożej. Tak samo w razie rozwodu jak i (nie daj bóg!) przedwczesnej śmierci, trzeba że tak powiem, wszytsko miec na papierze.

*Oczywiscie, wszystkiego nie da się przewidziec, ale niektóre rzeczy się da i trzeba byc przygotowanym.

Stary 2008-12-05, 09:32   #58
Sylwiaaaaa87
BAN stały

napisałam tuutaj,że otworze salon dal pienych osób no przecierz każda kobieta jest piękna,tylo z nie których trzeba te piekno wydowyć,mi się wydaje że właśnie wiele przeciętnych osób chodzi na studia,ponieważ śliczna osoba,szczupła która ma wszystko na swoim miejscu,która nie musi za dużo ingerować w swój wygląd,bo wszystko co założy bedzie na niej pięknie wyglądać,ma wieksze szanse w życiu że spodka bogatego faceta że jej się ułózy.
Roztępy po ciąży są owszem ale na to są preparaty żeby je pózniej zmniejszyć.Mój facet pracuje,i jest magistrem inż.budownictwa,bardzo duzo zarabia,a w domu to nie jest tak że ja nic nei robie leże i pachne jak to tutaj któraś z was napisała,sprzatam,gotuje, chodze do sklepu na zakupy,robie wiele przydatnych rzeczy,się ucze w soboty i niedziele,chodze na kurs prawa jazdy,pracować nie musze,bo na wszystko nam wystarcza,no i jestem pewna ,że mnie nigdy nie zostawi
Sylwiaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 10:47   #59
_agatka
Rozeznanie

sama sobie zaprzeczasz - 'kazdy jest piekny, ale wiele przecietnych osob chodzi na studia', a te piekne to siedza, piłuja pazury i czekaja na faceta z ktorym im sie jakos ułozy???raczej uogolniasz, raczej nie wszystkie dziewczyny (nie wnikam czy piekne czy przecietne) zdaja sie łaske losu i nie uzalezniaja swojego 'ulozy mi sie' , swojego szczescia od faceta, raczej biora zycie w swoje rece!!!
_agatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 10:50   #60
doloresd
Wtajemniczenie

Cytat:
napisałam tuutaj,że otworze salon dal pienych osób no przecierz każda kobieta jest piękna,tylo z nie których trzeba te piekno wydowyć,mi się wydaje że właśnie wiele przeciętnych osób chodzi na studia,ponieważ śliczna osoba,szczupła która ma wszystko na swoim miejscu,która nie musi za dużo ingerować w swój wygląd,bo wszystko co założy bedzie na niej pięknie wyglądać,ma wieksze szanse w życiu że spodka bogatego faceta że jej się ułózy.
Roztępy po ciąży są owszem ale na to są preparaty żeby je pózniej zmniejszyć.Mój facet pracuje,i jest magistrem inż.budownictwa,bardzo duzo zarabia,a w domu to nie jest tak że ja nic nei robie leże i pachne jak to tutaj któraś z was napisała,sprzatam,gotuje, chodze do sklepu na zakupy,robie wiele przydatnych rzeczy,się ucze w soboty i niedziele,chodze na kurs prawa jazdy,pracować nie musze,bo na wszystko nam wystarcza,no i jestem pewna ,że mnie nigdy nie zostawi
jestem przeciętną osobą, bo studiuję? ... I muszę ingerować w swój wygląd ?? Ciekawe wnioski. Masz fajne podejście do życia. "Po so" studia, przecież można spotkać "bogatego faceta" - czyt. sponsora i można żyć nie męcząc się. Tylko idioci idą na studia i przeciętniacy... Aż mi się wierzyć nie chcę, że piszesz poważnie.
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości