![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy utrzymuje was TŻ?
Dziewczyny, nie wiem jak wam, ale jesli chodzi o mnie, to jakos nie chce mi sie odpowiadac na jakies "kontrowersyjne" posty swiezaka z kilkoma postami, malo ze zalatuja prowokacja, to jeszcze marna
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy on Cie nie widzi jako osobe ?
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
tak to wszystko co tutaj pisze jest prawdą,właśnie ładniejszym osobą jest łatwiej znaleść prace,zanim zaczęłam chodzić z moim mężczyzną to byłam fotomodelką i naprawde sporo zarabiałam,miałam mnóstwo ofert pracy,głównie jako hosttesa,kelnerka,fotomod elka,a byłam wtedy w pierwszej klasie liceum,teraz ucze się w szkole kosmetycznej,nie zdałam matury niestety,ale w przyszłym roku bede ją poprawiać,w przyszłości chciałabym otworzyć swój własny salon,dla pieknych kobiet
Edytowane przez Sylwiaaaaa87 Czas edycji: 2008-12-04 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Paul's girl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Zakorzenienie
|
Tak, dwóch punktów i trzeciego małego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Echhhh, tyle pytań jeszcze sie kołacze w mej główce... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Luba a moze my otworzymy salon dla niepieknych... Bo ja zawsze myslalam ze ladna jestem, ale po przeczytaniu posta troche wyzej sie zakompleksilam, bo jednak na moj widok faceci nie padaja jak muchy...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale powiedz, Ty tak nie na serio, żartujesz prawda ? Jeżeli to prowokacja, to w mojej prywatnej dziesięciostopniowej skali wizażowych prowokacji otrzymujesz wynik: 9/10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Paul's girl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak gdzies w połowie drogi, zebysmy sie o dojazd nie kłóciły ![]() Moim zdaniem za wysoko.
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Co Ty, z pełnym przekonaniem dają dziewiątkę. Bo z jednej strony rozsądek podpowiada mi uparcie, że przecież tak inteligentnych inaczej kobiet na świecie nie ma, a z drugiej jak to czytam, to widzę w tym jakąś spójność co pozwala stawiać na wiarygodność postaci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Sine.ira, jesli to jest prowokacja, to troche grubymi nicmi szyta i nieco prymitywna. Za perelki typu "chce otworzyc salon dla pieknych kobiet", nalezy sie wyzsza ocena, ale ja bym temu nie dal wiecej niz 6/10
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Oj dziwnie bym się czuła
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 6/10 i to tylko dlatego, ze mnie bawi. ![]() A w temacie: ciekawe gdzie pracuje TŻ tej pani, jesli daje rade pracowac i ciągle jej pilnować? I dobrze zarabia przy tym.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2008-12-04 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czułabym sie jak więzień w złotej klatce.nic tylko pachniec dla pana i wladcy.nie daj boze wyjść na klatkę,bo stary sąsiad bedzie prosił o przysługę,lub koleżanka,ktora namiesza w ślicznej główce. boziu świat spada na psy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
At jak sie tak blizej przyjzec to z wypowiedzi Sylwiiiii widac ze TZ wyraznie widzi ze wysokiego IQ to ona nie ma. Zreszta on pewnie tez nie, jesli tamta inteligienta eks nie cenil.
Luba Nie martw sie, do nas przyjda tylko odpadki z selekcji pewnego innego salonu... Ale TZ nie beda ochraniazami... oni tylko beda mogli nas podziwiac gdy bedziemy blyszczec w towarzystwie brzydszych pan ![]() edit: a tak na powaznie, to musze sie dzisiaj zapytac TZ czy przypadkiem nie jestem zbyt sliczna na prace... bo nigdy nie watpilam w swoja urode, ale dotad nie przyszlo mi na mysl ze pracujac moge przypadkiem nadwyrezyc delikatne miesnie policzkow.
Edytowane przez eternalvoyageur Czas edycji: 2008-12-04 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Czy utrzymuje was TŻ?
W zyciu roznie bywa.
Przez jakis czas pracowalam i zarabialm wiecej niz tz. Potem rzucilam prace, i przez jakis czas utrzymywal nas maz. Nie mamy dzieci, do sprzatania mieszkania raz w tygodniu przychodzila pani, reszte robilam ja. Jakos nie zawalil sie swiat, maz mnie dalej kochal. Teraz pracuje i pewnie dalej bede, ale dobrze wiedziec ze w razie czego mam kogos kto umie nas utrzymac, i nie odgrywa meczennika. Oczywiscie dobrze tez miec wyksztalcenie i doswiadczenie na rynku pracy, aby w razie np powaznej choroby partenera mozna samemu bylo jakos utrzymac rodzine.
