![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki, głównie Avon i inne różności :)
Cytat:
![]() Cały czas jestem u Ciebie jednak zainteresowana maseczką ryzową i balsamem ryżowym do ciała - może to byś chciała wymienić za odlewkę Joico i spray? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Lady of Harley-Davidson
|
1. Kuracja wyszczuplająco - liftingująca brzuch i pośladki Anew Avon 200ml - zostało ok. 45 % (termin ważności: 22.12.2009 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 4 miesiące temu)
2. Rozświetlający balsam do ciała Sake i Ryż Planet Spa Avon 150 ml - zostało ok 75 % (termin ważności 29.12.2010 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 2 miesiące temu) 3. Krem nawilżająco - opalający na dzień Avon Solutions 75 ml - zostało ok 70 % ( termin ważności 20.03.2011 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 3 miesiące temu) - to do twarzy czy ciała? 7. Maseczka błotna do twarzy z minerałami z morza martwego Avon Planet Spa 75 ml - nie wiem ile dokładnie zostało, bo nic nie widać przez opakowanie, ale sądząc po ciężkości napewno jest połowa jeśli nie więcej (termin ważności 03.01.1010 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 5 miesięcy temu)
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
8. Wygładzająca maseczka do twarzy Sake i Ryż Avon Planet Spa 75 ml - zostało ok. 80 % (termin ważności 23.01.2011 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 2 miesiące temu)
16. Szminka o diamentowym połysku Avon, kolor "Pink Diamond" - ile zostało widać na zdjęciu (termin ważności 02.2011) 12. Błyszczyk do powiek odcień Avon "golden lights" - zużycie minimalne, użyty 1 raz (termin ważności 05.02.2011 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 2 tygodnie temu) Może cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
owszem znajde;]
podoba mi sie Rozświetlający balsam do ciała Sake i Ryż Planet Spa Avon 150 ml - zostało ok 75 % (termin ważności 29.12.2010 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 2 miesiące temu) 6. Kuracja parafinowa do dłoni i stóp Avon Planet Spa 75 ml - zostało ok. 80 % (termin ważności 05.06.2010 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarty 2 miesiące temu) 7. Maseczka błotna do twarzy z minerałami z morza martwego Avon Planet Spa 75 ml - nie wiem ile dokładnie zostało, bo nic nie widać przez opakowanie, ale sądząc po ciężkości napewno jest połowa jeśli nie więcej (termin ważności 03.01.1010 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 5 miesięcy temu) 8. Wygładzająca maseczka do twarzy Sake i Ryż Avon Planet Spa 75 ml - zostało ok. 80 % (termin ważności 23.01.2011 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 2 miesiące
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
w swoim linku mam napisane by od razu kierowac sie na post 135 tak wiec niestety lakieru juz nie ma ;-(( - moze znajdziesz cos innego ?? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Lady of Harley-Davidson
|
wiesz co, zastanowilam sie i nic z tych rzeczy nie potrzebuje jakos pilnie, wiec raczej zrezygnuje. nie chce sie wymieniac na sile tylko za cos m i potrzebnego.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hej
interesują mnie te 2 pozycje: 14. Błyszczyk do ust Ultra Colour Rich Avon, kolor "coffee" - nowy, jeszcze zafoliowany (termin ważności 03.07.2010) 23. Melvin Burgess "Ćpun" - stron 287, stan bardzo dobry, twarda okładka Kocią kołysankę chętnie wymienię, mam jeszcze 1984 Orwella jeśli cię interesuje ![]() Pozdrawiam ps.jesli masz ochotę wyslę Ci fotki tych książek Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2008-12-05 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
14. Błyszczyk do ust Ultra Colour Rich Avon, kolor "coffee" - nowy, jeszcze zafoliowany (termin ważności 03.07.2010)
wiesz moze jaki efekt daje ten błyszczyk na ustach? to takie ciemne miedziane złoto jak widać na tmy kawałeczku na zdjęciu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
1. Kuracja wyszczuplająco - liftingująca brzuch i pośladki Anew Avon 200ml
2. Rozświetlający balsam do ciała Sake i Ryż Planet Spa Avon 150 ml - 5. Żel przeciw wypryskom Drzewo Herbiaciane i Grejpfrut Avon Naturals 15 ml 14. Błyszczyk do ust Ultra Colour Rich Avon, kolor "coffee" - nowy, jeszcze zafoliowany (termin ważności 03.07.2010) cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Witam!
Zrobiłam już dokładkę w kosmetykach, więc zajrzyj i jeśli jednak nie znajdziesz nic dla siebie, to zrobimy wymiankę 1 za 1.
