![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexturystyka
chyba najstarszą tego typu instytucją są tzw. club med.
dużo zależy od miejsca, ale dziś ww instytucja to bardziej wczasy dla nieprzyzwoicie bogatych na pełnym wypasie. pierwotnie natomiast powstało właśnie po to, by nieoficjalnie kojarzyć tygodniowe romanse. choć niektóre lokalizacje do dziś mają opinię sex rajów. i nie zgodzę się, z tym co pisała madaaa - te miejsca powstały właśnie po to, by single swobodnie czuli się na wczasach, nieskrępowani towarzystwem parek wałęsających się dokoła. no a z drugiej strony, by dać im szansę na wylądowanie z kimś w łóżku. idea ewoluowała z czasem i dziś chodzi po prostu o jedno - nieważne czy ktoś robi swojemu partnerowi na boku, czy ktoś jest bankierem czy dzieckiem arabskiego szejka.
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
tak troche nie rozumiem z czym sie nie zgadasz
![]() To czy przyprawiają partnerowi rogi nie ma tutaj znaczenia. To nie koniecznie sa romanse jak pisaly dziewczyny. Seksturystyka jak sama nazwa mowi to wyjazdy w celach seksualnych. Wczasy dla singli tez sa organizowane, ale to chyba troche co innego niz seksturystyka. No, a co do tych miejsc co powstaja nie slyszalam, ale dobrze dowiedziec sie czegoś nowego.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2008-12-06 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Mój kumpel to niestety robi. Ale nie wyjeżdza specjalnie po to. Tutaj chodzi całkowicie o przelotne znajomości zawsze i wszędzie i gdziekolwieg. Nawet zaczepioną dziewczynę na ulicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jak widać seksturystyka robi się coraz popularniejsza, ewentualnie biura podróży są rządne reklamy...
http://plaze.onet.pl/3486,1528928,0,1,artykuly.html
![]() |
#35 |
Realistka
|
to prawda jesli dobrze poszukac na internecie o taka turystyke nie trudno teraz kiedy kobiuety sa niezalezne (albo chca byc) wyjezdzajac na wakacje chca przezyc przygode i spelnic swoje fantazje
chociaz ja osobiscie nie wyobrazam sobie siebie jak uprawiam seks z jakims obcym facetem poznanym kilka godzin (lub mniej) temu ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Ani nie znam nikogo takiego, ani sama nie mam zamiaru robić takich "wycieczek"
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.