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadwyrężysz se jak nic, lepiej Ty nie pracuj, niech bedzie moja strata i nici z salonu (nie)pięknosci ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
może to źle,ale czasem chciałabym zostać w domu,pięknie pachnieć i być żoną bogatego i przystojnego biznesmena.
nie wiem,jak długo,ale mogłabym się tak poświęcic. wiem,że może nie być różowo.ale to moje marzeniowe odskocznie od ciężkiej pracy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dużo kobiet jednak myśli: Przeciez my się kochamy, on mnie nie zostawi. A później wychodzą rózne kwiatki. Niekoniecznie rozwód i zdrada, ale nawet smierć w tragicznym wypadku. Dlatego mimo że u nas oboje pracujemy i zarabiamy, to mój mąż skorzystał z mozliwości ubezpieczenia grupowego w jego zakładzie pracy na wypadek smierci. Powiedział, że różnie bywa i może się zdarzyć, że on zginie w wypadku, a ja zostanę z dwójką małych dzieci. Niby makabra, w wieku trzydziestu kilku lat myśleć o śmierci, ale takie są realia. Zaufanie to cudowna rzecz, ale nie zakłądając od razu najgorszego, trzeba zawczasu zabezpieczyc się na ten wszelki wypadek...
![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko jakim cudem najwięcej zadbanych i ładnych kobiet można zaobserwować na tak zwanych renomowanych kierunkach studiów albo na dość wysokich stanowiskach zawodowych? Męża bogatego przyszły szukać wszystkie czy jak? Wszystko pieknie ładnie z Twoja teoria, ale jak zbrzydniesz z upływem czasu, bo starosc nie radosc, to Twój facet Cie pewnie zmieni na nowy model, bo kto by chcial stare prochno utrzymywac. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że kazdy (nawet średno myslący) osobnik (niezaleznie od płci) musi myslec o przyszłosci* i starac się ubezpieczyć (zabezpieczyć) i siebie i partnera a przede wszytskim dzieci (jesli się je posiada). Bo w końcu nieszczęscia chodza po ludziach i nie nalezy wszytskiego pozostawac opatrznosci bożej. Tak samo w razie rozwodu jak i (nie daj bóg!) przedwczesnej śmierci, trzeba że tak powiem, wszytsko miec na papierze. *Oczywiscie, wszystkiego nie da się przewidziec, ale niektóre rzeczy się da i trzeba byc przygotowanym.
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
napisałam tuutaj,że otworze salon dal pienych osób no przecierz każda kobieta jest piękna,tylo z nie których trzeba te piekno wydowyć,mi się wydaje że właśnie wiele przeciętnych osób chodzi na studia,ponieważ śliczna osoba,szczupła która ma wszystko na swoim miejscu,która nie musi za dużo ingerować w swój wygląd,bo wszystko co założy bedzie na niej pięknie wyglądać,ma wieksze szanse w życiu że spodka bogatego faceta że jej się ułózy.
Roztępy po ciąży są owszem ale na to są preparaty żeby je pózniej zmniejszyć.Mój facet pracuje,i jest magistrem inż.budownictwa,bardzo duzo zarabia,a w domu to nie jest tak że ja nic nei robie leże i pachne jak to tutaj któraś z was napisała,sprzatam,gotuje, chodze do sklepu na zakupy,robie wiele przydatnych rzeczy,się ucze w soboty i niedziele,chodze na kurs prawa jazdy,pracować nie musze,bo na wszystko nam wystarcza,no i jestem pewna ,że mnie nigdy nie zostawi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
sama sobie zaprzeczasz - 'kazdy jest piekny, ale wiele przecietnych osob chodzi na studia', a te piekne to siedza, piłuja pazury i czekaja na faceta z ktorym im sie jakos ułozy???raczej uogolniasz, raczej nie wszystkie dziewczyny (nie wnikam czy piekne czy przecietne) zdaja sie łaske losu i nie uzalezniaja swojego 'ulozy mi sie' , swojego szczescia od faceta, raczej biora zycie w swoje rece!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.