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
hop
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za roletkę Treselle i parafinę
![]()
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Odpisane u Ciebie
![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Płyn nie jest już dostępny a za masło niestety nie oddam
![]() ![]()
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
15. Kredka do ust Big Colour, kolor "portwine" - nowa, nieużywana, brak pudełeczka (termin ważności 09.08.2010)
16. Szminka o diamentowym połysku Avon, kolor "Pink Diamond" - ile zostało widać na zdjęciu (termin ważności 02.2011) 17. Szminka z musem Avon, kolor "Very Cherry" - nowa, nieużywana, brak pudełeczka (termin ważności 22.09.2010) podobają mi sie te pozycje ![]()
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
niestety smackers już poleciał, ale manchattana mogę dołożyć do książeczek. A czy mogłabyś mi dorzucić po próbeczce bonda i ungaro bo jeszcze nie miałam okazji wąchac
![]() Jeżeli ci pasuje to zapraszam na pw ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
mogłabym wymienić lakier lub zmywacz za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1228339582
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za roletka Treselle oraz 6. Kuracja parafinowa do dłoni i stóp Avon Planet Spa 75 ml - zostało ok. 80 % (termin ważności 05.06.2010 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarty 2 miesiące temu)?
![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
więc jak? w sumie mogę wymienić obie rzeczy za książkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Dzięki, jednak zrezygnuje bo zmywacz już mi niepotrzebny. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Moja wish lista:
- dobry tusz do rzęs, - smackersik o jakimś pysznym smaku, - carmex w tubce wiśniowy, - błyszczyki różniste ![]() - baza pod cienie, - cienie, pigmenty MAC lub inne, - rozświetlacz do twarzy, - balsam, masełko do ciała o słodkim zapachu np. waniliowe, kokosowe (raczej nie owocowe), - krem nawilżający do twarzy, najchętniej Clinique, - lakiery do paznokci Inglot, - odżywka do paznokci, - dobra odżywka do włosów farbowanych, - kusić możecie wszystkim oprócz avonu ![]() na szaro - już wymienione na czerwono - dokładka 1. Kuracja wyszczuplająco - liftingująca brzuch i pośladki Anew Avon 200ml - zostało ok. 45 % (termin ważności: 22.12.2009 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 4 miesiące temu) 2. Rozświetlający balsam do ciała Sake i Ryż Planet Spa Avon 150 ml - zostało ok 75 % (termin ważności 29.12.2010 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 2 miesiące temu) 3. Krem nawilżająco - opalający na dzień Avon Solutions 75 ml - zostało ok 70 % ( termin ważności 20.03.2011 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 3 miesiące temu) 4. Kuracja parafinowa do dłoni i stóp Avon Planet Spa 75 ml - zostało ok. 80 % (termin ważności 05.06.2010 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarty 2 miesiące temu) 5. Wygładzająca maseczka do twarzy Sake i Ryż Avon Planet Spa 75 ml - zostało ok. 80 % (termin ważności 23.01.2011 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 2 miesiące temu) 6. Roletka perfumowana Treselle 9ml - zostało ok. 80 % (termin ważności 17.02.2011) 7. Błyszczyk do powiek odcień Avon "golden lights" - zużycie minimalne, użyty 1 raz (termin ważności 05.02.2011 lub 12 miesięcy od otwarcia - otwarte 2 tygodnie temu) 8. Cień do powiek w kredce Avon Arabian Glow kolor "sea blue" - nowy, otwarty tylko po to, żeby zobaczyć jaki kolor (ważność 24 miesiące od otwarcia - otwarty w wakacje, ok. 5 miesięcy temu)
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
9. Broszka Avon - nowa, nieużywana
10. Próbki zapachu U by Ungaro Avon dla niej - 5 szt 11. Próbki zapachu Bong Girl 007 Avon - 5 szt Nie wiem ile próbki mają pojemności, bo nigdzie nie jest podane, ale myślę, że jedna próbka to 1 ml 12. Próbki żelu pod prysznic Senses Lagoon - 5 szt (jedna próbka to 10 ml) Książki: 13. Candace Bushnell "Seks w wielkim mieście" - 254 strony, stan bardzo dobry
Edytowane przez purple Czas edycji: 2008-12-28 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
14. Puder brązujący w kulkach Avon - użyte może ze 4 razy, jest ich bardzo dużo. Raz zamknięte pudełeczko upadło mi do umywalki i kilka kuleczek jest rozkruszonych, ale to w niczym nie przeszkadza. Zdjęcie poglądowe, bo nie mam w tej chwili aparatu - leci do toya 2006
15. Błyszczyk do ust Ultra Colour Rich Avon, kolor: pink icing - nowy, zafoliowany. Na fotce 4 usta od góry. - leci do Agoosia 16. Żel pod prysznic Avon Naturals Śliwka i Nekatarynka - pojemność 250 ml, nowy - leci do toya2006 17. Szminka UCR z musem Avon, kolor: metalic pink - nowa, zafoliowana (ten odcień szminki będzie dostępny dopiero w 2 lub 3 katalogu 2009) - leci do Yenotek 18. Konturówka do oczu Avon edycja walentynkowa 2009 czarna i srebrna - nowe, zafoliowane 19. Balsam do ciała SSS Avon z nowej serii "Pielęgnacja młodości" - 250 ml, nowy (seria wejdzie do sprzedaży w katalogu 02/2009) - leci do toya2006
Edytowane przez purple Czas edycji: 2009-02-28 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.